نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

  1. #1

    ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

    سلام دوستان
    من دوتا سایت راه اندازی کردم که بعضی اوقات داخل فیلدهای دیتابیس یک نوشته های انگلیسی اضافه میشه
    هر وقت هم که پاک میکنم دوباره این کدها ظاهر میشن
    فقط یه چیزی رو متوجه شدم اینکه این کدها توی فیلدهایی ظاهر میشن که این فیلدها توی برنامه یا به CKEditor متصل شدن و یا به textarea متصل شدن
    لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم کلا از شر این کدها خلاص بشم (این کدها توی سورس سایت هم میان ولی دیده نمیشن به خاطر display:none بودنش)
    اینم نمونه ای از کدها

    کد HTML:
    <div style="display:none">abortion clinic in atlanta ga  <a  href="http://www.dollarbillcopying.com/Blog/template/page/dilatation-and-curettage-instruments.aspx">abortion  at 5 months</a> morning after pill</div>
    
    <div  style="display:none">where to get std testing for free <a  href="http://maryaltmansblog.com.nobullsoftware.com/abortionpills/page/free-std-testing-boston.aspx">can  you get an std from a toilet seat</a> symptoms for  gonorrhea</div>
    
    <div style="display:none">where to  get std testing for free <a  href="http://maryaltmansblog.com.nobullsoftware.com/abortionpills/page/free-std-testing-boston.aspx">free  std testing portland</a> symptoms for gonorrhea</div>
    
    <div  style="display:none">causes for aids <a  href="http://jasonfollas.com/blog/page/hiv-skin-rash.aspx"  rel="nofollow">open</a> how can you get hiv or aids</div>
    <div  style="display:none">how to cheat with a married woman <a  href="http://www.gerarprieto.com/page/how-to-cheat-on-wife">gerarprieto.com</a>  cheat husband</div><div style="display:none">cheat on my  boyfriend <a  href="http://blog.perecruit.com/template/page/i-almost-cheated-on-my-boyfriend.aspx">how  to cheat on boyfriend</a> i almost cheated on my  boyfriend</div><div style="display:none">what makes married  men cheat <a  href="http://www.wrightcontractingsi.com/blog/template/page/wifes-cheat.aspx">wrightcontractingsi.com</a>  women who cheat on relationships</div><div  style="display:none">my wife cheated on me now what do i do <a  href="http://astrobix.com/astroblog/page/cheat-on-your-spouse.aspx">astrobix.com</a>  when your wife cheats</div><div style="display:none">My  girlfriend cheated on me <a  href="http://blog.rewardsrunner.com/page/married-cheaters.aspx">click</a>  women cheat on men</div><div style="display:none">cheaters  caught <a  href="http://prashanthiblog.com/prashanthinewblog/abortionpills/page/catch-a-cheater.aspx">prashanthiblog.com</a>  cheaters caught</div><div style="display:none">forced gay  sex stories <a  href="http://www.ohiovalleyrestoration.com/blog/template/page/moms-sex-stories.aspx"  rel="nofollow">ohiovalleyrestoration.com</a> blow job joke  classic adult jokes jokes stories humor funny</div><div  style="display:none">free sodomy sex stories <a  href="http://astrobix.com/astroblog/page/perverted-stories-adult-video.aspx"  rel="nofollow">adult baby stories</a> akka sex  stories</div><div style="display:none">how to cheat on wife  <a  href="http://www.tfswhisperer.com/template/page/all-wife-cheat.aspx">reasons  why husband cheat</a> my boyfriend cheated on me with a  guy</div>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

    برداشت اشتباه ......
    آخرین ویرایش به وسیله malloc : سه شنبه 24 آذر 1394 در 10:17 صبح

  3. #3

    نقل قول: ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

    اصلا بحث استایل نیست منظورم رو متوجه نشدین
    من گفتم که بعضی اوقات کدهایی به فیلدهای دیتابیس اضافه میشه
    دلیل اومدن این کدها رو پرسیدم اصلا به ckeditor ربطی نداره
    اصلا موقع درج مطلب و یا ویرایش این کدها رو نمی بینیم گرچه display:none هستش ولی با چک کردن سورس باز نمی بینیمش یعنی اصلا وجود نداره
    ولی بعضی اوقات می بینم که کل فیلدهای یکی از تیبل ها کلا به آخر محتویات فیلدها این کدها اضافه شدن
    مشکل از کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

    هك شدي عزيز جان. متن ارسالي مربوط به تزريق اس كيوال تبليغ سقط جنين هست.

  5. #5

    نقل قول: ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

    ,
    نقل قول نوشته شده توسط anubis_ir مشاهده تاپیک
    هك شدي عزيز جان. متن ارسالي مربوط به تزريق اس كيوال تبليغ سقط جنين هست.
    از چ طریق اینا وارد میشن؟ از چه طریقی میشه جلوی این نفوذ رو گرفت؟
    لطفا راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

    منظورتون از تزریق همون اینجکشن بوده
    من فکر نمیکنم از این طریق باشه چون این کدها دقیقا به آخر محتویات فیلدها اضافه میشه بدون اینکه متن های داخل فیلد حذف بشن به نظرتون از طریق اینجکشن میشه همچین کاری کرد؟
    و جالبیش هم اینه که متن های اضافه شده کلا با هم دیگه فرق میکنه یعنی اگه به 500 تا فیلد این متن ها رو اضافه میکنه کلا با هم دیگه فرق میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله sun2rise : دوشنبه 23 آذر 1394 در 23:22 عصر

  7. #7

    نقل قول: ظاهر شدن کدهای عجیب در دیتابیس

    به نظر مي‌رسه سايت‌هاي ديگه هم اين مشكل شما رو گزارش دادن. اينجا

تاپیک های مشابه

  1. ظاهر شدن یک عکس در عکس دیگر به صورت تدریجی
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 02:36 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 19:40 عصر
  3. وارد شدن مقادیر خالی در دیتابیس
    نوشته شده توسط reza_pnu_ney در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 22:22 عصر
  4. ظاهر شدن اعداد فارسی در تگ <OL>
    نوشته شده توسط ویندوز کار در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 06:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •