نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

  1. #1

    نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    با سلام خدمت دوستان گرامی

    یک هاست اشتراکی برای آپلود لاراول 5 خریداری کردم و حالا میخوام پروژه ام رو که در local درست کار میکنه روش آپلود کنم. از پشتیبان فنی hosting که سوال کردم و توضیح دادم که پروژه من آمادس و نیازی به استفاده از composer ندارم برای نصب در هاستینگ و آیا میتونید کمکم کنید در نصبش گفتن که :

    " کاربر گرامی برای نصب لاراول باید سرور مجازی بخیرید . پیروز و سربلند باشید." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    و براشون پیام گذاشتم که من قبلا نسخه 4 رو روی هاستینگ شما آپ کردم و حالا میخوام نسخه 4 رو آپ کنم . بعد هیچ پاسخی ندادن.

    راهنمای نصب نسخه 4 رو برای دوستان اینجا میگذارم
    http://s6.picofile.com/file/82259141...plete.pdf.html

    . اما لطفا درباره نصب نسخه 5 در هاستینگ اشتراکی بدون composer من رو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    سلام اون شخص چندان سواد لازمه رو نداشته نصب لاراول 5 را حت تر از 4 هست

    تو هاست یه پوشه هست به اسم public_html یا مشابه اون کافیه محتویات پوشه public پروژه لاراولت رو داخل این پوشه بریزی بقیه فایلها و فولدرها هم در کنار پوشه public_html بریز

    درواقع پوشه public_html کار همون پوشه public رو میکنه و هیچ تغییری در کد هم نیاز نیست بدین

  3. #3

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    این روش اصلا صحیح و منتطقی نیست لطفا قبل از پاسخ دادن کمی تعمل کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    خب دلیل اینکه این روش اصولی نیست رو بفرمایید و همینطور راه اصولیش چی هست ؟

  5. #5

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    برای نصب لاراول روی سرور فایل های فولدر public_html لاراول رو به فولدر public_html هاست بریزین و یک مسیر قبل از پوشه pulic_html یک فولدر با هر نامی که دوست داشتین بسازین مثلا Libs و فولدر های apps, resource و ... در آن بریزین و سپس در فایل Index.php مسیر را به زیر تغییر دهید .
    require __DIR__.'/../libs/bootstrap/autoload.php';
    $app = require_once __DIR__.'/../libs/bootstrap/app.php';

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار aaligoli
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    45

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    نقل قول نوشته شده توسط ealvandi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان گرامی

    یک هاست اشتراکی برای آپلود لاراول 5 خریداری کردم و حالا میخوام پروژه ام رو که در local درست کار میکنه روش آپلود کنم. از پشتیبان فنی hosting که سوال کردم و توضیح دادم که پروژه من آمادس و نیازی به استفاده از composer ندارم برای نصب در هاستینگ و آیا میتونید کمکم کنید در نصبش گفتن که :

    " کاربر گرامی برای نصب لاراول باید سرور مجازی بخیرید . پیروز و سربلند باشید." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    و براشون پیام گذاشتم که من قبلا نسخه 4 رو روی هاستینگ شما آپ کردم و حالا میخوام نسخه 4 رو آپ کنم . بعد هیچ پاسخی ندادن.

    راهنمای نصب نسخه 4 رو برای دوستان اینجا میگذارم
    http://s6.picofile.com/file/82259141...plete.pdf.html

    . اما لطفا درباره نصب نسخه 5 در هاستینگ اشتراکی بدون composer من رو راهنمایی کنید.
    یک سری کانفیگ ها و ماژول ها باید روی سرور ران بشود و شما نمی تونید از هاست اشتراکی معمولی استفاده کنید.
    اگر نیاز داشتید من میتونم موردتون رو در اختیار قرار بدم.

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    2

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    سلام
    من اخیرا یه Package برای انتشار Laravel نوشتم. این پکیج به شما این امکان رو میده که پروژتون رو با ساختار دلخواه انتشار بدید. همچنین یه سری امکانات خاص دیگه هم داره. مثلا اینکه میتونید یه .env جدید برای انتشار ایجاد کنید و تنظیمات بانک روی سرور سرور یا ... رو توی اون تنظیم کنید. و هر بار فقط با اجرای یه دستور ساده پروژه رو برای آپلود روی هاست اصلی آماده کنید. چندتا قابلیت دیگه هم داره، امکانات کاربردی گذاشتم. خودم دارم ازش استفاده می کنم الان. اگه دوس داشتی یه نگاه بهش بنداز
    https://github.com/mekramy/publisher

  8. #8

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    من یه ساب دامین درست کردم
    فایل های داخل public لاراول رو انتقال دادم بهش
    و بقیه فایل هت رو ریختم نوی یه پوشه دیگه
    ولی صفحه لود نمیشه و این خطا رو میده
    Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/gadgetba/cv.gadgetbaaz.com/myappcore/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/helpers.php on line 233

  9. #9

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    برای هاست اشتراکی بهترین روشی بود که کاربر hamedarian2009 گفت.
    لاراول نیاز به نسخه خاصی از php و یه سری اکستنشن داره. قبل از خرید هاست از پشتیبان درمورد ساپورت اونها سوال کنید. در ضمن هاست های سی پنلی که امکان انتخاب ورژن PHP رو میدن هم عالی هستند و به راحتی میشه نسخه PHP و همچنین اکستنشن هایی که میخواهید رو انتخاب کنید.

  10. #10

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    نقل قول نوشته شده توسط navi8d مشاهده تاپیک
    من یه ساب دامین درست کردم
    فایل های داخل public لاراول رو انتقال دادم بهش
    و بقیه فایل هت رو ریختم نوی یه پوشه دیگه
    ولی صفحه لود نمیشه و این خطا رو میده
    Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/gadgetba/cv.gadgetbaaz.com/myappcore/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/helpers.php on line 233
    دوستان منم همین مشکل رو دارم phpهاست اشتراکی گرفتم هم 7 هستش ...کمک کنید هیچ راهی به ذهنم نمیرسه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadrezaf مشاهده تاپیک
    دوستان منم همین مشکل رو دارم phpهاست اشتراکی گرفتم هم 7 هستش ...کمک کنید هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
    phpinfo() رو اجرا کن ببین ورژن php سرورت چیه
    مشخصا این اررور برای اینه که ورژن 7 رو نداری ... ممکنه چند ورژن php رو هاستت باشه که باید سویچ کنی رو 7

  12. #12

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    هرچند شدنیه
    -ریختن پوشه public بعنوان public_html
    -ریختن بقیه فایل های در شاخه بالاتر
    -آپلود دستی فایل های vendor
    -آپلود دستی فایل های node_modules

    البته هاست باید از php 7 پشتیبانی کنه.

    ولی اصلا توصیه نمی شه

    پ.ن: هر چند من یک هاستینگ رو دیدم که دسترسی ssh می ده و یک ترکیب عالی از هاست + ssh هست

  13. #13

    نقل قول: نصب لاراول 5 در هاست اشتراکی

    سلام دوست عزیز آموزش آپلود لاراول روی هاست اشتراکی رو دنبال کنید
    من خودم بیشتر اوقات از هاست اشتراکی استفاده کردم
    http://jobteam.ir/ProductUser/42-laravel-sharing-host

    برای نصب لاراول هم همراه با لاراگون میتونید به لینک ذیل مراجعه کنید که به صورت ویدیویی می باشد
    https://jobteam.ir/Course/62-Laravel-Installation
    آخرین ویرایش به وسیله behzadamin12 : پنج شنبه 25 اردیبهشت 1399 در 17:08 عصر

تاپیک های مشابه

  1. لاراول در هاست اشتراکی
    نوشته شده توسط mohammad_ali_7 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1393, 14:16 عصر
  2. زمان بندی خودکار کارها در هاست اشتراکی (Scheduled Tasks in sharing host)
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 09:23 صبح
  3. سوال: طریقه نصب Frontpage در هاست و کار با آن
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1390, 21:25 عصر
  4. مشکل در نصب ZF روی cPanel در هاست اشتراکی
    نوشته شده توسط BOB در بخش Zend Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 15:41 عصر
  5. عدم وجود امنیت اطلاعات در هاست اشتراکی !!!
    نوشته شده توسط aliasghari در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1390, 13:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •