نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: غیر فعال کردن سایت با غیر فعال بودن جاوا اسکریپت

  1. #1

    Lightbulb غیر فعال کردن سایت با غیر فعال بودن جاوا اسکریپت

    سلام خسته نباشید
    گاهی میخوایم اگه مرور گر جاوا اسکریپت رو لود نمیکرد وبسایت برای شخص نمایش داده نشه
    مثل این وبسایت که زمانی که جاوا اسکریپ مرور گر رو میبندی دیگه کار نمیکنه

    http://ponisha.ir/

    باید چیکار کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال کردن سایت با غیر فعال بودن جاوا اسکریپت

    سلام.

    این وبسایتی که می فرمایید از تگ html به نام <noscript> استفاده کرده که کد های درون این تگ در صورت غیر فعال بودن جاواسکریپت اجرا می شن.

    کد استفاده شده در وبسایتی که مثال زدید، اینه:

    <noscript>
    <meta http-equiv="refresh" content="0; /error.php?code=nojava" />
    </noscript>


    با این کد، در صورت غیر فعال بودن جاوااسکریپت، صفحه redirect میشه به آدرس http://ponisha.ir/error.php?code=nojava که در اونجا پیغام غیرفعال بودن جاواسکریپت نشون داده میشه.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مخفی کردن یا غیر قابل دسترسی کردن افراد به آدرس عکس ها و جاوا اسکریپت ها
    نوشته شده توسط behnet در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 11:02 صبح
  2. حفظ اسکریپت از استفاده غیر مجاز
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 11:02 صبح
  3. غیرفعال کردن تمام کدهای اسکریپت WebBrowser
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 19:47 عصر
  4. سوال: فهمیدن فعال و غیر فعال بودن جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Exoid948 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 21:38 عصر
  5. فعال و غیر فعال کردن Button با جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط khazaie01 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 22:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •