نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قطع ارتباط کردن دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    قطع ارتباط کردن دیتابیس

    سلام خسته نباشید
    یک سوال دارم و ان هم اینکه

    چه طوری من می توانم وقتی به یک بانک اطلاعاتی وصل هستم ان را قطع اتصال کنم
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: قطع ارتباط کردن دیتابیس

    سلام

    به چه طریقی به بانک اطلاعاتی وصل شدید؟

    چه کاری می خوایید انجام بدید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: قطع ارتباط کردن دیتابیس

    من به صورت عادی ، یعنی بدون کد به بانک اطلاعاتی وصل شدم/ می شوم

    فایل بانک اطلاعاتی اصلی من در درایو c قرار دارد
    و در یک قسمت برنامه ام یک دکمه گذاشتم که اگر کاربر روی اون دکمه کلیک کرد ، بیاید یک فایل بانک اطلاعاتی خالی که در کنار برنامه است ، در داریو c کپی کنه.
    حال با اینکه اون فایل بانک اطلاعاتی با برنامه باز شده است ویندوز اجازه کپی کردن نمیده
    حال من میخوام بدونم چه طوری می تونم ارتباط را قطع کنم تا بتوانم فایل را کپی کنم.
    باتشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: قطع ارتباط کردن دیتابیس

    با استفاده از شی filesystem object میشه فایها رو بودن بستن یا بدون قطع ارتباط کپی کرد
    ضمنا توصیه می شه دیتابیستون رو در درایو c قرار ندید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: قطع ارتباط کردن دیتابیس

    ممنون میشه کمی توضیح بدید که چرا نباید تو درایو c گذاشت

    و دوم چطور میشه از چیزی که گفتید استفاده کنم
    ایا شما اموزشی داری

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: قطع ارتباط کردن دیتابیس

    ممنون میشه کمی توضیح بدید که چرا نباید تو درایو c گذاشت
    بانک اطلاعاتی نباید در درایو c باشه چون موقع تعویض ویندوز همه اطلاعات پاک میشه

    و دوم چطور میشه از چیزی که گفتید استفاده کنم
    ایا شما اموزشی داری
    البته اگه در تالار سرچ کنید آموزش های خوبی پیدا میشه ولیکن اینجا مختصری توضیح میدم
    ضمن اینکه
    شی filesystem object خواص بسیار زیاد و مفیدی دیگه ای هم داره که توصیه میشه حتما یاد بگیرید

    اما جواب :
    1 - از گزینه project گزینه references رو انتخاب کنید
    2- microsoft scripting runtime رو تیک بزنید و بعد ok
    3- حالا از کد زیر استفاده کنید


    Dim a As New FileSystemObject
    Dim b As File
    Set b = a.GetFile("d:\bank.mdb")
    b.Copy "f:\bank.mdb"


    این کد فایل bank.mdb رو از درایو d به درایو f کپی می کنه
    موفق باشید
    یاعلی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: قطع ارتباط کردن دیتابیس

    ممنون دستتون درد نکنه
    کارم راه فتاد ، فقط یک سوال
    در اخر میشه ارتباط با فایل دیتا بیس را قطع کرد یا نه؟

  8. #8

    نقل قول: قطع ارتباط کردن دیتابیس

    connecion.Close() رو تست کردین؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قطع ارتباط با دیتابیس در دو کوئری مختلف
    نوشته شده توسط css-man در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1393, 19:27 عصر
  2. نمایش اطلاعات بعد از قطع ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 بهمن 1393, 07:22 صبح
  3. سوال: قطع ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط silverado در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 08:21 صبح
  4. قطع ارتباط با دیتابیس sql express برای گرفتن کپی
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 22:15 عصر
  5. قطع ارتباط با دیتابیس توسط LINQ TO SQL
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1390, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •