نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: hibernate json Java heap space

  1. #1

    Question hibernate json Java heap space

    سلام.
    من یه Eclipse Desktop Application دارم که آبجکت های json را به کمک hibernate در دیتابیس derby ذخیره میکند. این آبجکت ها یک byte[] دارند که بایتهای یک فایل pdf روی هارد هستش و باید در دیتابیس ذخیره بشه. -Xmx512m هستش و به خاطر شرایط کامپیوترهای کاربران نمیشه بیشتر گذاشت. اندازه فایلها میتونه مختلف باشه. الان من با فایلهای 11 مگ تست میکنم. و بعد از 7 یا 8 باز ذخیره خطای java heap space میگیرم.
    currentSession رو میگیرم برای ذخیره. اما با open و close کردن session در هربار سیو هم، تست کردم و تغییری ایجاد نشد.

    ورژن eclipse 3.4.0 هست و profiler ای هنوز پیدا نکردم که با این ورژن کار کنه. بالا بردن ورژن اکلیپس هم متاسفانه دست من نیست.

    ممنون میشم اگر ایده ای به ذهنتون میرسه، بهم بگید.
    آخرین ویرایش به وسیله solmaz1980 : دوشنبه 28 دی 1394 در 17:44 عصر

  2. #2

    نقل قول: hibernate json Java heap space

    سلام
    گفتم چیزایی که پیدا کردم رو اینجا هم بذارم، شاید برای کسی مفید باشه.
    یه ابزاری هست برای eclipse به نام mat، که در حقیقت memory analyzer هستش.
    اگر پارامترهای XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -mx512m -XX:HeapDumpPath به برنامه برای اجرا بدیم، یه فایل ایجاد میشه که اون فایله رو با این برنامه میشه چک کرد و دید که کدوم property کجا داره حافظه رو پر میکنه. امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    راستی مشکل برنامه من یک لیست استاتیک بود که سشن ها باید بهش اضافه میشدن. هنوزم نمی دونم هدف برنامه نویس قبلی از این لیست و استاتیک قراردادنش چی بوده. اما الان که استاتیک بودنش رو برداشتم، برنامه بی مشکل اجرا میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: hibernate json Java heap space

    این آبجکت ها یک byte[] دارند که بایتهای یک فایل pdf روی هارد هستش و باید در دیتابیس ذخیره بشه.
    هم رو هارد هست هم باید تو دیتابیس ذخیره بشه؟
    اجباری هست برای اینکار؟؟ بهتر نیست توی JSON آدرس فایل رو نگه دارید به جای محتویاتش؟

    همین گرفتن و ذخیره کردن محتویات فایل خودش میتونه فضای heap رو پر کنه...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 18:12 عصر
  2. مبتدی: نحوه ی کار با .java ,hibernate tools,spring tools
    نوشته شده توسط parva-88 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1391, 00:18 صبح
  3. سوال: OutOfMemoryError:java heap space - Memory leakage
    نوشته شده توسط pronetin در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 19:03 عصر
  4. سوال: Hibernate in java
    نوشته شده توسط dokhmal_65 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 14:47 عصر
  5. افزایش java heap space
    نوشته شده توسط fdehghani در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 آبان 1387, 11:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •