نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    Question خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    یک سایت با asp.net mvc دارم روی سیستم خودم درست و دقیق کار می کنه اما بعد از اینکه روی هاست آپلودش کردم وقتی میخوام یک رکورد جدید اضافه کنم در تمامی tables هام با این خطا که مقدار ID نمیتواند Null باشه اما فیلد ID من Identity = True .... ؟

    این دیاگرام Sql

    001.jpg

    و این کد Meta data ....

    002.jpg

    این هم ارور من .....
    003.jpg

    الان یک هفته که نتونستم کاری کنم لطفا کمک .....
    آخرین ویرایش به وسیله amir_arsalan_k2 : جمعه 25 دی 1394 در 05:28 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    سلام.
    خوب استباه نوشتی دوست عزیز.
    شما باید datageneration رو درست کنی. وقتی none میدی دیگه خودش خودکار ایدی نمی گیره.
    [DatabaseGenerated(DatabaseGeneratedOption.Identity)]

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    نقل قول: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    این کار را هم کردم .... [DatabaseGenerated(DatabaseGeneratedOption.Identity)] و [DatabaseGenerated(DatabaseGeneratedOption.Computed )] و [DatabaseGenerated(DatabaseGeneratedOption.none)] همه گزینه ها ....

    این قضیه تو تمام Tables صادق .... فقط برای ADD ... بقیه مثل update , delete همه درست کار میکنن .....

    سوال من اینه که چرا Local درست کار می کنه اما روی سرور ارور میده ؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    نقل قول: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    کسی نیست کمک کنه ؟
    من باید پروژه تحویل بدم ............
    آخرین ویرایش به وسیله amir_arsalan_k2 : جمعه 25 دی 1394 در 05:29 صبح

  5. #5

    نقل قول: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    سلام
    خب با sql server ریموت بگیر به بانک روی سرورت
    اونجا اگر identity فعال نشده دستی فعالش کن ببین درست میشه یا نه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    نقل قول: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    ممنون با ریموت متوجه شدم که اصلا هیچ کدوم از table نه Identity ست شده و نه Key ... اما چرا ؟ من مجبورشدم تمام Table از نو بسازم ... ینی راه دیگه نداره !!!!!

  7. #7

    نقل قول: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    راستش من خیلی وارد نیستم.
    آموزش های آقای وحید نصیری در این مورد واقعا خوبه
    http://www.dotnettips.info/search/la...age/1/date/asc

  8. #8

    Thumbs up نقل قول: خطای درایجاد رکورد جدید در پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

    fhaدرود بر شما
    موقع تعریف مدل می توانید [DatabaseGenerated(DatabaseGeneratedOption.Identity)] حذف کنید برای اینکه مشخص کنید که کیده کافیه که اولین فیلد ID یا اینکه اسم کلاس +ID باشه

    public partial class Blog
    {
    public Blog()
    {

    }
    [Key]
    public int BlogID { get; set; }
    /*******OR******/

    public int ID { get; set; }

    }

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •