نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن مقدار آی دی آیتم های لیست ویو

  1. #1

    گرفتن مقدار آی دی آیتم های لیست ویو

    سلام دوستان
    من یک لیست ویو دارم که اطلاعاتشو داره از دیتابیس میگیره و با یک آداپتر مقدارها رو ست میکنه
    حالا میخوام زمانی که روی هر آیتم کلیک میشه مقدار آی رو بگیرم از توی کلاس مین اکتیوتی
    پزیشن رو میشه با
    setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() {
    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) {

    گرفت اما من دنبال ای دی که توی دیتابیس ذخیره شده هستم، میخوام آی دی آیتم رو با کلیک کردن روش بگیرم
    کدهای مختلفی نوشتم ولی جواب نداد ...

    لطفا اگر ممکن هست راهنمایی کنید

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: گرفتن مقدار آی دی آیتم های لیست ویو

    سلام
    شما از یک custom adapter استفاده کردین یا اینکه از adapter پیش فرض...؟؟

  3. #3

    نقل قول: گرفتن مقدار آی دی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط msroid مشاهده تاپیک
    سلام
    شما از یک custom adapter استفاده کردین یا اینکه از adapter پیش فرض...؟؟
    من از Custom adapter استفاده کردم

  4. #4

    نقل قول: گرفتن مقدار آی دی آیتم های لیست ویو

    خب اگه اینجوره که بازم راحته دیگه. شما وقتی یه نمونه از کلاس custom adapter ساختی(مثلا mAdapter) بعدش توی متد onItemClickListener میتونی با استفاده از متد getItem(position)z از طریق mAdapter اون نمونه داده ای رو که از دیتابیس گرفتی و به عنوان ورودی به Adapter دادی رو بگیری:



    // imagine you have this class
    class MyData{
    private String title;
    private String body;
    public void setTitle(String title){
    this.title = title;
    }
    public String getTitle(){
    return title;
    }
    public void setBody(String body){
    this.body = body;
    }
    public String getBody(){
    return body;
    }
    @Override
    public void onItemClick(CoverAdapterView<?> parent, View view, int position, long id) {
    MyData data = mAdapter.getItem(position);
    String title = data.getTitle();
    String body = data.getBody();
    Toast.makeText(this, "title is: " + title + " and body is: " + body, Toast.LENGTH_SHORT).show();




    }

  5. #5

    نقل قول: گرفتن مقدار آی دی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط msroid مشاهده تاپیک
    خب اگه اینجوره که بازم راحته دیگه. شما وقتی یه نمونه از کلاس custom adapter ساختی(مثلا mAdapter) بعدش توی متد onItemClickListener میتونی با استفاده از متد getItem(position)z از طریق mAdapter اون نمونه داده ای رو که از دیتابیس گرفتی و به عنوان ورودی به Adapter دادی رو بگیری:



    // imagine you have this class
    class MyData{
    private String title;
    private String body;
    public void setTitle(String title){
    this.title = title;
    }
    public String getTitle(){
    return title;
    }
    public void setBody(String body){
    this.body = body;
    }
    public String getBody(){
    return body;
    }
    @Override
    public void onItemClick(CoverAdapterView<?> parent, View view, int position, long id) {
    MyData data = mAdapter.getItem(position);
    String title = data.getTitle();
    String body = data.getBody();
    Toast.makeText(this, "title is: " + title + " and body is: " + body, Toast.LENGTH_SHORT).show();




    }

    خیلی ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن مقدار آی دی سطر انتخاب شده در دیتا گرید
    نوشته شده توسط MehdiElexal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1392, 11:31 صبح
  2. سوال: دو رنگ کردن آیتم های لیست ویو ورژن 5
    نوشته شده توسط میلاد علوی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 16:52 عصر
  3. سوال: مشکل در آپدیت کردن آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 17:02 عصر
  4. سوال: بدست آوردن تعداد آیتم های لیست ویو با API
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 16:48 عصر
  5. ToolTip برای آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط unit001 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 21:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •