نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش روز ها در برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    Post نمایش روز ها در برنامه

    سلام
    من در استفاده از time.h مشکل دارم.
    بالاخره تونستم بفهمم که یک struct وجود داره به نامه tm.

    int day;
    tm date;
    day =date.tm_wday;

    ولی مشکل اینجاست که ate.tm_wday عددی بین 0 تا شش رو برنمیگردونه.
    عدد 65535 رو برگردونده.
    این عدد چی هست.
    درباره سایر اعضای این ساختمان داده چه شکلی باید استفاده بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi13.ir : چهارشنبه 23 دی 1394 در 12:41 عصر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار AJL110ALI
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    yazd
    پست
    23

    نقل قول: نمایش روز ها در برنامه

    احتمالا مقدار ندادید به اون

    time_t rawtime;
    struct tm * timeinfo;

    time (&rawtime);
    timeinfo = localtime (&rawtime);

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    نقل قول: نمایش روز ها در برنامه

    خدا خیرت بده.دمت گرم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    نقل قول: نمایش روز ها در برنامه

    این و نوشتم واسه اونایی که مثل من به درد سر افتاده بودن.
    ممنون از کمک شما دوستان

    #include<iostream>
    #include<ctime>
    using namespace std;
    struct TIME{
    int hour;
    int minute;
    int second;
    int month;
    int year;
    int week_day;
    int month_day;
    int year_day;
    int isdst;
    }CLOCK;
    struct TIME Time(){
    time_t Clock;
    struct tm * now;
    time(&Clock);
    now = localtime (&Clock);
    CLOCK.hour = now->tm_hour;
    CLOCK.minute = now->tm_min;
    CLOCK.second = now->tm_sec;
    CLOCK.year = now->tm_year;
    CLOCK.week_day = now->tm_wday;
    CLOCK.month = now->tm_mon;
    CLOCK.month_day = now->tm_mday;
    CLOCK.year_day = now->tm_yday;
    CLOCK.isdst = now->tm_isdst;
    return CLOCK;
    }
    int main() {

    struct TIME time;
    time = Time();
    cout<<time.hour<<':'<<time.minute<<':'<<time.secon d<<endl;
    system("pause");
    return 0;
    }
    // BY MAHDI13.IR
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi13.ir : دوشنبه 28 دی 1394 در 14:57 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نمایش روز ها در برنامه

    از enum به جای struct استفاده کنید فکر کنم بهتر باشد

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    Question نقل قول: نمایش روز ها در برنامه

    ممنون میشم اگه توضیح بدین چه شکلی.(چون من enum رو به عنوان یک نوع شمارشی میشناسم و کاربرد دیگه ای ازش نمیدونم خوشحال میشم که بدونم.)

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    نقل قول: نمایش روز ها در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط AJL110ALI مشاهده تاپیک
    احتمالا مقدار ندادید به اون

    time_t rawtime;
    struct tm * timeinfo;

    time (&rawtime);
    timeinfo = localtime (&rawtime);
    سلام،من اینو به کار بردم و جواب داد ولی وقتی میخوام تو یه کلاسی ازش استفاده کنم این ارور ها رو میده:

    time_t Clock;
    struct tm * Time;
    time(&Clock);
    Time = localtime (&Clock);


    8 8 C:\\MyTime.h [Error] expected identifier before '&' token
    8 14 C:\\MyTime.h [Error] ISO C++‎ forbids declaration of 'time' with no type [-fpermissive]
    9 3 C:\\MyTime.h [Error] 'Time' does not name a type

    من این قسمت از کد رو تو بخش private یک کلاس استفاده میکنم.
    ولی جاهای دیگه هم که امتحان میکنم همین خطا رو میده.

  8. #8

    نقل قول: نمایش روز ها در برنامه

    هدر ctime یا time.h رو اضافه کردی بهتره اشاره به ساختار tm روهم بهش یه نام دیگه بدید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •