نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    Lightbulb ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    سلام دوستان
    من اندروید استادیو رو نصب کردم یه نیو پروژم ساختم.
    تصویر کل صفحشو گذاشتم میخام ببینم اندرویدم اصلا درست نصب شده؟
    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    این عکس رو هم لطفا نگا کنید:
    Untitledqq.jpg

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار omidrayaneh.68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    99

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    شما جاوا رو نصب نکردید باید حتما jadk6 یا 7 رو نصب کنید و در قسمت path آدرسی جاوا تونو به اندروید استودیو بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    من از قبل jdk6و 7 و 8 رو دارم.
    چجوری دقیقا بهش مسیر بدم؟

  5. #5

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    نقل قول نوشته شده توسط hafez1 مشاهده تاپیک
    من از قبل jdk6و 7 و 8 رو دارم.
    چجوری دقیقا بهش مسیر بدم؟
    از این آموزش استفاده کنید . کاملا متوجه میشید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%85%D9%87
    برای معرفی java به مسیر زیر برید
    Start -> Com­puter -> Sys­tem Prop­er­ties -> Advanced sys­tem  set­tings -> Envi­ron­ment Vari­ables -> Sys­tem vari­ables

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    یک ارورای دیگه ای هم جدیدا داره:
    Untissstled.jpg

    دیگه اون صفحه گرافیکیشم اصلا نشون نمیده!!!!!

  7. #7

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    فکر می کنم دلیل این ارور برمی گرده به اینکه RAM سیستم پایین هست ، سیستم رو ریستارت کنید ، قبل از اینکه اندروید استودیو رو باز کنید از Task manager پروسس های اضافی رو ببندین ، بعدش اندروید استودیو رو باز کنید ببنید بازم با این مشکل مواجه می شین یا نه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    نقل قول نوشته شده توسط mr_ayma مشاهده تاپیک
    فکر می کنم دلیل این ارور برمی گرده به اینکه RAM سیستم پایین هست ، سیستم رو ریستارت کنید ، قبل از اینکه اندروید استودیو رو باز کنید از Task manager پروسس های اضافی رو ببندین ، بعدش اندروید استودیو رو باز کنید ببنید بازم با این مشکل مواجه می شین یا نه
    کارهایی که فرمودید رو انجام دادم ولی بازم همون ارورو میده.
    کل ارورش اینه:

    10:50:52 AM System Health
    Early Access Java versions may cause compatibility issues. Please use stable release.
    Do not show again.
    10:51:15 AM Gradle sync started
    10:51:41 AM Gradle sync failed: Unable to start the daemon process.
    This problem might be caused by incorrect configuration of the daemon.
    For example, an unrecognized jvm option is used.
    Please refer to the user guide chapter on the daemon at http://gradle.org/docs/2.4/userguide/gradle_daemon.html
    Please read the following process output to find out more:
    -----------------------
    Error occurred during initialization of VM
    Could not reserve enough space for object heap
    Error: Could not create the Java Virtual Machine.
    Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.
    Consult IDE log for more details (Help | Show Log)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    من طبق این لینک رفتمhttp://stackoverflow.com/questions/3...gradle-project
    حالا دیگه اون ارورا نمیده.
    صفحم اینجوریه:
    1.jpg
    میخام بفهمم دیگه همهچی اکی هست یا نه.و آیا کلا دیگه مشکلی داره یا نه.چطور میشه مطمین شد؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (97.6 کیلوبایت, 29 دیدار)

  10. #10

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    مشکل از gradle بود که حل شد مثل این که .
    یه اجرا بگیرید ببینید مشکلی نداره و ارور نمیده . اگه ارور نداشت مشکلی دیگه نداره.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ارورهای موجود در صفحه اندروید استادیو

    یه مشکلی هست من وقتی میام و JAVA_HOME رو به متغیرهام اضافه میکنم دیگه اون پنجره موبایلو توی اندروید استادیو نشون نمیده و ارور داره:
    3.JPG
    من هم دوباره این متغیر رو کلا حذف کردم
    حالا مثل اونی که توی پست قبلی بود شده.
    اومدم ران کنم برنامه رو گفت یه ویرچوال دیوایس میخاد.
    وقتی ساختم و رانش کردم یه پیغامی میده:
    4png.jpg

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایمپورت کردن کتابخانه ی گلاید در اندروید استدیو
    نوشته شده توسط مصطفی شکوری در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 16:28 عصر
  2. مشکل عجیب در اندروید استادیو ...
    نوشته شده توسط myumyu در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1394, 07:02 صبح
  3. خبر: یک ویدیو برای آشنا شدن با استاندارد C++‎ 0x
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 15:37 عصر
  4. آموزش: اتاچ - افزودن - حذف - ویرایش - جستجو داده ها در اس کیو ال
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 16:53 عصر
  5. سوال: نحوه شبکه کردن فایل ویدیو استریم شده
    نوشته شده توسط siavashman در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1388, 23:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •