صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: فایل ها در J2ME

  1. #1

    فایل ها در J2ME

    من یک برنامه در محیط J2ME نوشتم که یک فایل را از یک مسیر خاص می خواند . این کار را با استفاده از کلاسهای InputStream,DataInputStream انجام دادم . با استفاده از متد getResourceAsStream که نام و مسیر فایل را می گیرد و یک InputStream برمی گرداند توانستم فایل مورد نظر را باز کنم . حال می خواهم توی همین فایل داده هایی بنویسم . می دانم باید از OutputStream استفاده کرد اما نمی دانم چگونه آن را به فایل مورد نظر ربط دهم . یعنی چگونه مسر و نام فایل را بدهم تا آن را برای نوشتن باز کند .
    کلاس های FileOutputStream و بعضی دیگر از کلاسها در محیط netbeans که با آن کار میکنم شناخته نشده اند .
    خواهشمندم مرا راهنمایی کنید .

  2. #2
    سلام

    توی J2me فایل مانند PC معنی ندارد باید از JSR 75 استفاده کنید تمام کارهایی که می خواهید را دارد.


    البته دقت کنید روی موبایل جاوا دائما از کاربرش تایید می خواهد..
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    پاسخ

    سلام
    همونطور که دوستمون گفتن برای دسترسی به سیستم فایل باید از JSR75 که PIM نام دارد استفاده نمایید.البته اشکالی که در استفاده از این API وجود دارد این است که همه گوشی ها آن را ساپورت نمی کنند و البته اشکال دیگر آن اگر آن را اشکال بنامیم این است که در صورتی که در برنامه سعی در استفاده از این API نمایید و مثلا بخواهید یک فایل بنویسید یا بخوانید ابتدا باید کاربر(اجرا کننده برنامه) این اجازه را به MIDlet بدهد و این عمل با یک پیام با کاربر اطلاع داده می شود و از او تایید گرفته می شود که این روش سان برای برقراری امنیت است.نمونه کد زیر بر روی یک فایل می نویسد.البته باید به یاد داشته باشید آنرا در try و catch قرار دهید :
    Writing to a file:
    FileConnection sc = (FileConnection)Connector.open("file:///c/mobile/picture/tmp.txt");
    OutputStream os = sc.openOutputStream();
    os.write(("text to go into the file").getBytes());
    os.flush();
    os.close();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار haghi.mahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    72

    نقل قول: پاسخ

    نقل قول نوشته شده توسط handinux مشاهده تاپیک
    سلام نمونه کد زیر بر روی یک فایل می نویسد.البته باید به یاد داشته باشید آنرا در try و catch قرار دهید :
    Writing to a file:
    FileConnection sc = (FileConnection)Connector.open("file:///c/mobile/picture/tmp.txt");
    OutputStream os = sc.openOutputStream();
    os.write(("text to go into the file").getBytes());
    os.flush();
    os.close();
    سلام
    من از این کد استفاده کردم اما یک سوال مفهومی داشتم
    اونم اینه که ادرسی که شما نوشتین ادرس تصویر تو کامپیوتر شماست؟اگه بخواهیم تصویر رو از folder pictureدر موبایل برداریم چه ادرسی رو باید ینویسیم؟چهگونگی این کار برام سوال چون ممکنه تصویر تو هر گوشی یک جای متفاوت ذخیره بشه اونوقت چی ؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    من با کد زیر می خواهم فایل را ایجاد و در آن بنویسم . اما در شبیه ساز همین که به تاییده کاربر می رسم . دیگر شبیه ساز جلو نمی رود . !!!!
    در گوشی هم برنامه درست اجرا نمیشود !! گوشی من نوکیا 5320 است .

    FileConnection connection = (FileConnection) Connector.open("file:////c:/MyDir/myfile.txt;append=true", Connector.WRITE);
    if(!connection.exists())
    connection.create();
    OutputStream out = connection.openOutputStream();
    PrintStream output = new PrintStream( out );
    output.println( stTemp );
    out.flush();
    out.close();
    connection.close();


    لطفاً یک راهنمایی کامل برای نوشتن در فایلها بفرمائید .....
    منتظرم .

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    من کد برنامه ام را این طوری تغییر دادم . اما باز هم نشد .


    public boolean writeFile(String path, byte[] data)
    {
    javax.microedition.io.Connection c = null;
    java.io.OutputStream os = null;
    try {
    c = javax.microedition.io.Connector.open("file:///" + path, javax.microedition.io.Connector.READ_WRITE);
    javax.microedition.io.file.FileConnection fc =
    (javax.microedition.io.file.FileConnection) c;
    if (!fc.exists())
    fc.create();
    else
    fc.truncate(0);
    os = fc.openOutputStream();
    os.write(data);
    os.flush();
    return true;
    } catch (Exception e) {
    return false;
    } finally {
    try {
    if (os != null)
    os.close();
    if (c != null)
    c.close();
    } catch (Exception ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    }


    لطفاً راهنمایی کنید منتظرم .

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار haghi.mahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    72

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام
    معمولا این اتفاق میافته البته تو بعضی دوره های آموزشی یاد میده که فایل مرد نظر رو کجای کامپیوتر بذاریم تا emulator از اون استفاده کنه.من هم این مشکل رو داشتم البته در کامپیوتر مشکل حل نشد اما در گوشی موبایل اگر آدرس درست در دستور open تایپ بشه به راحتی کار میکنه پیشنهاد من اینه که دوست عزیز بهتره برای تست از خود گوشی هایی که این api رو support می کنن استفاده کنی.
    امیدوارم به جوابت رسیده باشی.

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    من در نوکیا مسیر درایو را از \:C به \:E تغییر دادم و مشکل حل شد .

  10. #10

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام
    من دقیقا همین مشکل رو دارم
    JSR چیه؟
    میشه راهنمایی کنید؟
    من مبتدیم و چیز زیادی نمی دونم راجع به این مبحث

  11. #11

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    وقتی مسیر از روی کامپیوتر میدم برنامه به مرحله ای که اجازه از کاربر میخواد میرسه

    اما بعد که فایل jar رو روی گوشیم نصب میکنم کاری انجام نمیده

    برنامه ی من به این صورته که باید یک دکمه فشار بدم بعد شروع با کار کنه
    اما هیچ اتفاقی نمی یفته

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    شما نمونه کد خود را در اینجا قرار دهید تا بررسی کنم .

    موفق باشید .

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    این کدی که برای خواندن از فایل می خواستید .
    public String readUnicodeFile(String src,String encoding)
    {
    StringBuffer buffer=new StringBuffer();

    java.io.InputStream is = null;
    java.io.InputStreamReader isr = null;
    try {
    int ch=0;
    Class c=this.getClass();
    is = c.getResourceAsStream(src);
    isr = new InputStreamReader(is,encoding);


    while((ch=isr.read())>-1)
    buffer.append((char) ch);
    isr.close();
    if (is != null)
    {

    is.close();
    }


    }
    catch (Exception ex)
    {
    ex.printStackTrace();
    }
    return buffer.toString();

    }
    به صورت یک Stream کل فایل خوانده می شود .

    موفق باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله Mah : پنج شنبه 08 مرداد 1388 در 07:19 صبح

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    این کد هم برای نوشتن در فایل .
    البته سعی کن هر وقت نیاز بود Connection را باز کنی. چون از کاربر تاییدیه می خواهد .

    public boolean writeFile(String path, String data)
    {
    javax.microedition.io.Connection c = null;
    java.io.OutputStream os = null;
    try {
    String src="file:///E:/YourDIR" ;
    c = javax.microedition.io.Connector.open(src, javax.microedition.io.Connector.READ_WRITE);
    javax.microedition.io.file.FileConnection fc =
    (javax.microedition.io.file.FileConnection) c;
    if(!fc.isDirectory())
    {
    fc.mkdir();
    }
    fc.close();
    c.close();
    c = Connector.open(src+"/YourFile.txt", Connector.READ_WRITE);
    fc = (FileConnection) c;


    if(!fc.exists())
    fc.create();
    else
    fc.truncate(0);

    os = fc.openOutputStream();
    OutputStreamWriter outWr=new OutputStreamWriter(os,"UTF-8");
    outWr.write(data);
    outWr.flush();
    outWr.close();
    return true;
    } catch (Exception e) {
    String st1=e.getMessage();
    return false;
    } finally {
    try {
    if (os != null)
    {

    os.close();
    }
    if (c != null)
    c.close();
    } catch (Exception ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    }

  15. #15

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط Mah مشاهده تاپیک
    سلام .
    این کدی که برای خواندن از فایل می خواستید .
    public String readUnicodeFile(String src,String encoding)
    {
    StringBuffer buffer=new StringBuffer();

    java.io.InputStream is = null;
    try {
    int ch=0;
    Class c=this.getClass();
    midlet.is = c.getResourceAsStream(src);
    midlet.isr = new InputStreamReader(midlet.is,encoding);


    while((ch=isr.read())>-1)
    buffer.append((char) ch);
    isr.close();
    if (is != null)
    {

    is.close();
    }


    }
    catch (Exception ex)
    {
    ex.printStackTrace();
    }
    return buffer.toString();

    }
    به صورت یک Stream کل فایل خوانده می شود .

    موفق باشید .


    با تشکر از زحمات قبلی شما
    من این کد رو کپی کردم
    بعد در قسمت
    midlet.is = c.getResourceAsStream(src);
    midlet.isr = new InputStreamReader(midlet.is,encoding);


    while((ch=isr.read())>-1)
    buffer.append((char) ch);
    isr.close();

    midlet ,isr,is رو نمیشناسه

    باید چه کارشون کنم؟

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    کد را تغییر دادم .
    دوباره تست نمائید .
    این بار کار می کنه .

    موفق باشید .

  17. #17

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام

    من کد رو تست کردم
    به این صورت
    java.io.InputStream isr = null;
    java.io.InputStreamReader in = null;
    try {

    Class c = this.getClass();
    isr = c.getResourceAsStream("E://MsgToSend.txt");
    in = new InputStreamReader(isr);

    Msg2 = (char)in.read();
    in.close();
    Alert a=new Alert("Error","The amount of msg2 is : "+Msg2, null, AlertType.INFO);
    a.setTimeout(Alert.FOREVER);
    Display.getDisplay(this).setCurrent(a);


    ولی وقتی روی گوشی نصبش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

    اونجایی که مسیر فایل رو که میخوام باز کنه رو میدم باید چی بنویسم؟؟
    اصلا فایل رو باید کجا ذخیره کنم که برنامه که نصب میشه روی گوشی بهش دسترسی داشته باشه؟

    گوشی من به سیستم کامپیوتر میتونه وصل باشه و برنامه رو اجرا کنه یعنی اگر باید فایل رو روی درایوهای سیستم ذخیره کنم مشکلی نداره



    وقتی توی netbeans برنامه رو اجرا میکنم و دکمه ی مورد نظر جهت خوندن فایل رو میزنم در قسمت output اینو میزنه(بیشتر منظورم قسمتی هست که bold کردم )
    قبلا که با fileconnection کار میکردم چیزی به نام filehandler رو Null زده بود . من فکر میکنم اشاره گر به فایل مقدارش Null هست و فایل اصلا باز نمیشه!


    Starting emulator in execution mode
    Running with storage root DefaultColorPhone
    java.lang.NullPointerException
    at com.sun.cldc.i18n.Helper.getStreamReader(Helper.ja va:97)
    at com.sun.cldc.i18n.Helper.getStreamReader(Helper.ja va:73)
    at java.io.InputStreamReader.<init>(+9)
    at SmsFile.SmsAndFile.commandAction(SmsAndFile.java:1 68)
    at javax.microedition.lcdui.Display$DisplayAccessor.c ommandAction(Display.java:1992)
    at javax.microedition.lcdui.Display$DisplayManagerImp l.commandAction(Display.java:2822)
    at com.sun.midp.lcdui.DefaultEventHandler.commandEven t(DefaultEventHandler.java:303)
    at com.sun.midp.lcdui.AutomatedEventHandler.commandEv ent(AutomatedEventHandler.java:670)
    at com.sun.midp.lcdui.DefaultEventHandler$QueuedEvent Handler.run(DefaultEventHandler.java:658)

  18. #18

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    با سلام
    من هم کد موقع نوشتن روی فایل مشکل دارم.
    از من permission می خواد که رو فایل بنویسه ولی هم yes و no رو می زنم برنامه هیچ کاری انجام نمی ده.
    کد Mah هم کپی پیست کردم نتیجه همون شد.
    لطفن کمک کنید.

  19. #19

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط PR_Fmans مشاهده تاپیک
    با سلام
    من هم کد موقع نوشتن روی فایل مشکل دارم.
    از من permission می خواد که رو فایل بنویسه ولی هم yes و no رو می زنم برنامه هیچ کاری انجام نمی ده.
    کد Mah هم کپی پیست کردم نتیجه همون شد.
    لطفن کمک کنید.

    سلام
    ببخشید میشه لطفا بگید چه مسیری رو میدید؟
    مسیر فایلی که میخواید از روش بخونید رو چی میدید؟
    مسیر src ؟

    و به خواهش دیگه
    اگر به جواب رسیدید میشه منو هم راهنمایی کنید؟

  20. #20

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام
    ببخشید میشه لطفا بگید چه مسیری رو میدید؟
    مسیر فایلی که میخواید از روش بخونید رو چی میدید؟
    مسیر src ؟
    src : file///home
    file : /user.txt

    ( البته توی اوبونتو هستم‌)

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار haghi.mahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    72

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    isr = c.getResourceAsStream("E://MsgToSend.txt");


    فکر می کنم مشکل از اینجا باشه شما وقتی از source داده ای می خونی لازم به نوشتن
    E://MsgToSend.txt نیست.پیشنهاد من اینه که بنویس" MsgToSend.txt /" دقیقا همین رو بنویس .و فایل رو هم تو پوشه src برنامه کپی کن.حتی تو emulator هم کار می کنه.

    موفق باشید.

  22. #22

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط haghi.mahdi مشاهده تاپیک
    isr = c.getResourceAsStream("E://MsgToSend.txt");


    فکر می کنم مشکل از اینجا باشه شما وقتی از source داده ای می خونی لازم به نوشتن
    E://MsgToSend.txt نیست.پیشنهاد من اینه که بنویس" MsgToSend.txt /" دقیقا همین رو بنویس .و فایل رو هم تو پوشه src برنامه کپی کن.حتی تو emulator هم کار می کنه.

    موفق باشید.
    من این کار هم کردم ولی بازهم کار نمی کنه !!!

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار haghi.mahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    72

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط PR_Fmans مشاهده تاپیک
    من این کار هم کردم ولی بازهم کار نمی کنه !!!

    این راه حل برای مشکل roya-amm عزیز کاربرد داره .شما دقیقا مشکلتون چیه؟ چه خطایی میده وقتی برنامه رو run می کنید.
    و دقیقا می خواهید چی کار کنید؟

  24. #24

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام
    خیلی خیلی ممنونم
    اون مشکل حل شد

    فقط یه موضوعی هست
    اینکه باید برنامه رو compile کنم که فایل هام در فایل jar بره

    اما من برنامم تحت ویندوز با زبان سی شارپ هدایت میشه
    وقتی که کاربر یک دکمه توی ویندوز میزنه فایل های متنی (مثلا MstToSend.txt) ایجاد میشند
    و من میخوام فایل jar رو که( از قبل) روی گوشی نصب کردم بیاد و این فایل ها رو باز کنه و محتواش رو بخونه

    به خاطر همین نمی تونم compile کنم که تازه فایل ها بره توی jar

    میخوام یه مسیری بدم که از اونجا بخونه و من فایل ها رو توی سی شارپم توی همون مسیر ذخیره کنم

  25. #25

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط PR_Fmans مشاهده تاپیک
    من این کار هم کردم ولی بازهم کار نمی کنه !!!
    راستش من قبلا این مشکل رو داشتم

    اما اون موقع از fileconnection استفاده میکردم

    شما همین کد جدید رو استفاده میکنید و این مشکل رو هنوز داره؟

  26. #26
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    ببینید ما کلا دو نوع مسیر دهی برای فایلها می توانیم در نظر بگیریم .

    1. فایلهایی که پس از نصب JAR در داخل پوشه های پروژه ما جای می گیرند .
    2. فایلهایی که در مسیر جداگانه ای قرار دارند .

    برای مورد اول شما می توانید همانند مثال خواندن از فایل به صورت یک Stream بخوانید .
    مثال :
    شما در داخل پروژه تان در پوشه SRC یک پوشه به نام Files دارید و می خواهید فایل MyText.txt با فرمت utf-8 را بخوانید :

    همون تابع بالا .
    //---------------- نحوه استفاده تابع ------------//
    ُString stText=readUnicodeFile("/Files/MyText.txt","UTF-8");


    مثال برای مورد دوم :
    حال فرض کنید فایل موجود در این مسیر را خوانید
    MemoryCard\Files\MyText.txt

    //------------- تابع -------------------//
    public String readUnicodeFile(String src,String encoding)
    {
    StringBuffer buffer=new StringBuffer();
    javax.microedition.io.Connection c = null;
    java.io.InputStream is = null;
    try {

    c = javax.microedition.io.Connector.open(src, javax.microedition.io.Connector.READ_WRITE);
    javax.microedition.io.file.FileConnection fc =
    (javax.microedition.io.file.FileConnection) c;
    is = fc.openInputStream();
    int cmp=encoding.toUpperCase().compareTo("ANSI");
    InputStreamReader inRead;
    if(cmp!=0)
    inRead=new InputStreamReader(is,encoding);
    else
    inRead=new InputStreamReader(is);
    int ch;
    while((ch=inRead.read())>-1)
    buffer.append((char) ch);
    inRead.close();
    if (is != null)
    {

    is.close();
    }
    if (c != null)
    c.close();

    }
    catch (Exception ex)
    {
    ex.printStackTrace();
    }
    return buffer.toString();

    }

    //--------------- نحوه استفاده ---------------------//
    با فرمت utf-8
    ُString stText=readUnicodeFile("file:///E:/Files/MyText.txt","UTF-8");
    با فرمت ASCII
    ُString stText=readUnicodeFile("file:///E:/Files/MyText.txt","ANSI");


    ولی برای مورد دوم نیاز به اجازه و تایید کاربر دارید .

    نکته قابل توجه رعایت حروف کوچک و بزرک حتی در اسم فایلها و پسوند آنها می باشد .

    موفق و پیروز باشید

  27. #27

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط haghi.mahdi مشاهده تاپیک
    این راه حل برای مشکل roya-amm عزیز کاربرد داره .شما دقیقا مشکلتون چیه؟ چه خطایی میده وقتی برنامه رو run می کنید.
    و دقیقا می خواهید چی کار کنید؟
    try{
    FileConnection fc = (FileConnection) Connector.open("file:///home/u.txt",Connector.READ_WRITE);
    if(!fc.exists()){
    fc.create();
    }
    OutputStream os = fc.openOutputStream();
    os.write("test".getBytes());
    }catch(IOException ex){
    ex.printStackTrace();
    }

    + من همون کدی که اینجا گذاشتید هم امتحان کردم نتیجه همین شد.

  28. #28

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    راستی این warning رو نشون میده :
    To avoid potential deadlock, operations that may block, such as networking, should be performed in a different thread than the commandAction() handler.
    بعدش منم یه کلاس جدید ساختم و داخل run همین کد شما رو کپی کردم و داخل تابع write آغاز thread رو فراخونی کردم و در نهایت توی همینجای برنامم که می خواستم رو فایل بنویسم یک instance از اون کلاس ساختم و write رو صدا زدم . اما بازم نتیجه همون شد‌!!

  29. #29
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام .
    من کد نوشتن در فایل را کمی تغییر دادم .
    در ضمن دقت نمائید در این تابع چک می کنم که فایل وجود دارد یا نه .

    • اگر وجود ندارد آنرا ایجاد می کنم .


    • و گرنه تمام محتوای آنرا از بین می برم !!!

    پس شما می توانید متناسب با پروژه تان آنرا تغییر دهید .
    قبلاً هم آنرا تست کردم . روی گوشی های Nokia مشکلی نداره .

    public boolean writeFile(String src, String data)
    {
    javax.microedition.io.Connection c = null;
    java.io.OutputStream os = null;
    try {

    c = javax.microedition.io.Connector.open(src, javax.microedition.io.Connector.WRITE);
    javax.microedition.io.file.FileConnection fc =
    (javax.microedition.io.file.FileConnection) c;
    if(!fc.isDirectory())
    {
    fc.mkdir();
    }
    fc.close();
    c.close();
    c = Connector.open(src+"/YourFile.txt", Connector.WRITE);
    fc = (FileConnection) c;


    if(!fc.exists())
    fc.create();
    else
    fc.truncate(0);

    os = fc.openOutputStream();
    OutputStreamWriter outWr=new OutputStreamWriter(os,"UTF-8");
    outWr.write(data);
    outWr.flush();
    outWr.close();
    return true;
    } catch (Exception e) {
    String st1=e.getMessage();
    return false;
    } finally {
    try {
    if (os != null)
    {

    os.close();
    }
    if (c != null)
    c.close();
    } catch (Exception ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    }

    //--------------- نحوه استفاده ----------------------//
    String data="Your Data in File .";
    writeFile("file:///YourDIR/YourFile.txt", data);


    موفق باشید

  30. #30

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    منم کد خوندن از فایل رو در پروژم قرار دادم اما وقتی روی گوشیم نصبش میکنم بعد از اجازه گرفتن دیگه هیچ کار انجام نمیشه

    من داخل فایلم english مینویسم
    encoding رو حذف کردم چون ایراد می گرفت بهش
    کد خوندن از فایل خودمو به جای buffer قرار دادم

    همین 2 تغییر رو انجام دادم اما بهم کار نمیده و همون warning رو بهم نشون میده

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار haghi.mahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    72

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط PR_Fmans مشاهده تاپیک

    FileConnection fc = (FileConnection) Connector.open("file:///home/u.txt",Connector.READ_WRITE);
    if(!fc.exists


    سلام
    اینطور بنویس



    FileConnection fc = (FileConnection) Connector.open("file:///E:/u.txt",Connector.READ_WRITE);



    من HOME رو برداشتم.اگر فایلی که دارین تو پوشه home است .اون رو حتما بنویس .نمیدونم جوابتون رو دادم یا نه.
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله haghi.mahdi : چهارشنبه 21 مرداد 1388 در 01:20 صبح

  32. #32

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    یک دنیا ممنونم

    واقعا دستتون درد نکنه
    جواب داد
    آخرین ویرایش به وسیله RoyA Ammm : چهارشنبه 21 مرداد 1388 در 03:20 صبح

  33. #33

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط haghi.mahdi مشاهده تاپیک
    سلام
    اینطور بنویس



    FileConnection fc = (FileConnection) Connector.open("file:///E:/u.txt",Connector.READ_WRITE);


    من HOME رو برداشتم.اگر فایلی که دارین تو پوشه home است .اون رو حتما بنویس .نمیدونم جوابتون رو دادم یا نه.
    موفق باشید.
    اجازه نمیده تو روت گوشیم بنویسم

    کجاست ؟ برای گوشی های نوکیاست فقط !؟!؟ برنامه من قراره تو همه گوشی ها کار E:



  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار haghi.mahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    72

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام
    e و c دو root هستند. c از دید برنامه نویسی برمیگرده به حافظه خود گوشی و e همان حافظه جانبی گوشی است.این api یعنی همین دستوری که شما نوشتی توسط اکثر گوشی ها انجام میشه .ولی بعضی گوشی های مدل قدیمی support نمیکنن.و در واقع شما با نوشتن ااین کدی که من بهتون گفتم یک connection به حافظه جانبی گوشی ایجاد می کنید و از طریق اون به فایلتون دسترسی پیدا می کنید.واضحه که قبلش باید فایل رو تو حافظه یا به اصطلاح خودمون ram گوشی گذاشته باشین.حالا اگر به جای e بنویسید c شما به حافظه خود گوشی دسترسی پیدا می کنید.در این صورت باید فایل رو تو حافظه خود گوشی بذارید .یادتون باشه ادرس رو درست بدید مثلا اگر اسم فایلتون u.txt است و اون رو تو پوشه a در حافظه جانبی گذاشتین بنویسید

    file:///e/a/u.txt

    ممکن است بیشتر از 2 root داشته باشیم.
    موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام من میخوام به انتهای یک فایل متنی ,متنی را اضافه کنم باید چه کار کنم قطعه کد زیر شناخته شده نیست یعنی باعث می شه یک فایل به نام myfile.txt;append=true
    ساخته بشه
    در واقع append=true بی معنیه
    ممنونم اگه کمکم کنید
    FileConnection connection = (FileConnection) Connector.open("file:////c:/MyDir/myfile.txt;append=true", Connector.WRITE);

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام
    من چه طوری میتونم متن داخل یک فایل به صورت سطر به سطر بخونم این مثال هایی که اینجا زدین همشون کل فایل میخونن من میخوام هر سطر در یک آرایه ذخیره کنم لطفا راهنماییم کنید که چهطوری این کارو بکنم
    متشکر

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    میتونین همهی فایل رو یک جا بخونین بعد داخل یه رشته ذخیره کنین حالا هر وقت که به "n\" رسیدین داخل آرایه ای که میخواین ذخیره کنین.
    آخرین ویرایش به وسیله parnian~parnian : شنبه 16 مرداد 1389 در 15:44 عصر

  38. #38

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    باسلام خدمت همه ي شما.بي مقدمه مي رم سر اصل مطلب.من برنامه نويسي موبايل کار ميکنم با نت بينز.اما براي ادامه ي کار مشکل دارم.من در برنامم مي خوام يک پارامتر رو به يک سرور بفرستم که در سرور مثلا يک فايل phpدارم که اين پارامترفرستاده شده بايد در اون فايل چک بشه اگه درست بود يک جواب براي من بفرستد.خواهش مي کنم که من رو راهنمايي کنيد.من اول راهم دست من رو هم بگيريد تا راه بيفتم.....

  39. #39

    Question نقل قول: فایل ها در J2ME

    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak مشاهده تاپیک
    سلام

    توی J2me فایل مانند PC معنی ندارد باید از JSR 75 استفاده کنید تمام کارهایی که می خواهید را دارد.


    البته دقت کنید روی موبایل جاوا دائما از کاربرش تایید می خواهد..
    چه کنم که اون سوالات تاییدی رو نپرسه؟

  40. #40

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    ئه مبه بتانوينم كئ ليم تئ ئه گه ات؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مقاله کامل در مورد J2ME
    نوشته شده توسط zahra_zapata در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1388, 16:32 عصر
  2. j2me رو از کجا گیر بیارم
    نوشته شده توسط ehsant در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1388, 16:29 عصر
  3. قفل نرم افزاری برای برنامه های نوشته شده با j2me
    نوشته شده توسط ehsant در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 09:09 صبح
  4. J2ME IDE
    نوشته شده توسط Leon_pro در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 14:43 عصر
  5. پاسکال برای موبایل با J2ME
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 20:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •