نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

  1. #1

    ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    با سلام خدمت دوستان

    در اندروید استودیو با api 15 کد نویسی می کنم
    که به خطایی هنگام کامپایل برخوردم
    والا تمام اس دی کا و رپوزیتوری ها آپدیت هست

    خطا پیوست شد

    خیلی گیر هستم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg err.jpg‏ (32.4 کیلوبایت, 45 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    معمولا اینجور خطاها از چیزی که گفته نباشه با clean کردن پروژه درست میشه

  3. #3

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    مطمعن هستی Support Repository و Support Library نصب و آپدیت شدن؟ یه بار دیگه توی SDK Manager چک کن.

  4. #4

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    بله کاملا و صد درصد آپدیت هست


    واقعا مشکل عجیبیه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    ببین اگه یه اکتیویتی داری که از appcompat توسعه یافته(extends) تغییرش بده به اکتیویتی خالی.

    البته قبلش توی فایل build.gradle توی dependencies چک کن ببین appcompat کامپایل شده یا نه.

  6. #6

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    من فقط یک اکتیویتی خالی دارم

    میشه مورد دوم رو بیشتر با مثلا توضیح بدید؟؟

    خیلی خیلی ممنون میشم

  7. #7

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    فکر میکنم این عکس بیشتر کمک کنه بفهمید مشکل رو
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    مورد اول منظورم این بود:

    public class MyActivity extends AppCompatActivity


    تغییر داده بشه به:

    public class MyActivity extends Activity





    اگرم اینجوری نبود که هیچ مشکل از اون نیست.

    اما شما توی Sdk باید Google Play Services و Google Repository رو هم نصب کنی و دوباره پروژه رو بعد از نصب اون Rebuil کن ببین هنوزم همین مشکل رو داری یا نه.
    targerSdkVersion رو هم بالاترین نسخه ای که داری بذار.

  9. #9

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    شما الان آخرین نسخه SupportLibrary رو دارین، ولی تو build.gradle نسخه ۱۷ کتابخونه appcompat برای استفاده درج شده (دستی یا خودکار)، بدین صورت بنویسید :
    compile 'com.android.support:appcompat-v7:23.1.1'


    این سه مورد هم بهتره بروز باشن :
    Android SDK Tools
    Android SDK Platform-tools
    Android SDK Build-tools


  10. #10

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    جناب #root# کاری که گفتید رو کردم و با کوهی از خطاهای دیگه مواجه شدم !!!!!! :|

    عجیبه بخدا

    ضمیمه شد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg e.jpg‏ (93.0 کیلوبایت, 34 دیدار)

  11. #11

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    من هم دقیقا همین مشکل را با api 14 دارم

    تغییر مقدار compile 'com.android.support:appcompat-v7:23.1.1 باعث میشه 123 ارور جدید داده شه

    ظاهرا فقط مشکل برای ورژن های پایین اندروید پیش میاید چون برای ورژن 22 مشکل فوق وجود نداره

    کسی راه حلی نداره؟

  12. #12

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط K1-Aria مشاهده تاپیک
    جناب #root# کاری که گفتید رو کردم و با کوهی از خطاهای دیگه مواجه شدم !!!!!! :|

    عجیبه بخدا

    ضمیمه شد
    اینجا برای حل مشکل بصورت تصویری و متنی توضیح دادن.

  13. #13

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    متاسفانه این برای مشکلی دیگست :(((((((((((((


  14. #14

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    اگر می توانید تصویری از SDK خود قرار دهید
    کتابخانه پشتیبان شما باید آخرین نسخه باشد.

    پس از آپدیت کتابخانه پشتیبان مشکل حل خواهد شد.

  15. #15

    نقل قول: ارور هنگام کامپایل اندروید استودیو

    با تشکر از همگی

    مشکل حل شد

    به دلیل اینکه ورژن android support library ما 23.1.1 بود باید در برنامه همین ورژن رو وارد می کردم و علاوه بر اون باید از api 23 استفاده کنیم
    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس
    نوشته شده توسط H120:D در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1394, 20:13 عصر
  2. آموزش: آموزش های ویدیوئی کار با پایگاه داده در ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط alimanam در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 41
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1391, 12:35 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 22:03 عصر
  4. سوال: نحوه اتصال برنامه از ویژوال استودیو ۲۰۱۰ به بانک اس کیو ال ۲۰۰۵
    نوشته شده توسط mehdi-ghafari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 14:02 عصر
  5. هماهنگی ویژوال استودیو با آنتی ویروس node32
    نوشته شده توسط rana-writes در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 21:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •