نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد وقفه در main thread بدون تاثیر گذاری روی کد های قبلی ؟

  1. #1

    Question ایجاد وقفه در main thread بدون تاثیر گذاری روی کد های قبلی ؟

    ایجاد وقفه در main thread بدون تاثیر گذاری روی کد های قبلی ؟


    با سلام چطور میشه در ترد اصلی برنامه یا همان main thread وقفه ایجاد کرد، بدون اینکه روی زمان اجرای کد های قبلی تاثیر بزاره؟
    چون همانطور که میدونید کد Thread.sleep(); علاوه بر تاثیر روی کدهای بعد از خود روی کدهای قبل از خودش هم تاثیر میزاره.



    با تشکر از راهنمایی تون/

    توضیح بیشتر : من چند تا چراغ توی UI دارم که میخوام به ترتیب و با فاصله 50 میلی ثانیه از هم دیگه روشن بشن و همچنین میخوام کدهای بعدی هم بعد از اتمام روشن شدن همه چراغ ها اجرا بشن و نه همزمان با آنها .
    آخرین ویرایش به وسیله vahid_barnamenevis : دوشنبه 23 آذر 1394 در 16:55 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد وقفه در main thread بدون تاثیر گذاری روی کد های قبلی ؟

    تا الان ندیدم کسی بخواد تو main thread وقفه ایجاد کنه و درست و منطقی هم نیست. شما باید تا جایی که میتونی سعی کنی هیچ گونه وقفه ای در main thread نباشه بعد حالا خودت میخوای وقفه بندازی...!!
    یه روش اینه که شما یه thread جدا در نظر بگیری و یه متغیر عمومی مثلا از نوع boolean در نظر بگیری و توی اون thread وقتی همه چراغ ها روشن شدن مقدار اون رو true کنین و با استفاده از این مقدار کدهای بعدی رو حتی تو یه thread دیگه اجرا کنین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: ایجاد وقفه در main thread بدون تاثیر گذاری روی کد های قبلی ؟

    خب از تایمر استفاده کن

  4. #4

    نقل قول: ایجاد وقفه در main thread بدون تاثیر گذاری روی کد های قبلی ؟

    با استفاده از threading و handler و متد postDelayed تونستم یه جورایی حلش کنم .

    یه آرایه از thread ها و یه آرایه از handler ها تعریف کردم و تو متد postDelayed وقفه 50 میلی ثانیه دادم و ترد رو توی حلقه for گذاشتم و بار آخری که for اجرا میشه کدهای بعد thread که داخل یه متد گذاشتم اجرا میشن . والسلام

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد وقفه در اجرای دستورات
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1393, 00:50 صبح
  2. گرفتن ورودی بدون ایجاد وقفه در کدها
    نوشته شده توسط BlueMMb22 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 12:14 عصر
  3. سوال: مشکل ایجاد وقفه در حلقه بدون قفل شدن برنامه
    نوشته شده توسط reza_ali202000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 08:04 صبح
  4. ایجاد وقفه در برنامه
    نوشته شده توسط XMEGAMAHDI در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1387, 05:37 صبح
  5. ایجاد وقفه در سایت
    نوشته شده توسط maysamscript در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1387, 09:04 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •