نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: json

  1. #1

    json

    سلام من با استفاده از api یک سایت json زیر را دریافت میکنم

    {"start":0,"limit":1000,"total":2,"posts":[{"id":"331268210","title":test,"content":"test","d atetime":"2015-12-08 20:35:37","another":"ashkan","status":"S"},{"id":" 331277114","title":test2,"content":"test2","dateti me":"2015-12-08 20:55:31","another":"Arman","status":"S"}],"status":"success"}

    حالا میخواهم کدی بنویسم که هر دو پست رو نشون بده

    من با کد زیر میتونم مشخصات یک پست رو بیگرم چند تا پست هم امکان پذیره اما باید عدد array رو دستی وارد کنم

    $responseArray = json_decode($response, true);
    echo $responseArray['messages'][2]['number'];



    همون طور که مشاهده میکنید ذکر کردم [2] یعنی پست دو رو بخونه اما چطور کدی بنویسم که نیازی به وارد کردن array پست نباشه و کل پست هارو به صورت اتوماتیک نشون بده

  2. #2

    نقل قول: json

    سلام و وقت بخیر

    در ابتدا مقدار total را در یک متغیر بریزین و سپس اگر آن غیر 0 و دارای مقداری بود :
    حلقه For بنویسین که از 1 تا مقدار total ، اون مواردی را که نیاز دارین درش چاپ شود.

    موفق باشین

  3. #3

    نقل قول: json

    اگر میشه به صورت کد راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: json

    update post

  5. #5

    نقل قول: json

    update post

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: json

    foreach ($responseArray['messages'] as $key => $val){
    var_dump($key,$val);
    echo "<hr>";
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارتباط بین وب سرویس ها و Jquery با فرمت داده ای Json
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 00:20 صبح
  2. سوال: ارتباط بین وب سرویس ها و Jquery با فرمت داده ای Json
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 18:29 عصر
  3. ساخت خروجی json توسط javascript؟؟؟؟!
    نوشته شده توسط php_qq در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 21:26 عصر
  4. چرا اینقدر JSON در بین برنامه نویسان ایرانی کمرنگ شده است؟
    نوشته شده توسط vahid4134 در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1387, 18:35 عصر
  5. مقاله: json چیست؟
    نوشته شده توسط taknegaar در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •