نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه در GridView وارد جزئیات یک سطر انتخابی بشوم؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار yasi1992
    تاریخ عضویت
    دی 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1

    Question چگونه در GridView وارد جزئیات یک سطر انتخابی بشوم؟

    با سلام خدمت دوستان
    من خیلی وقته که تو سایتای مختلف دنبال پیدا کردن جواب این سوالم بودم اما چیزی پیدا نکردم.
    من اطلاعات جدول Bookام رو داخل گرید انداختم و فقط بعضی از فیلدهارو نمایش دادم.
    سوالم اینه که چطور میشه با کلیک روی گزینه ی مشاهده( که HyperLinkField هست) وارد اطلاعات ردیف انتخابی بشم و اطلاعات کتاب که شامل(نام کتاب، سرشناسه، شابک... و تصویر کتاب ) هست رو نمایش بدم؟
    اینم سورس کدمه:

    <%@ Page Title="" Language="C#‎" MasterPageFile="~/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="VBook.aspx.cs" Inherits="VBook" %>


    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="head" Runat="Server">
    </asp:Content>
    <asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    کتاب ها
    </asp:Content>
    <asp:Content ID="Content3" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder3" Runat="Server">
    <br />
    <br />


    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False" BackColor="White" BorderColor="#CCCCCC" BorderStyle="None" BorderWidth="1px" CellPadding="3" DataSourceID="dsBook" Height="249px" Width="363px" OnSelectedIndexChanged="GridView1_SelectedIndexCha nged">
    <Columns>
    <asp:BoundField DataField="BookName" HeaderText="نام کتاب" SortExpression="BookName" />
    <asp:BoundField DataField="UserName" HeaderText="نويسنده" SortExpression="UserName" />
    <asp:BoundField DataField="Publisher" HeaderText="ناشر" SortExpression="Publisher" />
    <asp:BoundField DataField="EditorName" HeaderText="ويراستار" SortExpression="EditorName" />
    <asp:BoundField DataField="NameYear" HeaderText="سال" SortExpression="NameYear" />
    <asp:HyperLinkField HeaderText="جزئيات" Text="مشاهده" />
    </Columns>
    <FooterStyle BackColor="White" ForeColor="#000066" />
    <HeaderStyle BackColor="#006699" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <PagerStyle BackColor="White" ForeColor="#000066" HorizontalAlign="Left" />
    <RowStyle ForeColor="#000066" />
    <SelectedRowStyle BackColor="#669999" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <SortedAscendingCellStyle BackColor="#F1F1F1" />
    <SortedAscendingHeaderStyle BackColor="#007DBB" />
    <SortedDescendingCellStyle BackColor="#CAC9C9" />
    <SortedDescendingHeaderStyle BackColor="#00547E" />
    </asp:GridView>
    <asp:SqlDataSource ID="dsBook" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:NMDBConnectionString %>" SelectCommand="SELECT Tbl_Writer.UserName, Tbl_Year.NameYear, Tbl_Book.BookName, Tbl_Book.Publisher, Tbl_Book.EditorName FROM Tbl_Book INNER JOIN Tbl_Writer ON Tbl_Book.IdWriter = Tbl_Writer.IdWriter INNER JOIN Tbl_Year ON Tbl_Book.IdYear = Tbl_Year.IdYear"></asp:SqlDataSource>


    </asp:Content>

    و

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;


    public partial class VBook : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }
    protected void GridView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {


    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: چگونه در GridView وارد جزئیات یک سطر انتخابی بشوم؟

    منم دنبال چنین چیزی میگردم
    در گریدویو در تمپلیت یکسری اطلاعات رو نشون میدم
    و یک لینک باتن دارم که عنوان رو نشون میده
    میخوام وقتی روی اون لینک باتن کلیک کردم عنوان منو در یک لیبل نمایش بده
    با استفاده از find control این کارو میتونم انجام بدم اما نمیتونم سطر کلیک شده گریدویو رو بدست بیارم
    لطفا راهنمایی بکنید
    کدمو قرار میدم

    string selectedValue = ((LinkButton)GridView1.Rows[2].FindControl("LinkButton2")).Text;
    Label6.Text = selectedValue;



    بجای عدد 2 میخوام سطر انتخابی ایدیش نوشته بشه

  3. #3

    نقل قول: چگونه در GridView وارد جزئیات یک سطر انتخابی بشوم؟

    سلام
    توی گرید ویو می تونید یه ButtonField استفاده کنید
    کد HTML:
    <asp:GridView runat="server" ID="GRVpostCardList"  AutoGenerateColumns="false"   OnRowDataBound="GRVpostCardList_RowDataBound" 
    OnRowCommand="GRVpostCardList_RowCommand" " >
    
    <Columns>
    <asp:ButtonField ButtonType="Image" HeaderStyle-Width="150px" ItemStyle-Height="10" ItemStyle-HorizontalAlign="Center" 
    FooterStyle-HorizontalAlign="Left" CommandName="PrintPostCard" HeaderText="چاپ و نمایش لوحه" ImageUrl="../Images/Prin-list2.png" />
    </Columns>
    بعد توی رویداد RowCommand گریدویو این کد رو بنویسید:

    selectedValue= GridView1.Rows[Convert.ToInt32(e.CommandArgument)].Cells[0].Text;

  4. #4

    نقل قول: چگونه در GridView وارد جزئیات یک سطر انتخابی بشوم؟

    سوال خوبی بود
    منم دنبال جوابم ی گرید ویو دارم ک می خوام وقتی رو لینک نمایش بیشتر کلیک شد تمام فیلد ها نمایش داده بشه تو دیتا لیست براحتی میشه لینک ادامه مطلب اضافه کرد
    ولی تو گرید ویو همون کد جواب نمیده ارور میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه در gridview به فیلدی از سطر انتخاب شده دسترسی پیدا کنیم
    نوشته شده توسط elahe1393 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1393, 09:41 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 01 مهر 1390, 12:24 عصر
  3. نمایش جزئیات یک لینک در datalist
    نوشته شده توسط persian_l در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1387, 09:14 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 16:11 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 16:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •