نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: استفاده از دو پارشیال در یک view

  1. #1

    Lightbulb استفاده از دو پارشیال در یک view

    سلام دوستان
    اموزش نحوه استفاده از دو پارتیال در یک ویو را اگر کسی بلده ممنون میشم به من هم بگه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    سلام
    روش خاصی نداره پارشیالاتو فراخونی کن داخل ویو مثلا با کد زیر تعدادشونم مهم نیست صد تا پارشیال فراخوانی کن ولی اگه پارشیالات action خاصی هم داره خیلی سرعت لود کم میشه :

    @{Html.RenderPartial("/Content/partials/_Partial_Calender.cshtml");}

  3. #3

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    خب دوست عزیز اگر اکشن هم داشته باشه من یکم قاطی میکنم
    یعنی برای فراخانی پارشیال اون موقع باید تو اکشن صدا زده بشه یا تو ویو
    اگر یه مثال برام بزنی ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    ببین سعی کن کلا از پارشیالی که اکشن داشته باشه استفاده نکنی، کلا من دلیلی برای استفاده از این نوع پارشیال نمیبینم، به این دلیل میگم استفاده نکن که هر پارشیال که اکشن داشته باشه به اندازه لود یه صفحه زمان به لود صفحه ای که پارشیال رو بهش اضافه کردی اضافه می کنه، در کل به دلیل افزایش لود صفحات به صرفه نیست.
    برای لود پارشیال بدون اکشن در بالا مثال زدم کافیه کد بالا رو هرجای صفحه cshtml خودت خواستی استفاده کنی البته باید آدرس رو به آدرس پارشالی که خودت ساختی تغییر بدی.

  5. #5

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    دوست عزیز خب شاید اطلاعاتی بخواهیم در پارشیال نشان دهیم که نشه بدون اکشن اون رو پیاده سازی کرد...
    نمیدونم من تازه کارم و کلا میپرسم که ایا هر دستوری که تو اکشن به پارشیال بدیم و صداش بزنیم میتونیم همون کارها رو با پارشیال در view هم انجام بدیم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    خب اون اطلاعات مورد نظرتو توی اکشنی که قراره پارشیال داخل اون قرار بگیره فراخونی کن بعد موقع فراخونی پارشیال به اون پاس بده.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    تو صفحه اصلی سایت من باید چند تا پارشیال رو باهم نشون بدم مثل اخبار و محصولات و ... همه پارشیال ها هم اکشن دارن فعلا سایت محتوای زیادی نداره ولی با ۸ پارشیال حتما کند میشه
    را دیگه ای هم جز پارشیال بلد نیستم.
    آیا راه دیگه ای هم هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    نقل قول نوشته شده توسط bomb23 مشاهده تاپیک
    ببین سعی کن کلا از پارشیالی که اکشن داشته باشه استفاده نکنی، کلا من دلیلی برای استفاده از این نوع پارشیال نمیبینم، به این دلیل میگم استفاده نکن که هر پارشیال که اکشن داشته باشه به اندازه لود یه صفحه زمان به لود صفحه ای که پارشیال رو بهش اضافه کردی اضافه می کنه، در کل به دلیل افزایش لود صفحات به صرفه نیست.
    برای لود پارشیال بدون اکشن در بالا مثال زدم کافیه کد بالا رو هرجای صفحه cshtml خودت خواستی استفاده کنی البته باید آدرس رو به آدرس پارشالی که خودت ساختی تغییر بدی.
    دوست من این پیشنهاد شما درست نیست.
    برای افزایش سرعت بارگزاری صفحه ، بهتر از بخش های مختلف که که فعلا برای کابر در هنگام نمایش اولیه قابل رویت نیست ، به صورت ajax ای واکشی شود.
    بهتری راه برای این کار همان استفاده از Action های است که یک partial رو برگشت میدن و تعامل آنها برای مثال با jQuery Aajax میباشد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    نقل قول نوشته شده توسط salar IT man مشاهده تاپیک
    دوست من این پیشنهاد شما درست نیست.
    برای افزایش سرعت بارگزاری صفحه ، بهتر از بخش های مختلف که که فعلا برای کابر در هنگام نمایش اولیه قابل رویت نیست ، به صورت ajax ای واکشی شود.
    بهتری راه برای این کار همان استفاده از Action های است که یک partial رو برگشت میدن و تعامل آنها برای مثال با jQuery Aajax میباشد
    این روش تست شده از نظر بهینه سازی شدیدا افتضاحه و افت سرعت شدیدا احساس میشه!
    من پیشنهادم بر اساس تجربیاته و تست شده نه از هوا! حالا اگه یه روزی از این روش استفاده کردین حرف من میرسید!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    نقل قول نوشته شده توسط bomb23 مشاهده تاپیک
    این روش تست شده از نظر بهینه سازی شدیدا افتضاحه و افت سرعت شدیدا احساس میشه!
    من پیشنهادم بر اساس تجربیاته و تست شده نه از هوا! حالا اگه یه روزی از این روش استفاده کردین حرف من میرسید!
    مشخصه تجربیاتت فعلا جوابگو نیست دوست من. یه نگاه به سری از پروژه هایی که سورس باز هست نگاهی کن به خوبی کد هاشون رو رویو کن تا کمی این تجربیاتت کامل شه و کسی رو صرفا با تجربه خودت گمراه نکنی.

  11. #11

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    فرض کنید شما صفحه اول از یک سایت خبری دارید و میخواهید اطلاعات زیادی رو نمایش بدید . آیا همه ی اطلاعات رو درون یک مدل میسازید و اون مدل رو درون یک اکشن از یک کنترلر پر میکنید و درون ویو قرار میدید ؟ این کار ممکنه ولی یک مدل بیش از حد بزرگ دارید و یک اکشن خیلی بزرگ و اگر در هر قسمت از اطلاعات تغییر ایجاد بشه همه ی متد اکشن مربوطه باید تغییر کنه.

    اگر اطلاعات نمایش داده شده در هر قسمت از صفحه رو ببریم درون پارشیال ویو جدا میتوانیم مدیریت خیلی بهتری روی نمایش آن داشته باشیم. ضمن اینکه استفاده از اکشن برای پارشیال ویو ها در بسیاری از موارد الزامی هست. نمیشه همه ی اطلاعات رو درون یک کنترلر و یک مدل پردازش کرد. خیلی وقتها شما از چند کنترلر یا Area مختلف اطلاعاتی رو درون یک صفحه نمایش میدهید.

    در مورد بازدهی فکر نمیکنم فرق زیادی وجود داشته باشه. اطلاعات اطلاعات هست و باید فراخوانی بشه. چه همرو جمع کنید درون یک مدل و نمایش بدید و چه در چند پارشیال ویو و اکشن جدا بازخوانی بشه.

    استفاده از ajax هم سرعت پردازش رو بالاتر نمیبره فقط حس بهتری به کاربر میده و برای طراحی رابط کاربری اثر بخشه و لزوما باعث بالابردن بازدهی و سرعت لود شدن اطلاعات نمیشه.

    مدیریت چند پارشیال ویو راحت تره. مدیریت اکشن های جدا که هرکدوم وظیفه ی خاصی دارند در دراز مدت خیلی راحت تره. این روش در مقابل تغییرات مقاوت کمتری داره و زحمت کد نویس رو در بروز رسانی و تغییرات آینده خیلی کمتر میکنه. خیلی راحت میشه نمایش یک پارشیال ویو رو متوقف کرد (حذف یک خط کد در ویو)ولی وقتی همه ی اطلاعات درون یک ویو هستند صفحه باید عملا ویرایش بشه .

    در آخر مزیت کش کردن رو فراموش نکنید. یک صفحه ممکنه اطلاعات زیادی رو نمایش بده که لازم نیست هربار از سرور خوانده شود. در اکشن های جدا میشود هر اکشن را به طور مجزا کش کرد. و مدیریت جداگانه روی کش اعمال کرد. ولی وقتی همه ی اطلاعات با یک اکشن و یک مدل درون صفحه نمایش داده شود یا شما باید همه ی مدل را کش کنید یا نکنید و انتخاب وجود ندارد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    استفاده از ajax هم سرعت پردازش رو بالاتر نمیبره فقط حس بهتری به کاربر میده و برای طراحی رابط کاربری اثر بخشه و لزوما باعث بالابردن بازدهی و سرعت لود شدن اطلاعات نمیشه.
    .
    واقعا همچین چیزی امکان داره !
    برای افزایش سرعت بارگزاری صفحه ، بهتر از بخش های مختلف که که فعلا برای کابر در هنگام نمایش اولیه قابل رویت نیست ، به صورت ajax ای واکشی شود

    این یعنی لود اولیه صفحه با سرعت بالای انجام خواهد گرفت ؛ یعنی به جای اینکه کاربر منتظر دریافت تمام بخش های لازم برای نمایش باشد ، فعلا برای مثال 10 خبر آخر را مشاهده میکند (این یعنی افزایش سرعت یعنی واکشی فقط 10 رکورد و نه اینکه یه ویو مدل پیچیده که لازم است در همان درخواست اول چندین کوئری زده شود برای پر کردن ویومدل) فک نمیکنم لازم باشه توضیح اضافه داده شود.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    نقل قول نوشته شده توسط salar IT man مشاهده تاپیک
    مشخصه تجربیاتت فعلا جوابگو نیست دوست من. یه نگاه به سری از پروژه هایی که سورس باز هست نگاهی کن به خوبی کد هاشون رو رویو کن تا کمی این تجربیاتت کامل شه و کسی رو صرفا با تجربه خودت گمراه نکنی.
    من کل از یه روش دیگه استفاده میکنم و قرار نیست آدم همه تجربیاتشو به صورت رایگان در اختیار همه قرار بده ولی از لحاظ performance چیزی که شما میگید شبیه فاجعست حداقل یه بارم که شده این تست رو انجام بده : یه فرم بساز که سه بخش داره یه بار همشو با یه مدل و اکشن لود کن یه بار با 4 اکشن که سه تاش برای پارشیاله و یکی اکشن اصلی. بعد پابلیش کن روی وب قرار بده بعد ا ابزارهای مختلف مثل www.webpagetest.org مقایسشون کن اون موقع خودت متوجه عمق فاجعه میشی و اگه این پروژه متن باز که معرفی کردی متعلق به خودت باشه اصلاحش میکنی!
    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    نقل قول: استفاده از دو پارشیال در یک view

    نقل قول نوشته شده توسط bomb23 مشاهده تاپیک
    من کل از یه روش دیگه استفاده میکنم و قرار نیست آدم همه تجربیاتشو به صورت رایگان در اختیار همه قرار بده ولی از لحاظ performance چیزی که شما میگید شبیه فاجعست حداقل یه بارم که شده این تست رو انجام بده : یه فرم بساز که سه بخش داره یه بار همشو با یه مدل و اکشن لود کن یه بار با 4 اکشن که سه تاش برای پارشیاله و یکی اکشن اصلی. بعد پابلیش کن روی وب قرار بده بعد ا ابزارهای مختلف مثل www.webpagetest.org مقایسشون کن اون موقع خودت متوجه عمق فاجعه میشی و اگه این پروژه متن باز که معرفی کردی متعلق به خودت باشه اصلاحش میکنی!
    موفق باشید.
    روی مسئله رو عوض نکن؛ هر چیزی جای خودش رو داره ! دقت کن به نظر قبلی من .
    اصلا معنی داره برای پنل مدیریت همچین کاری کرد ، آن هم برای یک صفحه مربوط به فرم ساز. پیشنهاد میکنم مطالعه کن در مورد Partial View ها .
    تو هم موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از دو زبان در يك پروژه
    نوشته شده توسط majid_vb_2008 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 15:00 عصر
  2. استفاده از دو زبان در يك پروژه
    نوشته شده توسط majid_vb_2008 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 08:52 صبح
  3. استفاده از دو بانک در یک برنامه
    نوشته شده توسط oranoos در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 19:05 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •