نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در مورد خاتمه دادن در شمارنده با سون سگمنت مولتی پلکس سه تایی

  1. #1

    Question کمک در مورد خاتمه دادن در شمارنده با سون سگمنت مولتی پلکس سه تایی

    با سلام : دوستان چطوری میتونم بعد از یک بار شمارش و خروج از حلقه ، این شمارنده را ریست کنم و از اول بشماره ؟ با تشکر

    int z=64000; //120 sec
    unsigned int n=0;
    if(++n>100){

    while(z--){
    PORTB=Segment[2];
    PORTD=common_anode[s4];
    delay_ms(1);PORTB=Segment[3];
    PORTD=common_anode[s5];
    delay_us(25);PORTB=Segment[4];
    PORTD=common_anode[s6];
    delay_us(25);

    if(~PINC.5 || --z==0) PORTC.1=1;

    if(s1<=-1){s1=9;s2--;};
    if(s2<=-1){s1=9;s2=9;s3--;};
    if(s3<=-1){s1=9;s2=9;s3=9;s4--;};
    if(s4<=-1){s1=9;s2=9;s3=9;s4=9;s5--;};
    if(s5<=-1){s1=9;s2=9;s3=9;s4=9;s5=9;s6--;};s1--;
    s1--;

    }
    {
    آخرین ویرایش به وسیله amiri630 : جمعه 29 آبان 1394 در 17:34 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد خاتمه دادن در شمارنده با سون سگمنت مولتی پلکس سه تایی

    امان از بی کسی کسی نبود راهنمایی کنه اخرش خودم مشکل را بعد از چند روز حل کردم . سایت برنامه نویس هم هست ولی کسی جوابگو نیست متاسفانه !

تاپیک های مشابه

  1. سوکت نویسی و بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط american_iran2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 14:08 عصر
  2. الگوریتم بازگشتی بزرگترین مقسوم علیه دو عدد
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 16:54 عصر
  3. سولاتی در مورد vb
    نوشته شده توسط saied_hacker در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 47
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 19:32 عصر
  4. سولاتی در مورد ساخت گالری عکس
    نوشته شده توسط ali_yousefian19 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 23:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •