نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کلاسی برای GIS

  1. #1

    کلاسی برای GIS

    سلام دوستان.
    من به تازگی کلاسی برای کار با داده های GIS پیدا کردم اما یه مشکل کوچیک دارم. قبل از اینکه بگم مشکلم رو باید عرض کنم که بنده آشنایی خیلی کمی با python دارم . مشکل اینه که توی داکیومنت این کلاس توضیح داده که برای استفاده‌ش باید از قسمت Run ، گزینه python Shell رو بزنیم و انجا این دستورات رو مثلا فراخوانی کنیم‌:

    import shapefile
    w = shapefile.Writer(shapefile.POLYGON)
    w.poly(parts=[[[1,5],[5,5],[5,1],[3,3],[1,1]]])
    w.field('FIRST_FLD','C','40')
    w.field('SECOND_FLD','C','40')
    w.record('First','Polygon')
    w.save('shapefiles/test/polygon')

    خب تا اینجای ماجرا همه چیز درسته ، ولی من برای صرفه جویی در وقتم میخوام یه تابع بنویسم که دیگه این همه کد رو توی قسمت Shell ننویسم و مثلا بجای این چند خط کد فقط اینو بنویسم که :

    import shapefile
    shapefile.CreatePolygon


    من برای اینکار یه تابع نوشم و به کلاس اصلی اضافه کردم ولی کار نمیکنه و پیغام میده : <function CreatShp at 0x0297F4B0>

    def CreatePolygon():

    import self as shapefile
    w = shapefile.Writer(shapefile.POLYGON)
    w.poly(parts=[[[1,5],[5,5],[5,1],[3,3],[1,1]]])
    w.field('FIRST_FLD','C','40')
    w.field('SECOND_FLD','C','40')
    w.record('First','Polygon')
    w.save('I:/B4J/Library/python/Objects/scripts')


    دوستان اگه کمکم کنید خیلی بهم لطف کردین .ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: کلاسی برای GIS

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodGH مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    من به تازگی کلاسی برای کار با داده های GIS پیدا کردم اما یه مشکل کوچیک دارم. قبل از اینکه بگم مشکلم رو باید عرض کنم که بنده آشنایی خیلی کمی با python دارم . مشکل اینه که توی داکیومنت این کلاس توضیح داده که برای استفاده‌ش باید از قسمت Run ، گزینه python Shell رو بزنیم و انجا این دستورات رو مثلا فراخوانی کنیم‌:

    import shapefile
    w = shapefile.Writer(shapefile.POLYGON)
    w.poly(parts=[[[1,5],[5,5],[5,1],[3,3],[1,1]]])
    w.field('FIRST_FLD','C','40')
    w.field('SECOND_FLD','C','40')
    w.record('First','Polygon')
    w.save('shapefiles/test/polygon')

    خب تا اینجای ماجرا همه چیز درسته ، ولی من برای صرفه جویی در وقتم میخوام یه تابع بنویسم که دیگه این همه کد رو توی قسمت Shell ننویسم و مثلا بجای این چند خط کد فقط اینو بنویسم که :

    import shapefile
    shapefile.CreatePolygon


    من برای اینکار یه تابع نوشم و به کلاس اصلی اضافه کردم ولی کار نمیکنه و پیغام میده : <function CreatShp at 0x0297F4B0>

    def CreatePolygon():

    import self as shapefile
    w = shapefile.Writer(shapefile.POLYGON)
    w.poly(parts=[[[1,5],[5,5],[5,1],[3,3],[1,1]]])
    w.field('FIRST_FLD','C','40')
    w.field('SECOND_FLD','C','40')
    w.record('First','Polygon')
    w.save('I:/B4J/Library/python/Objects/scripts')


    دوستان اگه کمکم کنید خیلی بهم لطف کردین .ممنونم
    تابعت رو اجرا نکردی
    CreatePolygon()

  3. #3

    نقل قول: کلاسی برای GIS

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    تابعت رو اجرا نکردی
    CreatePolygon()
    ممنون که جواب دادی ، الان کاری که گفتی رو انجام دادم ولی هنوز درست عمل نمیکنه ، اگه میشه یه تستی کن ، ماژول رو توی پست اول ضمیمه کردم. شاید مشکل از تابعی باشه که نوشتم :CreatePolygon()

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن کلاسی برای کار با دیتا بیس
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1387, 23:46 عصر
  2. سوال: آیا تو #C کلاسی برای کنترل پورت USB وجود داره؟
    نوشته شده توسط hellyfrenzy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 06:35 صبح
  3. آیا کلاسی برای تاریخ شمسی وجود دارد؟
    نوشته شده توسط mojtaba_java در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 21:40 عصر
  4. FormFader . کلاسی برای با کلاس کردن فرم ها
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1384, 12:44 عصر
  5. کلاسی برای بهتر نمایش دادن گزارشات
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Foxpro
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 13:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •