نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در مورد helper@

  1. #1

    Question سوال در مورد helper@

    سلام شب بخیر
    من یک helper به صورت زیر نوشتم

    @helper imageUploader(string fieldImage, string fieldStr, string fieldPriview){


    <input type="file" id='@fieldImage' />


    <input type="hidden" id='@fieldStr' />

    <div id="@fieldPriview"></div>


    <style>
    #@fieldPriview {
    width: 90px;
    height: 90px;
    background-position: center center;
    background-size: cover;
    -webkit-box-shadow: 0 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, .3);
    display: inline-block;
    }
    </style>


    <script>
    $(function () {
    $("#@fieldImage").on("change", function () {
    var files = !!this.files ? this.files : [];
    if (!files.length || !window.FileReader) return; // no file selected, or no FileReader support


    if (/^image/.test(files[0].type)) { // only image file
    var reader = new FileReader(); // instance of the FileReader
    reader.readAsDataURL(files[0]); // read the local file


    reader.onloadend = function () { // set image data as background of div
    $("#@fieldPriview").css("background-image", "url(" + this.result + ")");
    $("#@fieldStr").val(this.result);
    //$("#texens").val("tinkumaster");
    }
    }
    });
    });
    </script>


    }


    که بر اساس پارامترهای ورودی جندتا input میسازه

    طرز استفاده:
    @Helpers.imageUploader("PersonelImage", "PersonelImageStr", "fieldPriview")


    خوب حالا مشکل اینجاست که یکی از این input ها باید bind بشه وقتی داده ها به سمت سرور post میشن

    هر کاری کردم نشد اسم کلاسو توی اکشنه نوشتم نشد
    یه متغیر جدا تعریف کردم نشد
    از request استفاده کردم نشد

            public ActionResult Create(BasePersonel model, string PersonelImageStr)        {


    var f = Request.Form["PersonelImageStr"];}


    این کد قبل از اینکه به helper بره درست کار میکره و داده ها در کلاس و متغیر bind میشده

    وقتی با فایر باگ هم چک می کنم دسته

    999.png
    لطفا راهنمایی بفرمایید

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد helper@

    سلام اقایون داداشا
    پس از تحقیقات فراوان مشکلم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: سوال در مورد helpers در طراحی MVC
    نوشته شده توسط php_qq در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 11:28 صبح
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •