نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در انجام کوئری درج

  1. #1

    خطا در انجام کوئری درج

    سلام من در دستور درج دچار این ارور شدم پایگاه دادمم اوراکل هستش
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    کد:
    OracleConnection con = new OracleConnection();
    con.ConnectionString = WebApplication1.Properties.Settings.Default.con;


    OracleCommand com = new OracleCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "INSERT INTO vorood (ID,NAME,PASSWORD,TELL,E-MAIL,MADRAK,FAMILY) VALUES ('" + TextBox1.Text + "','" + TextBox3.Text + "','" + TextBox4.Text + "','" + TextBox5.Text + "','" + TextBox6.Text + "','" + TextBox7.Text + "','" + TextBox2.Text + "')";
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery;
    con.Close();

    عکس:

    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: خطا در انجام کوئری درج

    سلام
    اون E-Mail احتمالاً به خاطر خط فاصله مشکل داره یا خط فاصله رو حذف کن یا تبدیلش کن به UnderLine. یعنی EMAIL یا E_MAIL. ضمناً قسمت دوم کوئری هم صحیح نیست بهتره از پارامترها استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: خطا در انجام کوئری درج

    با پارامتر نوشتم اون ایمیلم حذف کردم با دوتا فیلد تستش کردم
    ولی درس نشد رو دکمه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته! چیزی هم درج نمیشه در جدول فکر کنم هرچی هست ازین رشته اتصال نگاه کنید تو عکس زیرشون خط سبز کشیده و این پیغام میده
    Untitled.jpg

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا در انجام کوئری درج

    برادر تاپیکت و حذف کردم چون مطلب ارسالی تون هم تکراری بود هم خیلی ساده...ولی دوباره ایجاد کردی
    جهت اجرای هر تابع توی سی شارپ احتیاج به پرانتز داره
    com.ExecuteNonQuery();

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اجرای کوئری
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 10:30 صبح
  2. خطا در اجرای کوئری ساده؟!!!
    نوشته شده توسط ali190 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 20:00 عصر
  3. خطا در اجرای کوئری حاوی کارکتر %
    نوشته شده توسط Narges-s در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 11:37 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 19:36 عصر
  5. خطا در اجرای کوئری به شکل text در دستور exec
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •