نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه تشخیص null بودن فیلد

  1. #1

    Question نحوه تشخیص null بودن فیلد

    با سلام

    چگونه میتوان تشخیص داد که یک فیلد از نوع Image خالی (null) میباشد . من جستجو کردم فقط 2 پست پیدا کردم که گفته بودند که اگر دستور را به شکل
    if adoquery1.fieldbyname('fieldname')<>null بنویسم جواب میدهد ولی هنگام کمپایل به شکل دستور خطا میگیرد . چگونه میتوان این مشکل را حل کرد ؟

    با تشکر ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: نحوه تشخیص null بودن فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط سیروس مقصودی مشاهده تاپیک
    با سلام

    چگونه میتوان تشخیص داد که یک فیلد از نوع Image خالی (null) میباشد . من جستجو کردم فقط 2 پست پیدا کردم که گفته بودند که اگر دستور را به شکل
    if adoquery1.fieldbyname('fieldname')<>null بنویسم جواب میدهد ولی هنگام کمپایل به شکل دستور خطا میگیرد . چگونه میتوان این مشکل را حل کرد ؟

    با تشکر ...
    سلام.
    نوع فیلد رو مشخص نکردید. یا بنویسید .AsString (اگر مثلا از نوع رشته است) یا بنویسید .Value

    موفق باشیم

  3. #3

    نقل قول: نحوه تشخیص null بودن فیلد

    چرا نوع فیلد را نوشته ام از نوع Image میباشد .
    من از .value هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم .
    آخرین ویرایش به وسیله سیروس مقصودی : سه شنبه 08 دی 1394 در 22:41 عصر

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    3

    نقل قول: نحوه تشخیص null بودن فیلد

    دستور زیر را هم می توانید چک کنید:
    if adoquery1.fieldbyname('fieldname').IsNull

  5. #5

    نقل قول: نحوه تشخیص null بودن فیلد

    با دستور VarIsNull هم می تونید بررسی کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشكل در تشخيص Null بودن يك فيلد
    نوشته شده توسط amiralex در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 10:58 صبح
  2. سوال: تشخیص null بودن کد
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 13:52 عصر
  3. نحوه تشخیص خالی بودن یک Dataset و یا DataTable
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 11:55 صبح
  4. تشخیص null بودن یک فیلد از database که از نوع image
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 11:46 صبح
  5. سوال: نحوه تشخیص نصب بودن یا نبودن یک برنامه
    نوشته شده توسط hamid5300 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 19:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •