نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از چندین زبان در یک سیستم

  1. #1

    Smile استفاده از چندین زبان در یک سیستم

    با سلام ما می خواهیم سیستمی طراحی کنیم که بر ۳ زبان برنامه نویسی C++‎‎‎‎ , Java ,Python پیاده سازی شود و از نقاط قوت هر زبان برای طراحی هر کدام از بخش ها استفاده کنیم.

    سیستم بسیار بزرگ می باشد و خیلی شاخص ها داریم در این پروژه می خواستم بدونم که وب اپلیکیشن هایی مثل فیسبوک ، گوگل و ... چگونه پیاده سازی شده اند؟

    یعنی از نظر معماری به چه صورت هستند می دونم که خیلی خیلی بزرگ هستند ولی می خوام دقیقاَ بدونم داره تو همچین سیستم هایی چه اتفاق هایی می افته و معماری آن ها به چه صورت است؟

    نحوه پیاده سازی این ۳ زبان به چه صورتیه؟

    اگر توضیحاتی دارید که مستند باشه خیلی بهتره چون اهمیت این موضوع برام خیلی مهمه و برای اینکار حسابی دارم تحقیق و برنامه ریزی می کنم

    پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم


  2. #2

    نقل قول: استفاده از چندین زبان در یک سیستم

    سلام
    بهتره با فریم ورک ها کار کنید . یا خودتون یکی شو شخصی سازی کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: استفاده از چندین زبان در یک سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط rostam_2016 مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتره با فریم ورک ها کار کنید . یا خودتون یکی شو شخصی سازی کنید

    واقعن هدف شما از اینکه تاپیک های خیلی قدیمی رو تک تک پاسخ بدید و بیارید بالا چیه؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از چندین زبان در یک سیستم

    چیزی که شما می خواین بهش می گن cross-language services یا Polyglot Microservices که اتفاقا فیس بوک ازش استفاده می کنه و برای ارتباط این زبان ها Thrift رو ساخت.اکثر زبان ها رو هم ساپورت می کنه..یک سری سرویس مجزا با زبان های مختلف می سازی و با Thrift با هم صحبت می کنند.نیازی نداری بدونی فیس بوک چجوری کار می کنه کافیه در مورد معماری مایکروسرویس ها که این روزها همه گیر شده مطالعه کنی.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از بانک SQL در یک سیستم بدون احتیاج به نصب SQlserver
    نوشته شده توسط first_squit در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 آذر 1389, 10:43 صبح
  2. استفاده از دو زبان در يك پروژه
    نوشته شده توسط majid_vb_2008 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 16:00 عصر
  3. استفاده از چندین پنل در یک فرم
    نوشته شده توسط Javidhb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 17:29 عصر
  4. استفاده از چندین عکس در یک عکس با ftp
    نوشته شده توسط SRS534 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 شهریور 1386, 08:58 صبح
  5. استفاده از چندین جدول در یک DataGrid
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 10:28 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •