نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه ها و فایل های مرتبط با آن برنامه

  1. #1

    متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه ها و فایل های مرتبط با آن برنامه

    با سلام
    من می خوام یک برنامه ایی که روی سیستم نصب هست (هر برنامه ایی مثلا word) بعد از مدت زمانی خاص مثلا یک ماه آن برنامه به طور خودکار از سیستم حذف بشه حتی اگر اون برنامه در حال اجرا باشه.یعنی به طور کلی می خوام یک برنامه بنویسم که مقیم در سیستم بشه و بعد از یک مدت زمان خاص برنامه مورد نظرم را حتی اگر در حال اجرا بوده متوقف کرده و فایل ها و پوشه های مربوط به اون رو از سیستم پاک کنه.ممنون میشم منو رو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه های و فایل های مرتبط با آن برنامه

    برنامه جاسوسی میخواید بنویسید؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه های و فایل های مرتبط با آن برنامه

    اتفاقا برای منم سوال بود...منظورتون از این برنامه چیه؟؟

  4. #4

    نقل قول: متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه های و فایل های مرتبط با آن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    اتفاقا برای منم سوال بود...منظورتون از این برنامه چیه؟؟
    می خوام یک برنامه فقط برای یک مدت زمان خاص قابل استفاده باشه و بعد از اون تایم قابل استفاده نباشه. یه جوری مثل نسخه trial عمل کنه.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه های و فایل های مرتبط با آن برنامه

    خوب این یه بحث دیگس.... چرا پاک کنید؟؟ می تونید نرم افزار رو پس از یه مدت زمان خاص که مورد استفاده قرار گرفت غیر فعال کنید...
    مثلا یک هفته... 10 ساعت یا 10 بار استفاده که هر کدوم از اینها یه مکانیزم مورد نیاز خودشون رو دارن.... مثال:10 روز... اگه تاریخ رو از سیستم می خونید باید حواستون به تغییر روز و تاریخ توسط کاربر باشه...یه نرم افزار بود که قبلا من استفاده می کردم(نت ساپورت) از این طریق گول می خورد و تعداد روزهای تریالش قابل تغییر بود...مگه اینکه سیستم مشتری به اینترنت وصل باشه و بتونید زمان رو از سرور معتبر بگیرید...
    به نظر بنده بهترین روش استفاده از ساعت کاری نرم افزاره که هم کاربر سر فرصت می تونه تمام امکانات و ویژگی های نرم افزارتون رو بررسی کنه و هم ریسک گول خوردنش کمتره...

  6. #6

    نقل قول: متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه های و فایل های مرتبط با آن برنامه

    اون برنامه ایی که من می خوام مدت زمان استفاده از آن محدود باشه رو خودم ننوشتم.اون خریداری شده.یعنی دسترسی به کدهاش ندارم.بنابراین می خوام یک برنامه بنویسم که اجرای اون برنامه رو کنترل کنه.مثلن بعد از 2 ماه دیگه اون برنامه قابل استفاده نباشه. چه راهی پیشنهاد می دهید؟ مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tefos666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Tehran , IRAN
    پست
    245

    نقل قول: متوقف کردن یک برنامه در حال اجرا و حذف کردن پوشه ها و فایل های مرتبط با آن برنامه

    سلام

    راه که زیاد هست شما تو ویندوز با استفاده از دستور taskkill میتونی یک process id رو ببندید که به اون pid میگن ببندی

    taskkill /pid 1230 /pid 1241 /pid 1253
    taskkill /f /fi "USERNAME eq NT AUTHORITY\SYSTEM" /im notepad.exe
    taskkill /s srvmain /f /im notepad.exe
    taskkill /s srvmain /u maindom\hiropln /p p@ssW23 /fi "IMAGENAME eq note*" /im *
    taskkill /s srvmain /u maindom\hiropln /fi "USERNAME ne NT*" /im *
    taskkill /f /fi "PID ge 1000" /im *

    برای پیدا کردن pid هم راه زیاد هست ولی برای تست تو task manager ستون pid رو هم تو سربرگ process از قسمت view و set coloumn اضافه کن

    کد زیر میتونه بهت ایده بده


    Process[] procs =Process.GetProcessesByName("[taskname]");
    foreach(Process p in procs){ p.Kill();}


    Process.Start("taskkill","/F /IM [taskname].exe");


    به نظر من برنامه شما تو چند مرجله باید نوشته بشه
    حتی از سرویس ویندوز هم میتونی کمک بگیری سوای امنیت که باید روش بیشتر فکر کنی اصل کاری که میخواهی انجام بدی زیاد پیچیده نیست



    static void Main(string[] args)
    {
    string processName = "Surfer.exe";
    Process[] processes = Process.GetProcessesByName(processName);

    foreach(Process process in processes)
    {
    process.Kill();
    }
    }


    ضمنا برای تریال کردن برنامه راه زیاد هست ولی ساده ترین راه استفاده از ابزارهای جانبی هست

    http://www.eziriz.com/intellilock.htm
    http://4shared.securebits.org/rar/uc...0Crackedb.html
    این سایت رو ببین یک برنامه در اختیار developer ها قرار میده واسه تریال دار کردن برنامشون.

    امیدوارم مفید واقع شده باشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: امپورت یک فایل به یک برنامه بصورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط SadeghPro در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1390, 22:24 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 08:16 صبح
  3. چطوری می تونم یک پوشه رو قفل کنم !!!
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 09:54 صبح
  4. چگونه می تونم با پورتها ارتباط داشته باشم
    نوشته شده توسط hadi200361 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 آذر 1382, 12:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •