نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: وقتی این کوئری را اجرا می کنم اگر رکوردی که حاوی مقدار نباشد از برنامه بیرون می رود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    وقتی این کوئری را اجرا می کنم اگر رکوردی که حاوی مقدار نباشد از برنامه بیرون می رود

    سلام
    وقتی این کوئری را اجرا می کنم اگر رکوردی که حاوی Filter_Edit.Text باشد نشان می دهد و درغیر این صورت برنامه قاطی کرده و exe برنامه بسته می شود؟ لطفا کمک کنید تا کوئری کامل کنم

    MainForm.Main_ADOQuery.Close;
    MainForm.Main_ADOQuery.SQL.Clear;

    MainForm.Main_ADOQuery.SQL.Add(' select * from cardtable where employee_number = '+Filter_Edit.Text);

    MainForm.Main_ADOQuery.ExecSQL;
    MainForm.Main_ADOQuery.Open;
    MainForm.Main_ADOQuery.insert;
    MainForm.Main_ADOQuery.Cancel;

  2. #2

    نقل قول: وقتی این کوئری را اجرا می کنم اگر رکوردی که حاوی مقدار نباشد از برنامه بیرون می رود

    execsql اضافیه.
    دلیل وجود دو خط آخر رو هم متوجه نشدم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: وقتی این کوئری را اجرا می کنم اگر رکوردی که حاوی مقدار نباشد از برنامه بیرون می رود

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    execsql اضافیه.
    دلیل وجود دو خط آخر رو هم متوجه نشدم.
    سلام
    مرسی مدیر عزیز تو تست اکی بود
    خیلی لطف کردی

تاپیک های مشابه

  1. یک از دوستان این کوئری را اجرا کنه برام دیتابیسش را بفرسته
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1392, 14:47 عصر
  2. این کوئری را چطوری به EF تبدیل و به استیمول بفرستم؟
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 17:39 عصر
  3. این کوئری را چطور بنویسم ؟
    نوشته شده توسط c_doost در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1391, 15:52 عصر
  4. چطوري بايد يك كوئري را به اين صورت با كمك timer اجرا كنم
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 12:04 عصر
  5. اين كوئری را چطوری بنويسم
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 00:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •