نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از Telegram Api در جاوا

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hyl_piano
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    41

    استفاده از Telegram Api در جاوا

    سلام دوستان عزیز.
    من از کد زیر استفاده کردم و در قسمت ApiCallback ، ارور دارم.
    آیا میتونید رفع اشکال کنید. با تکشر



    package telegramtest;


    import java.io.IOException;
    import org.telegram.api.auth.TLCheckedPhone;
    import org.telegram.api.engine.ApiCallback;
    import org.telegram.api.engine.TelegramApi;
    import org.telegram.api.requests.TLRequestAuthCheckPhone;


    public class Telegramtest {


    public static void main(String[] args) throws IOException {


    // TODO set up AbsApiState, AppInfo and ApiCallback objects
    TelegramApi api = new TelegramApi("chat", "xxxxx", ApiCallback);
    String phoneNumber = "98917xxxxxxx";
    TLRequestAuthCheckPhone checkPhone = new TLRequestAuthCheckPhone(phoneNumber);


    TLCheckedPhone checkedPhone = api.doRpcCall(checkPhone);
    boolean invited = checkedPhone.getPhoneInvited();
    boolean registered = checkedPhone.getPhoneRegistered();


    System.out.println(registered);
    }
    }



  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hyl_piano
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    41

    نقل قول: استفاده از Telegram Api در جاوا

    تمام سایت رو زیر و رو کردم اما هیچ مطلبی پیدا نکردم که بدردم بخوره.
    ام من یه سوال واسم پیش اومده؟
    از دوستان ، کسی نمیخواد جواب بده یا اینکه بلد نیستن یا اینکه سوال من رو متوجه نشدن یا اینکه اصلا کسی سوال رو نخونده؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Telegram Api در جاوا

    دوست عزیز چه خطایی میدهد؟!
    فایل پروژه را کامل میگذاشتید تا حداقل دقیقا همون کامپوننتهای شما بررسی شود
    یا محل دانلود آنها را هم میگفتید تا دوستان دقیقتر بتوانند بررسی کنند وراهنمایی کنند!

  4. #4

    نقل قول: استفاده از Telegram Api در جاوا

    فک کنم اول باید با gradle اون api و یکسری چیزهای دیگگه رو با هم کامپایل کنید
    منم سعی داشتم از این api استفاده کنم ولی موفق نشدم
    خیلی دوست دارم بدونم چجوری کار میکنه
    اگر کسی میدونه دریغ نکنه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hyl_piano
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    41

    نقل قول: استفاده از Telegram Api در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط pbm_soy مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چه خطایی میدهد؟!
    فایل پروژه را کامل میگذاشتید تا حداقل دقیقا همون کامپوننتهای شما بررسی شود
    یا محل دانلود آنها را هم میگفتید تا دوستان دقیقتر بتوانند بررسی کنند وراهنمایی کنند!
    دوست من ، به این صفحه یه نگاهی کینید

    http://stackoverflow.com/questions/2...va-desktop-app

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: استفاده از توابع API در Telegram
    نوشته شده توسط farokh110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 26
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1396, 11:07 صبح
  2. استفاده از توابع API در دلفی
    نوشته شده توسط daneshpazho در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 32
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 01:26 صبح
  3. سوال: استفاده از توابع ویندوز در جاوا
    نوشته شده توسط rahafrouz در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 15:55 عصر
  4. سوال: اشکال در استفاده از شیء form در جاوا اسکریپت هنگام استفاده از masterpage ها
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 22:51 عصر
  5. چگونگی استفاده از توابع API در دات نت؟
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آذر 1386, 01:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •