نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر حالت Automatic به Custom و بالعکس در تنظیمات DNS

  1. #1

    Question تغییر حالت Automatic به Custom و بالعکس در تنظیمات DNS

    برای تغییر نحوه تنظیم آدرس آی پی DNS شبکه از حالت دستی به اتوماتیک و بالعکس بدون نیاز به ریستارت کردن کامپیوتر و فقط با استفاده از کد در داخل برنامه چه راهکاری رو پیشنهاد می کنید ؟! ( فقط تغییر حالا نه تنظیم و ست کردن آدرس DNS )

  2. #2

    نقل قول: تغییر حالت Automatic به Custom و بالعکس در تنظیمات DNS

    شما اونجا یه آی پی الکی می دی، بعد تو رجیستری می گردی دنبال کلیدی که این آی پی توشه، بعد اون کلید می شه دقیقا جایی که باید دست بزنی بهش.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: تغییر حالت Automatic به Custom و بالعکس در تنظیمات DNS

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    شما اونجا یه آی پی الکی می دی، بعد تو رجیستری می گردی دنبال کلیدی که این آی پی توشه، بعد اون کلید می شه دقیقا جایی که باید دست بزنی بهش.
    در اين حالت بايد مقدار كليد EnableDHCP تغير داده بشه ولي براي اعمال تغييرات نياز به ريستارت كردن سيستم هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تغییر حالت Automatic به Custom و بالعکس در تنظیمات DNS

    من شخصا درست متوجه درخواستت نشدم ولی برای تغییر DNS و IP از این کدها استفاده میکنم:
    uses Registry;

    procedure
    SaveStringToRegistry_LOCAL_MACHINE(
    sKey, sItem, sVal : string );
    var
    reg : TRegIniFile;
    begin
    reg := TRegIniFile.Create( '' );
    reg.RootKey := HKEY_LOCAL_MACHINE;
    reg.WriteString(
    sKey, sItem, sVal + #0 );
    reg.Free;
    end;


    procedure  SetTCPIPDNSAddresses(sIPs : string );begin
    SaveStringToRegistry_LOCAL_MACHINE('SYSTEMCurrentC ontrolSet' +'ServicesVxDMSTCP','NameServer',sIPs );
    end;


    برای DNS:
    SetTCPIPDNSAddresses('1.2.3.4 5.6.7.8' );

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر و دسترسی به بانک اطلاعاتی موجود در هاست
    نوشته شده توسط martoor در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1395, 08:08 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1390, 02:47 صبح
  3. تغيير تاريخ ميلادي به شمسي و نمايش در گريد
    نوشته شده توسط m_vb1386 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 08:16 صبح
  4. تغییر text مربوط به یک label(memo) در FastReport
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 23:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •