نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه استفاده از API تلگرام در کد PHP

  1. #1

    نحوه استفاده از API تلگرام در کد PHP

    سلام.دوستان چطوری می توانیم از API تلگرام در پروژه خود استفاده کنیم.به طور مثال چطوری می توانیم تشخیص بدیم که آیا شماره x عضو تلگرم هست یا خیر؟ به سایت خود تلگرام یه نگاهی انداختم و تابع زیر رو پیدا کردم:(اما اصلا نمیدونم چی به چیه!)


    (auth.checkPhone "79123413132")
    =
    (auth.checkedPhone
    phone_registered:(boolFalse)
    phone_invited:(boolFalse)
    )


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: نحوه استفاده از API تلگرام در کد PHP

    دوستان در مورد این سوالی که پرسیده شده اطلاعاتی ندارید؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نحوه استفاده از API تلگرام در کد PHP

    سلام...این کد رو برای ارسال به بات تلگرام پیدا کردم

    <?php//header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');$message= file_get_contents("php://input");$arrayMessage= json_decode($message, false);$token= "token";$chat_id= $arrayMessage['message']['from']['id'];$command= $arrayMessage['message']['text'];
    if($command == '/start'){
    $text= "خردمند باش وبي آزارباش هميشه زبانرا نگهدار باش"; $url= "https://api.telegram.org/bot".$token."/sendMessage?chat_id=".$chat_id."&text=".$text."&re ply_markup=".$jsonPoets; file_get_contents($url);}else { $text= "دستور شما نا معتبر است"; $url= "https://api.telegram.org/bot".$token."/sendMessage?chat_id=".$chat_id."&text=".$text; file_get_contents($url);}?>


    ولی وقتی با تلگرام بهش پیام میفرستم خطا میده.... اونم روی خط های

    file_get_contents($url);


    مشخصه که پیام رو میگیره ولی از اونجایی که آشنایی با php ندارم نمی دونم چرا ارسال نمیشه
    ممنون میشم دوستان کمک کنن
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نحوه استفاده از API تلگرام در کد PHP

     <?php
    //header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
    $message = file_get_contents("php://input");
    $arrayMessage = json_decode($message, false);
    $token = "token";
    $chat_id = $arrayMessage['message']['from']['id'];
    $command = $arrayMessage['message']['text'];
    if ($command == '/start') {
    $text = "خردمند باش وبي آزارباش هميشه زبانرا نگهدار باش";
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);
    } else {
    $text = "دستور شما نا معتبر است";
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);
    }
    ?>


    کدتون رو یکم ویرایش و مرتب کردم. مجددا امتحان کنید.
    بجای token ، توکنی رو که از بات فادر گرفتین مینویسید دیگه ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده از API در php برای ربات botfather تلگرام
    نوشته شده توسط runttx در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1397, 16:56 عصر
  2. راهنمای استفاده از api تلگرام در یک پروژه php
    نوشته شده توسط 20data در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395, 04:56 صبح
  3. نحوه استفاده از دستورات html در کد های C#‎
    نوشته شده توسط andaron در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1390, 20:27 عصر
  4. کمک : نحوه استفاده از تابع ()mail در php
    نوشته شده توسط blaze_px در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 06:32 صبح
  5. طریقه استفاده از متغیر جاوا در کد PHP
    نوشته شده توسط ngmajid در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1384, 21:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •