نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره کردن اطلاعات با کاراکترهای فارسی به صورت json در دیتابیس

  1. #1

    ذخیره کردن اطلاعات با کاراکترهای فارسی به صورت json در دیتابیس

    سلام به دوستان
    میخوام یک رشته json حاوی کاراکترهای فارسی در دیتابیس ذخیره کنم که کاراکترهای فارسی به هم میریزه
    این دو خط هم در فایل config هستن
    $db["default"]["char_set"] = "utf8";
    $db["default"]["dbcollat"] = "utf8_general_ci";
    لطفا راهنمایی کنید چکار کنم رشته فارسی درست سیو بشه
    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات با کاراکترهای فارسی به صورت json در دیتابیس

    رشته فارسی به کاراکترهای دیگه تبدیل میشه و بعد از json_decode برمیگرده به فارسی
    ولی اگر نیاز دارید که رشته فارسی عینا با حذوف فارسی ذخیره بشه و شاید میخواد روی دیتابیس جستجو کنید بدون این که json_decode انجام بشه بهتره ابتدا نسخه php رو بررسی کنید اگر از 5.4 بالاتر بود اون وقت آرگومان دوم json_encode در استفاده کنید به صورت زیر

    <?php
    $arr = array(
    'ali'=>'علی',
    'mahdi'=>'مهدی'
    );
    echo json_encode($arr,JSON_UNESCAPED_UNICODE);

  3. #3

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات با کاراکترهای فارسی به صورت json در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    رشته فارسی به کاراکترهای دیگه تبدیل میشه و بعد از json_decode برمیگرده به فارسی

    متاسفانه بعد از json_decode کاراکترها فارسی نیستن

  4. #4

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات با کاراکترهای فارسی به صورت json در دیتابیس

    البته json_decode توی php انجام نمیشه توی جاوااسکریپت parseJSON انجام میدم

  5. #5

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات با کاراکترهای فارسی به صورت json در دیتابیس

    ممنونم آقای سیف زاده با این روشی که گفتید درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: POST و GET کردن اطلاعات بین دو دامنه (به صورت اجاکس)
    نوشته شده توسط tecnocomputer2 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 18:09 عصر
  2. سوال: نحوه ی ذخیره کردن اطلاعات با فرمت html توسط ckeditor در دیتابیس
    نوشته شده توسط farzad3333 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 19:01 عصر
  3. درست کردن datagrid با textbox , combobox به صورت component
    نوشته شده توسط ashkan2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 16:13 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 23:17 عصر
  5. پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 20:10 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •