نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    باسلام خدمت تمامی دوستان محترم

    در پروژه پیوست چند ایراد و کمیت وجود دارد که خواهشمند است در صورت امکان راهنمائی و همکاری بفرمائید.


    * فرم Managment

    - تنظیم مجدد مقدار شمارنده : اجرای Reset_Autonumber ( در حال حاضر پس از اجرا پیغام خطا مشاهده می شود. )

    - شروع مقدار شمارنده از : در این قسمت ترتیبی داده شود تا پس از ورود بعنوان مثال عدد 10، شمارنده تیبل Database فیلد ShomarehZob از 11 شروع شود.


    * فرم MainFrm

    - پس از انجام عملیات ذخیره سازی، شماره ذوب به حالت ( New ) نمایش داده می شود. در صورت امکان شماره بعدی AutoNumber نمایش داده شود. در حال حاضر زمانی نمایش داده می شود که پس از ذخیره سازی هریک از تکست باکس ها یا کمبوباکس ها را انتخاب نمائیم.

    - پس از انجام عملیات ذخیره سازی، تمامی اطلاعات فرم پاک شوند. ( ClearForm ). در حال حاضر پس از ذخیره سازی، پس از خروج و ورود مجدد به فرم MainFrm اطلاعات اولین رکورد ذخیره شده نمایش داده می شوند.

    - در تکست باکس کد شخص چگونه با درج کد شخص بعنوان مثال (D1) محمد مهدوی را در تکست باکس روبروی آن نمایش دهیم.


    - در قسمت زمان عملیات، چگونه با درج ساعات شروع و پایان عملیات، مدت عملیات بصورت خودکار محاسبه شود.


    - چگونه میتوان پس از انتخاب بلی در قسمت نوسازی ( اطلاعات مربوط به کوره 2 ) تعویض الکترود و تعویض EBT را بلی نمود و سپس شماره ذوب را از 1 آغاز نمود.

    - چگونه میتوان در فرم جستجو پس از انتخاب کوره و وارد نمودن شماره ذوب، اطلاعات مربوطه به آن را در فرم MainFrm بصورت کامل نمایش داد.

    - چگونه میتوان فرم را رأس ساعت 23:59:59، Refresh نمود.

    - اگر در فرم ثبت اطلاعات، کوره و شماره ذوبی انتخاب شد که قبلاً به ثبت رسیده بودند، پیغام ( اطلاعات فوق، قبلاً در پایگاه داده به ثبت رسیده اند. نمایش داده شود و اجازه ثبت اطلاعات را به کاربر ندهد. )



    باتشکر از همه دوستان محترم

    ضمناً موارد قرمز شده، به نتیجه رسیده اند و برای دوستان محترم جهت یادگیری راه حل آنها قرار داده شده است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mobinsaffarpour : شنبه 05 دی 1394 در 14:02 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    از اساتید و دوستان محترم لطفاً در صورت امکان مساعدت فرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    چگونه میتوان فرم را رأس ساعت 23:59:59، Refresh نمود. ( اینکار برای تغییر تاریخ و احتمال ذخیره اطلاعات در ساعت 00:00:00 کاربرد دارد )

    در ابتدا Time Interval فرم رو 1000 بگذارید.

    سپس از دستور ذیل برای اجرا استفاده نمائید.
    Private Sub Form_Timer()
    Me!Tarikh.Value = J_TODAY()
    End Sub


  4. #4

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    سلام.
    برای پاک کردن فرم گزینه data entry را روی حالت yes بگذارید.
    0.jpg

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    متشکرم دوست عزیز.

    چرا باقی دوستان اینقدر کم لطف هستند.

  6. #6

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    چگونه میتوان در فرم جستجو پس از انتخاب کوره و وارد نمودن شماره ذوب، اطلاعات مربوطه به آن را در فرم MainFrm بصورت کامل نمایش داد.

    برای این مورد دقیقا توضیح بفرمایید.
    شما برای هر کوره شماره های ذوب متعدد دارید.؟
    نمونه را چک کنید ببینید اونی که میخواید.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    دوست عزیز جناب آقای سعید . نسبت به وقت و توجهی که به پست دارید ممنونم.

    یه نکته رو خدمت شما بابت پست شماره 6 ( جستجو ) بصورت مثال عرض میکنم :

    شماره ذوب در کوره ها یکتا نیستند. پس در نتیجه ممکن است بعنوان مثال شماره ذوب 2547 کوره 1، در کوره 2 هم وجود داشته باشه. اما در هریک از کوره ها کد ذوب تکراری وجود نداره. یعنی در (کوره1) دو کد ذوب 2547 وجود نداره. نکته همین هست که ما باید بر حسب 2 مورد شماره ذوب رو فیلتر کنیم و نمایش بدیم. ( کوره - شماره ذوب ) - ضمناً میخواستم فرم نمایش داده شده. قابلیت ویرایش رو هم داشته باشه.

    میخواستم زحماتی رو بکشید

    1 - اگر در فرم جستجو کوره و شماره ذوبی انتخاب شد که در دیتابیس وجود نداشت، پیغام ( اطلاعات فوق، در پایگاه داده به ثبت نرسیده است ) نمایش داده شود.

    2 - اگر در فرم ثبت اطلاعات کوره و شماره ذوبی انتخاب شد که قبلاً به ثبت رسیده بودند، پیغام ( اطلاعات فوق، قبلاً در پایگاه داده به ثبت رسیده اند. نمایش داده شود. )

    باتشکر فراوان

  8. #8

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    کمی روش کار کردم.
    برای فرم ثبت هم به روشی که برای فرم جستجو عمل شده میتونید پیغام قبلا ثبت شده تنظیم کنید.
    یاعلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله saeed28541 : پنج شنبه 26 آذر 1394 در 23:54 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    دست شما درد نکنه آقا سعید خیلی لطف کردی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    سلام به همگی

    دوستان چرا کسی کمک نمیکنه. یعنی به غیر از آقا سعید توی این انجمن کسی نیست

  11. #11

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    سلام.
    تا کجا جلو رفتید.
    کدوم مشکل ها هنوز مونده.؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    با سلام خدمت آقا سعید

    تمامی مواردی که مشکی هستند باقیمانده اند.

    در رابطه با موضوع زیر هم یه مشکلی دارم اونم این هست که وقتی از عدد در تکست باکس کد شخص استفاده میکنم جواب میده اما وقتی از حروف استفاده می کنم جواب نمیده

    - در تکست باکس کد شخص چگونه با درج کد شخص بعنوان مثال (D1) محمد مهدوی را در تکست باکس روبروی آن نمایش دهیم.

    کدی که استفاده کردم این هست
    PersonalCode1_Name = DLookup("Name", "Personal", "Code=" & PersonalCode1)
    آخرین ویرایش به وسیله mobinsaffarpour : سه شنبه 01 دی 1394 در 12:15 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    سلام
    درست کردم
    اگر کد شخص را وارد کنید نام اون در تکس باکس روبرو نمایش داده میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط mhamedm2008 مشاهده تاپیک
    سلام
    درست کردم
    اگر کد شخص را وارد کنید نام اون در تکس باکس روبرو نمایش داده میشه
    دوست عزیز دست شما درد نکنه. واقعاً لطف کردی

  15. #15

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    - در قسمت زمان عملیات، چگونه با درج ساعات شروع و پایان عملیات، مدت عملیات بصورت خودکار محاسبه شود.
    سلام
    اصلاح شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    دوستان چرا فقط آقا سعید باید زحمت بکشن . مگر این انجمن مدیر و کاربرای دیگه ای نداره.؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدم سوالات من بیش از اندازه سخت هستند؟؟؟؟ اما فکر نکنم

    آقا سعید دست شما درد نکنه

  17. #17

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    دوست عزیز سلام.احتمالا دوستان درگیرامتحانات پایان ترم هستند.گذشته از اون بابت پستهای تشکر ازشما ممنونم ولی اگر دوست داشتید میتونید بجای پست از تشکر خود تاپیک استفاده کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    سلام مجدد. چشم.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    خبری نشد دوستان عزیز

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    من متوجه نشدم.
    الان مشکل بعدی کجاست؟

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    سلام دوست عزیز. مرسی از توجهتون. تمامی آیتم هائی که توی پست شماره 1 برنگ سیاه هستند. موارد باقیمانده هستند.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    ظاهرا این نسخه از اکسس بالاتر از 2007 هست که می روی سیستمم ندارم
    Guning Save4.rar‏

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    دوست عزیز باتشکر. الان چه کاری روی فایل انجام شده

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    دوستان خبری نیست

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    چرا کسی پاسخ نمیده

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    واقعاً چرااااااا؟

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    چرا کسی پاسخگو نیست ؟ ؟
    آخرین ویرایش به وسیله mobinsaffarpour : سه شنبه 20 بهمن 1394 در 09:21 صبح

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    خواهشاً میشه پاسخ بدید

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع اشکال چند ایراد در پروژه

    دوستان چرا کسی پاسخ نمیده فقط موارد ذیل باقیمانده هستند :

    * فرم Managment

    - تنظیم مجدد مقدار شمارنده : اجرای Reset_Autonumber ( در حال حاضر پس از اجرا پیغام خطا مشاهده می شود. )

    - شروع مقدار شمارنده از : در این قسمت ترتیبی داده شود تا پس از ورود بعنوان مثال عدد 10، شمارنده تیبل Database فیلد ShomarehZob از 11 شروع شود.


    * فرم MainFrm

    - چگونه میتوان پس از انتخاب بلی در قسمت نوسازی ( اطلاعات مربوط به کوره 2 ) تعویض الکترود و تعویض EBT را بلی نمود و سپس شماره ذوب را از 1 آغاز نمود.

    - اگر در فرم ثبت اطلاعات، کوره و شماره ذوبی انتخاب شد که قبلاً به ثبت رسیده بودند، پیغام ( اطلاعات فوق، قبلاً در پایگاه داده به ثبت رسیده اند. نمایش داده شود و اجازه ثبت اطلاعات را به کاربر ندهد. )

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ
    نوشته شده توسط mohammad5593 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1392, 06:10 صبح
  2. آموزش: مبتدی-نحوه استفاده از کلاس accessLayer ( معماری چند لایه) در پروژه
    نوشته شده توسط hamed_hossani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 15:43 عصر
  3. رفع اشکال جزئی در File System Driver
    نوشته شده توسط Veyskarami در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 15:19 عصر
  4. چند مشکل در پروژه های سیلور لایت
    نوشته شده توسط sh.shad در بخش Silverlight
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 22:36 عصر
  5. راهنمایی برای چند مشکل در پروژه
    نوشته شده توسط mahtab_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 13:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •