نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد شدن یک Border سیاه در buttonهای flat هنگام از دست رفتن فوکوس فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    ایجاد شدن یک Border سیاه در buttonهای flat هنگام از دست رفتن فوکوس فرم

    دوستان من باتون هام رو حالت فلت میزارم یه مشکلی پیش میاد زمانی که فرم فوکوسش رو از دست میده دوره باتون یه بردر سیاه ایجاد میشه راهی هست واسه حذف اون؟
    26-09-1394 11-37-24 ق-ظ.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ایجاد شدن یک بردر سیاه در باتون های فلت هنگام از دست رفتن فوکوس فرم

    سلام
    ظاهراً اینجا باگ داره و یادش میره بوردر رو حذف کنه!
    یه کلاس جدید اضافه کنید که از دکمه ارث بری میکنه و کدهای زیر رو داخلش بنویسید. از این به بعد به جای دکمه پیش فرض از این دکمه سفارشی استفاده کنید.:

    public override void NotifyDefault(bool value)
    {
    base.NotifyDefault(false);
    }


    کد کامل:

    public class FlatButton : Button
    {
    public FlatButton()
    {
    this.SuspendLayout();
    //
    // FlatButton
    //
    this.FlatAppearance.BorderSize = 0;
    this.FlatStyle = System.Windows.Forms.FlatStyle.Flat;
    this.ResumeLayout(false);

    }

    public override void NotifyDefault(bool value)
    {
    base.NotifyDefault(false);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: باز شدن یک پنجره جدید در همان پنجره توسط کد php
    نوشته شده توسط mehran032 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1397, 12:46 عصر
  2. پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1393, 20:54 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 07:27 صبح
  4. load شدن یک web page در internet explorer
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 21:07 عصر
  5. مطلع شدن از لود شدن یک برنامه دلخواه در حافظه
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 05:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •