نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

    با سلام
    من توی سرور sql بعضی وقت ها کوئری می نویسم و نتیجه اون را هم که همونجا می بینم
    حالا میخوام این کار را از توی دلفی انجام بدم
    مشکل اینه که دستورات کوئری زیاده و نمی دونم چطور اونها را بنویسم که اجرا بشه
    با Memo و RichEdit هم امتحان کردم و نشد
    کاری که انجام میدم اینه که دستورات را در memo کپی می کنم و بعد ADOQuery1.SQL.Text را معادل متن memo میزارم و بعد هم اجرای کوئری ولی اجرا با خطا انجام میشه
    راه حلش چیه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

    با سلام راهای مختلفی وجود دارد
    1- Query1.Sql.Add('');
    را در چند خط واردکنی
    2- در محیط سرور stored procedure ایجاد کنی و در محیط دلفی آن را فرا خوانی کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

    میخوام مثل صفحه Query توی SQL Server باشه
    یک Memo یا RichEdit برای نوشتن دستورات و یک Button برای اجرا

  4. #4

    نقل قول: اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

    خب مشکلتون کجاست؟
    یک ADOQuery بگذار و محتویات Memo رو در SQL اون بریز و اون رو اجرا کن.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

    نمیشه
    خطا میده
    همون کد توی کوئری sql Server بدون خطا کار میکنه

    USE [DatabaseName]
    GO
    CREATE TABLE #temp (
    table_name sysname ,
    row_count INT,
    reserved_size VARCHAR(50),
    data_size VARCHAR(50),
    index_size VARCHAR(50),
    unused_size VARCHAR(50))
    SET NOCOUNT ON
    INSERT #temp
    EXEC sp_msforeachtable 'sp_spaceused ''?'''
    SELECT a.table_name,
    a.row_count,
    COUNT(*) AS col_count,
    a.data_size
    FROM #temp a
    INNER JOIN information_schema.columns b
    ON a.table_name collate database_default
    = b.table_name collate database_default
    GROUP BY a.table_name, a.row_count, a.data_size
    ORDER BY CAST(REPLACE(a.data_size, ' KB', '') AS integer) DESC
    DROP TABLE #temp

    این را توی سرور مینویسم که به من سایز جدولهای بانک را بده که خب کار می کنه
    ولی همینو میزارم توی memo و منتقل میکنم توی کوئری خطا میده البته بجای DatabaseName اسم بانک باید نوشته بشه
    پیام خطایی هم که میده اینه incorrect syntax near GO

    قبل از اجرای کوئری هم با showmessage کد را میبینم عینا همونه که تو سرور اجرا میکنم


  6. #6

    نقل قول: اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

    خب معلومه که باید ارور بده، مگر Go دستوره؟
    اون کلمه Batch Separator هست و دستور نیست، وقتی دیتابیستون معلومه، نیازی نیست اون رو یوز کنید.
    راهکار اینه که یک SP بسازید و از دلفی اون رو اجرا کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: اجرای کوئری هایی که توی سرور می نویسیم از داخل دلفی

    حق با شما بود
    دو خط اول را حذف کردم درست شد
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مرتب کردن کلی کوئری هایی که با union یکی شدند
    نوشته شده توسط forodo در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1393, 17:32 عصر
  2. خطا در کوئری هایی که دارای فیلد تاریخ هستند
    نوشته شده توسط MiniMicro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1393, 16:09 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 خرداد 1392, 10:52 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 21:19 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1388, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •