نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: محدود کردن سرعت دانلود برای هرIP

  1. #1

    محدود کردن سرعت دانلود برای هرIP

    با سلام خدمت دوستان
    من یک سایت دانلود دارم که میخوام محدودیت سرعت دانلود برای هر IP بگذارم به اینصورت که مثلا سرعت داناود برای هر Ip 100KB باشه چطور میتونم اینکار را انجام بدم؟

    باسپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: محدود کردن سرعت دانلود برای هرIP

    معمولا از تابع sleep() در php برای این کار استفاده میشود، اما زبان برنامه نویسی شما چیست نمیدانم.

    نگاهی به این کتابخانه بیندازید: https://github.com/bandwidth-throttl...width-throttle

  3. #3

    نقل قول: محدود کردن سرعت دانلود برای هرIP

    نقل قول نوشته شده توسط cybercoder مشاهده تاپیک
    معمولا از تابع sleep() در php برای این کار استفاده میشود، اما زبان برنامه نویسی شما چیست نمیدانم.

    نگاهی به این کتابخانه بیندازید: https://github.com/bandwidth-throttl...width-throttle
    من با asp.net برنامه نویسی میکنم
    شما تجربه ای در این زمینه دارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: محدود کردن سرعت دانلود برای هرIP

    خیر بنده کلا با DotNet کار نمی کنم.

    لینک های زیر به شما کمک می کنند:
    https://code.msdn.microsoft.com/CSAS...Speed-819f5d04
    http://www.codeproject.com/Articles/...dth-throttling
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: محدود کردن سرعت دانلود برای هرIP

    نقل قول نوشته شده توسط cybercoder مشاهده تاپیک
    خیر بنده کلا با DotNet کار نمی کنم.

    لینک های زیر به شما کمک می کنند:
    https://code.msdn.microsoft.com/CSAS...Speed-819f5d04
    http://www.codeproject.com/Articles/...dth-throttling
    موفق باشید.
    سلام
    خیلی ممنون از راهنماییتون از لینکی که داده بودید استفاده کردم و مشکلم برطرف شد...
    با سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. محدود کردن سرعت دانلود
    نوشته شده توسط neda_91 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1394, 15:26 عصر
  2. حرفه ای: محدود کردن سرعت دانلود
    نوشته شده توسط misaqkfm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 22:12 عصر
  3. محدود کردن سرعت دانلود با wampserver
    نوشته شده توسط hmd1464 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 15:58 عصر
  4. محدود کردن سرعت دانلود با wampserver
    نوشته شده توسط hmd1464 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 15:25 عصر
  5. سوال: محدود کردن سرعت دانلود (پهنای باند)
    نوشته شده توسط ra0661 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 23:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •