نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شکستن کد هش شده

  1. #1

    Question شکستن کد هش شده

    با سلام دوستان من با کد زیر پسورد هامو هش کردم چطور می تونم کد هش رو بشکنم ؟<form action="hash.php" method="post">
    نام: <input name="nam" type="text" />
    <br/> <br/>
    پسورد: <input name="pass" type="password" />
    <br/>
    <input name="s" type="submit" value="ثبت" />
    </form>





    <?php
    $connect=mysql_connect("localhost","root","");
    $db=mysql_select_db("hashing");
    mysql_query("set character set 'utf8'");
    $namecarbar=$_POST['nam'];
    $password=$_POST['pass'];
    $salt='super_salt';
    $hash=md5($password.$salt);
    $sql="insert into user(id,username,password)
    values(NULL,'$namecarbar','$hash')";
    $result=mysql_query($sql)or die (mysql_error());


    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: شکستن کد هش شده

    منظورتون از شکستن چیه؟ اگه منظورتون اینه که پسورد هش شده رو بهش بدین و پسورد خام رو بگیرین چنین چیزی امکان نداره فقط می تونید با همون الگوریتمی که پسورد رو هش کردین با همون هم چک کنید که درسته یا نه

  3. #3

    نقل قول: شکستن کد هش شده

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    منظورتون از شکستن چیه؟ اگه منظورتون اینه که پسورد هش شده رو بهش بدین و پسورد خام رو بگیرین چنین چیزی امکان نداره فقط می تونید با همون الگوریتمی که پسورد رو هش کردین با همون هم چک کنید که درسته یا نه
    خوب چطور میشه چک کرد؟

  4. #4

    نقل قول: شکستن کد هش شده

    پسوردی که کاربر وارد میکنه رو هش میکنی با پسورد هش شده قبلی مقایسه میکنی

  5. #5

    نقل قول: شکستن کد هش شده

    کدهای هش شده رو نمیشه به حالت اول برگردوند و نحوه چک کردن تو سایتها اینه که شما پسوردی که کاربر وارد میکنه رو هش میکنی و در دیتابیس ذخیره میکنی و برای تطابق اون با پسور ورودی هنگام لوگین باید .پسورد وارد شده رو هش کنی و با پسورد هش شده درون دیتابیس مقایسه کنی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 14:26 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 21:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •