نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست ویو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    مشکل در ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست ویو

    سلام دوستان

    من در اندروید مبتدی هستم . کد زیر روی دستور
    ArrayAdapter<String> adapter = new ArrayAdapter<String>(this,android.R.layout.simple_ list_item_1,array);
    خطا میده میشه راهنمایی بفرمایید.


    mydb=MyDataBase.getReadableDatabase();
    Cursor cursor= mydb.rawQuery("select name from persons_tb", null);

    String[] array = new String[cursor.getCount()];
    int i = 0;
    if (cursor.moveToFirst()) {
    do {
    try {
    array[i] = cursor.getString(cursor.getColumnIndex("name"));
    i++;
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }
    } while (cursor.moveToNext());
    }
    ListView listview=(ListView) findViewById(R.id.listView);



    ArrayAdapter<String> adapter = new ArrayAdapter<String>(this,android.R.layout.simple_ list_item_1,array);
    listview.setAdapter(adapter);

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Mohadi
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست ویو

    سلام کدت زیاد واضح نیست و نمیدونم دقیقا چی میخوای از دیتابیس بگیری و چه تعداد هستن ولی یک چیزی که یکم مشکوکه اینه که کلا کدت از دم مشکوکه
    و فکر میکنم داده هات رو داری اشتباه میگیری , یکم درموردش توضیح بده یا کد بذار برات کدش رو بنویسم بذارم.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست ویو

    سلام
    این کد رو داری کجا استفاده میکنی...؟؟ خطایی که میده چیه...؟؟
    قبل از this اسم اکتیویتی رو هم بیار شاید به خاطر اون باشه مثلا اگر تو MainActivity داری این کد رو استفاده میکنی بنویس MainActivity.this
    فعلا همین به ذهنم میرسه. باید بگی چه خطایی میده تا بهتر بتونیم بهت کمک کنیم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست ویو

    MainActivity.this رو نوشتم و خطا بر طرف شد ولی هنگام اجرا خطای unfotunetly project has been stoped میده .
    کلا قراره اطلاعات یک جدول رو بخونم و تو لیست ویو نمایش بدم .

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    Toolbar toolbar = (Toolbar) findViewById(R.id.toolbar);
    setSupportActionBar(toolbar);

    final MyDatabase MyDataBase;
    MyDataBase = new MyDatabase(this);

    Button button = (Button) findViewById(R.id.button);
    final TextView textView = (TextView) findViewById(R.id.textView);
    button.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    mydb=MyDataBase.getReadableDatabase();
    Cursor cursor= mydb.rawQuery("select name from persons_tb", null);

    String[] array = new String[cursor.getCount()];
    int i = 0;
    if (cursor.moveToFirst()) {
    do {
    try {
    array[i] = cursor.getString(cursor.getColumnIndex("name"));
    i++;
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }
    } while (cursor.moveToNext());
    }
    ListView listview=(ListView) findViewById(R.id.listView);
    ArrayAdapter<String> adapter = new ArrayAdapter<String>(MainActivity.this,android.R.l ayout.simple_list_item_1,array);
    listview.setAdapter(adapter);




    }

    });

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست ویو

    کدت رو اینجوری بنویس ببین جواب میگیری یا نه. اگر بازم ارور داد تو LogCat ببین داره از کدوم خط ارور میگیره و چه اروری میده.


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    Toolbar toolbar = (Toolbar) findViewById(R.id.toolbar);
    setSupportActionBar(toolbar);

    final MyDatabase MyDataBase;
    MyDataBase = new MyDatabase(this);

    Button button = (Button) findViewById(R.id.button);
    final TextView textView = (TextView) findViewById(R.id.textView);
    ListView listview=(ListView) findViewById(R.id.listView);
    button.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    mydb=MyDataBase.getReadableDatabase();
    Cursor cursor= mydb.rawQuery("select name from persons_tb", null);

    String[] array = new String[cursor.getCount()];
    int i = 0;
    if (cursor.moveToFirst()) {
    do {
    try {
    array[i] = cursor.getString(cursor.getColumnIndex("name"));
    i++;
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }
    } while (cursor.moveToNext());
    }
    if(array.length > 0){
    ArrayAdapter<String> adapter = new ArrayAdapter<String>(MainActivity.this,android.R.l ayout.simple_list_item_1,array);
    listview.setAdapter(adapter);
    }

    }

    });

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست ویو

    با تشکر فراوان از دوستان مشکل حل شد !
    از همگی متشکرم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •