نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با Route

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    Question مشکل با Route

    سلام دوستان من تو پروژم تو area دو قسمت admin-site دارم حالا میخوام تو یجوری Route تنظیم کنم که این url
    http://localhost:52592/Product/11
    بره به این
    http://localhost:52592/site/ProductDetail/List/1



    تو RouteConfig اینجوری مقدار دادم
        routes.MapRoute(
    name: "Product",
    url: "Product/{id}",
    defaults: new { controller = "ProductDetail", action = "List", id = UrlParameter.Optional }


    اما نمیره کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: مشکل با Route

    سلام منظورتو از داشتن Area متوجه نشدم، خب جایی داخل کدهات نمیبینم ولی برای تغییر روت ها باید از route attributes بالای نام کنترلرها و اکشن ها استفاده کنی.

    http://blogs.msdn.com/b/webdev/archi...net-mvc-5.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: مشکل با Route

    نقل قول نوشته شده توسط bomb23 مشاهده تاپیک
    سلام منظورتو از داشتن Area متوجه نشدم، خب جایی داخل کدهات نمیبینم ولی برای تغییر روت ها باید از route attributes بالای نام کنترلرها و اکشن ها استفاده کنی.

    http://blogs.msdn.com/b/webdev/archi...net-mvc-5.aspx
    ممنون

    area یعنی اینکه من تو سایتم تمام قسمتهای کاربری را با ادمین جدا کردم یعنی هرکدوم به صورت جدا گانه واسه خودشون model -view -controller دارن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: مشکل با Route

    نقل قول نوشته شده توسط sonicuser مشاهده تاپیک
    ممنون

    area یعنی اینکه من تو سایتم تمام قسمتهای کاربری را با ادمین جدا کردم یعنی هرکدوم به صورت جدا گانه واسه خودشون model -view -controller دارن
    اینو میدونم. منظورم این بود بیان داشتن Area توی سوالتون مثل زمانی بود که یه متغییر توی C#‎ تعریف میکنی و ازش استفاده نمیکنی!

  5. #5

    نقل قول: مشکل با Route

    سلام
    همین الان برای ادرس دهی ها سوییچ کن به T4MVC
    خیلی قشنگه و جالبه و تمیزه
    خب شما این route ی که نوشتی رو کاملتر بنویس، دستور actionlink یا url.action ای هم که نوشتی رو بزار
    بعدا اینجوری چرا خب کار میکنی؟ بزار همون آدرس دهی پیش فرضش باشه ولی در حالت کلی باید namespace رو به تمام فایل های کانفیگ در areaها اضافه کنی
    public class AdminAreaRegistration : AreaRegistration
    {
    public override string AreaName
    {
    get
    {
    return "Admin";
    }
    }

    public override void RegisterArea(AreaRegistrationContext context)
    {
    context.MapRoute(
    "Admin_default",
    "Admin/{controller}/{action}/{id}",
    new { controller = "Home", action = "Index", id = UrlParameter.Optional },
    new[] { "YourProject.Areas.Admin.Controllers" }
    );
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: مشکل با Route

    نقل قول نوشته شده توسط arashnaderi مشاهده تاپیک
    سلام
    همین الان برای ادرس دهی ها سوییچ کن به T4MVC
    خیلی قشنگه و جالبه و تمیزه
    خب شما این route ی که نوشتی رو کاملتر بنویس، دستور actionlink یا url.action ای هم که نوشتی رو بزار
    بعدا اینجوری چرا خب کار میکنی؟ بزار همون آدرس دهی پیش فرضش باشه ولی در حالت کلی باید namespace رو به تمام فایل های کانفیگ در areaها اضافه کنی
    public class AdminAreaRegistration : AreaRegistration
    {
    public override string AreaName
    {
    get
    {
    return "Admin";
    }
    }

    public override void RegisterArea(AreaRegistrationContext context)
    {
    context.MapRoute(
    "Admin_default",
    "Admin/{controller}/{action}/{id}",
    new { controller = "Home", action = "Index", id = UrlParameter.Optional },
    new[] { "YourProject.Areas.Admin.Controllers" }
    );
    }
    }
    ممنونم که وقت گذاشتی
        public class SiteAreaRegistration : AreaRegistration 
    {
    public override string AreaName
    {
    get
    {
    return "Site";
    }
    }

    public override void RegisterArea(AreaRegistrationContext context)
    {
    context.MapRoute(
    "Site_default",
    "Site/{controller}/{action}/{id}",
    new { controller = "Home", action = "Index", id = UrlParameter.Optional },
    new[] { "Novin.Areas.Site.Controllers" }
    );




    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله sonicuser : یک شنبه 04 بهمن 1394 در 23:49 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: مشکل با Route

    نقل قول نوشته شده توسط arashnaderi مشاهده تاپیک
    سلام
    همین الان برای ادرس دهی ها سوییچ کن به T4MVC
    خیلی قشنگه و جالبه و تمیزه
    خب شما این route ی که نوشتی رو کاملتر بنویس، دستور actionlink یا url.action ای هم که نوشتی رو بزار
    بعدا اینجوری چرا خب کار میکنی؟ بزار همون آدرس دهی پیش فرضش باشه ولی در حالت کلی باید namespace رو به تمام فایل های کانفیگ در areaها اضافه کنی
    public class AdminAreaRegistration : AreaRegistration
    {
    public override string AreaName
    {
    get
    {
    return "Admin";
    }
    }

    public override void RegisterArea(AreaRegistrationContext context)
    {
    context.MapRoute(
    "Admin_default",
    "Admin/{controller}/{action}/{id}",
    new { controller = "Home", action = "Index", id = UrlParameter.Optional },
    new[] { "YourProject.Areas.Admin.Controllers" }
    );
    }
    }
    ممنونم که وقت گذاشتی
        public class SiteAreaRegistration : AreaRegistration 
    {
    public override string AreaName
    {
    get
    {
    return "Site";
    }
    }

    public override void RegisterArea(AreaRegistrationContext context)
    {
    context.MapRoute(
    "Site_default",
    "Site/{controller}/{action}/{id}",
    new { controller = "Home", action = "Index", id = UrlParameter.Optional },
    new[] { "Novin.Areas.Site.Controllers" }
    );




    }
    }


  8. #8

    نقل قول: مشکل با Route

    شما نباید از تگ a استفاده کنی، حتما باید از actionlink یا url.action استفاده کنی
    توی اون دوتا دستوری که گفتم خصوصیتی به نام area قبول میکنن.مثلا:


    @Html.ActionLink(linkText: "پروفایل", actionName: "Index", controllerName: "Home", routeValues: new { Area = "Profile" }, htmlAttributes: null)


تاپیک های مشابه

  1. مشکل با routing
    نوشته شده توسط mamad_za در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1394, 12:21 عصر
  2. سوال: مشکل با Routing با دو پارامتر
    نوشته شده توسط ahmadhasani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1392, 15:04 عصر
  3. سوال: مشکل با routing(File or directory not found)
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1392, 13:43 عصر
  4. مشکل jquery با routing table
    نوشته شده توسط mina_ghorbani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 15:40 عصر
  5. مشکل با url routing
    نوشته شده توسط Mohamad1362 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1390, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •