نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تولیدلیست رندم(تصادفی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    تولیدلیست رندم(تصادفی)

    باسلام وعرض ادب خدمت دوستان گرامی

    قبل ازهمه، عرض شودکه مطالبی درخصوص تابع تولیدعددتصادفی رامطالعه کردم ومتأسفانه کدهای ارائه شده، درXE3 به خوبی جواب نمی ده.

    وامّا سوال ودرخواست:
    لیستی ازاسامی (مشخصات:نام ونام وخانوادگی) داریم که براساس نام خانوادگی مرتب شده اند، میخواهیم بایک تابعی به صورت رندم(تصادفی)لیست راتنظیم کنیم.
    البته منظورفقط ارنج کردن لیست افرادبرای استفاده درجلسه آزمون هستش.
    دوستان لطف کنیدو راهنمایی بفرمایید.

  2. #2

    نقل قول: تولیدلیست رندم(تصادفی)

    سلام.
    اطلاعات ناقص می دید.
    نام بانک اطلاعاتی؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: تولیدلیست رندم(تصادفی)

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    سلام.
    اطلاعات ناقص می دید.
    نام بانک اطلاعاتی؟

    بانک اطلاعاتی اکسس

  4. #4

    نقل قول: تولیدلیست رندم(تصادفی)

    کوئری تو رو

    order by rnd()

    کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: تولیدلیست رندم(تصادفی)

    باسلام،ضمن تشکر
    ازطریق(order by)انجام میشه ولی اشکال اینجاست که هربارکه اجرامیشه، لیست نمایش داده شده، یکسان هستش.
    بالفرض:وقتی یکباراجراکردیم، مثلاً نام حسین حسینی به عنوان نفراول بودوعلی غلامی نفرپنجم، هربارکه کوئری رااجراکنیم، بازهم همین لیست نمایش داده میشه.
    چکارکنیم که بارهرباراجراشدن کوئریف لیست نمایش داده شده بالیست دفعه قبل متفاوت باشه؟
    ممنون!

  6. #6

    نقل قول: تولیدلیست رندم(تصادفی)

    باید درون تابع Rnd یک عدد متغیر قرار بدید ، مثلا اگر فیلد ID دارید به این صورت :
    ORDER BY Rnd(ID)

    تابع Rnd به ازای هر رکورد اجرا میشه و اگر تعداد رکوردها خیلی زیاد هست ( بیش از 500 یا هزار رکورد ) بهتره استفاده نشه، چون سرعت رو کاهش میده
    به هر حال ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1392, 20:04 عصر
  2. عدد تصادفی ( رندم ) غیر تکراری بر اساس سال شمسی
    نوشته شده توسط mohammad2407 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 41
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1392, 18:32 عصر
  3. عدد تصادفی
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مهر 1382, 23:03 عصر
  4. کار با رکوردهائی با طول متغیر در فایل تصادفی
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1382, 17:11 عصر
  5. تابع انتخاب تصادفی یک فیلد از بین رکوردهای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hesam_din در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 04:51 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •