نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشكل no journal hook avilable در كامپوننت ماكروريكوردر tms

  1. #1

    مشكل no journal hook avilable در كامپوننت ماكروريكوردر tms

    سلام
    از كامپوننت macrorecorder مجموعه tms براي ضبط و اجراي مجدد فعاليت هاي كاربر استفاده كرده ام برروي سيستم خودم كه winxp است و با دلفي7، به خوبي كار مي كنه اما زمان اجرا برروي سيستم هاي كاربران با ويندوزهاي 7و8و10 پيام no journal hook available مي دهد در سايت شركت tms راه حل زير رو ارائه داد:
    کد HTML:
    Microsoft decided that the API used for functionality of the TMacroRecorder component is a security risk 
    on Windows Vista. Therefore, Microsoft disabled the API used for recording & playing mouse & keyboard events
     back in Windows Vista by default. In order to have this functionality enabled for your applications it is required:
    Digitally sign your executable. See http://stackoverflow.com/questions/252226/signing-a-windows-exe-file
    Run your executable as adminstrator or elevate rights to administrator
    With this applied, TMacroRecorder works fine on Windows Vista/Windows 7
    من اين مراحل رو به اين صورت انجام دادم كه از signtool ويندوز 10 براي sign كردم استفاده كردم اما مشكل اينه كه براي ويندوزهاي زير 8 اين ابزار كار نمي كنه
    از مانيفست هم براي run as admin استفاده كردم
    حالا مشكل فقط در ويندوزهاي 10 رفع شد
    و در ويندوزهاي 8 هم ركورد انجام مي شه و موقع پخش عملكرد، پيام kmod_exception_not_handel(win32k.sys) مي دهد و سيستم ريست مي شود
    و در ويندوزهاي 7 كه اصلا اجرا نمي شود
    خيلي تو سايت هاي فارسي و انگليسي گشتم ولي راه حل مناسبي پيدا نكردم
    لطفا دوستان كمك كنند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشكل no journal hook avilable در كامپوننت ماكروريكوردر tms

    سلام
    زیاد درمورد ماکرو رکوردر tms اطلاعاتی ندارم ولی ببین این برنامه کمکت میکنه یا نه:(برای دلفی پیدا نکردم)
    برنامه win Macro با زبان C

  3. #3

    نقل قول: مشكل no journal hook avilable در كامپوننت ماكروريكوردر tms

    ممنون از شما
    من اين صفحه رو قبلا هم ديده بودم
    كامپوننت ماكرو ريكوردر هم از همين تابع SetWindowsHookEx استفاده مي كنه اما مشكل اينكه كه ماكروسافت از اوايل ارائه ويندوز سون به اين نتيجه رسيد كه اين تابع جز توابعي است كه ممكن است مورد سو استفاده قرار بگيره براي همين هم جلوي عملكرد اين تابع رو به صورت معمولي گرفته و با اجراي يكسري شرايط خاص اجازه اين كار رو ميده البته ويژوال استديو براي رفع اين مشكل راه حل هايي داره اما در دلفي 7 راه حل مناسبي وجود نداره يا شايد هم من پيدا نكردم
    البته مي دونيد كه هرچه نسخه ويندوز بالاتر بره خود فريم ورك هايي كه نصب هستند هم جلوي اين عملكرد رو مي گيرند از نسخه 4 به بعد فريم وررك، كلا جلوي هوك كردن معمولي گرفته شده
    آخرین ویرایش به وسیله online_com : چهارشنبه 27 آبان 1394 در 16:48 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشكل no journal hook avilable در كامپوننت ماكروريكوردر tms

    من توی tms آشنایی چندانی دارم ولی
    با کامپوننت یا نمونه کد دیگه ای نمی تونید از فعالیت کاربران رکورد کنی؟
    من برات دنباله نمونه کد میگردم ولی فکرنکنم جز tms چیز دیگری پیدا بشه.

  5. #5

    نقل قول: مشكل no journal hook avilable در كامپوننت ماكروريكوردر tms

    ممنون
    نمونه كد كه زياده و آخر همشون به تابع SetWindowsHookEx و توابع مشابه API ختم مي شه
    دنبال اينم كه محدوديت SetWindowsHookEx رو از طريق كدنويسي بردارم ولي نمي دونم چي كار كنم اكثر ويندوز هاي مورد استفاده كاربرانم 7 و 8 و 10 كه نسخه هاي مختلف اون استفاده مي كنند و تا حالا نتونستم يه راه حل ثابت براي هموشون پيدا و استفاده كنم
    البته من اين تابع رو به تنهايي هم استفاده كردم و خروجي صفر يا منفي داره و ازطريق متد getlasterror ارور Access is denied ديدم

    خلاصه كلا سركارم
    آخرین ویرایش به وسیله online_com : چهارشنبه 27 آبان 1394 در 17:01 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشكل no journal hook avilable در كامپوننت ماكروريكوردر tms

    بهترین روش نوشتن تمام این هوکها بصورت اختصاصی برای نسخه های ویندوز هست.

تاپیک های مشابه

  1. خبر: لینک دانلود سه شماره رایگان از مجله C++‎ Builder Developer's Journal
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 16:41 عصر
  2. تهیه یک journal از SqlServer
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 07:38 صبح
  3. مقاله: تهیه یک journal از زبان های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 00:14 صبح
  4. The Perl Journal
    نوشته شده توسط gorgin در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 15:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •