نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه صفحه رفرش شود با ajax

  1. #1

    چگونه صفحه رفرش شود

    با سلام
    چگونه می توان ویو که در آن کاربر وجود دارد آن ویو را رفرش کنیم (کاربر متوجه رفرش شدن ویو نشود )
    چگونه چنین کاری امکانپذیر است
    آخرین ویرایش به وسیله 1000333 : جمعه 11 دی 1394 در 12:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: چگونه صفحه رفرش شود با ajax

    شما دارید صورت سوال رو برای خودتون پاک میکنید مهندس. بهتر بود که مشکلتون رو میگفتین تا مسیر درست رو دوستان کمک میکردند.
    سوالتون اونقدر منطقی به نظر نمی رسه جسارتا.
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: چگونه صفحه رفرش شود

    نقل قول نوشته شده توسط 1000333 مشاهده تاپیک
    با سلام
    چگونه می توان ویو که در آن کاربر وجود دارد آن ویو را رفرش کنیم (کاربر متوجه رفرش شدن ویو نشود )
    چگونه چنین کاری امکانپذیر است
    ابزار مورد نظر را در UpdatePanel قرار بدید،قبل از آن ScriptManager را به ابتدای صفحه اضافه کنید.

  4. #4

    نقل قول: چگونه صفحه رفرش شود با ajax

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    شما دارید صورت سوال رو برای خودتون پاک میکنید مهندس. بهتر بود که مشکلتون رو میگفتین تا مسیر درست رو دوستان کمک میکردند.
    سوالتون اونقدر منطقی به نظر نمی رسه جسارتا.
    ممنون
    از شما بابت راهنمایی متشکرم
    در ویو خود یک تیبل دارم که اطلاعات خود را درون تیبل نمایش می دهم درون تیبل یک تکس باکس وجود دارد وقتی که درون تکس باکس کلیک می کنم مقدار درون تکس باکس با json انتقال می دهم با توجه به مقداری که به وسیله json به کنترلر پاس می دهم مقادیر کنترلر پاس می دهد منجرب به تغییر اطلاعات تیبل می شود حالا می خواهم بدون آنکه صفحه postback شود اطلاعات درون تیبل عوض شود چگونه بدون آنکه صفحه رفرش شود اطلاعات جدید درون تیبل نمایش دهم چگونه بدون رفرش صفحه مقادیر بازگشتی در تیبل نمایش دهم


    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    ابزار مورد نظر را در UpdatePanel قرار بدید،قبل از آن ScriptManager را به ابتدای صفحه اضافه کنید.
    آیا در mvc استفاده از UpdatePanel امکان پذیر است چگونه می توان در mvc از UpdatePanel استفاده کرد

  5. #5

    نقل قول: چگونه صفحه رفرش شود

    نقل قول نوشته شده توسط 1000333 مشاهده تاپیک
    با سلام
    چگونه می توان ویو که در آن کاربر وجود دارد آن ویو را رفرش کنیم (کاربر متوجه رفرش شدن ویو نشود )
    چگونه چنین کاری امکانپذیر است
    سلام
    کاربر متوجه رفرش شدن وبو نشود؟ ؟
    فک کنم منظور شما اینه که فرم RELOAD نشه

    که همون استفاده از ajax رو الزامی میکنه
    شما میتونید قسمتی از صفحه رو رفرش کنید نتیجه شبیه همون استفاده از
    UpdatePanel است
    ولی شما اینجا تعیین میکنید یک تگ با مشخصه id یا کلاس یا هر چیزی که شما مدنظرتونه رفرش شه

    مثلا این کد

    $.ajax({    url: '/Home/GetResults',
    type: "POST",
    dataType: "html",
    data: $("#FormId").serialize(),
    success: function (data) {
    //Fill div with results
    $("#div_Results").html(data);
    },
    error: function () { alert('error'); }

    });


    امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
    موفق باشید


تاپیک های مشابه

  1. رفرش صفحه php با ajax
    نوشته شده توسط eletcomp در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1394, 17:45 عصر
  2. چگونه لینک صفحه جاری را با رنگ مشخص نشان داده شود
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1391, 18:39 عصر
  3. حرفه ای: اعمال دستور برروی گرید بدون اینکه صفحه رفرش شود
    نوشته شده توسط ce_safdari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1391, 21:01 عصر
  4. سوال: مرورگری می خواهم که بعد از لود کامل صفحه رفرش شود
    نوشته شده توسط com.mohsen در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 22:13 عصر
  5. چگونه یک فلش در ابتدای برنامه به صورت تمام صفحه پخش شود
    نوشته شده توسط rouzbeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 14:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •