نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    Question درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    میخواهم از FTP و با Indy نسبت به نقل و انتقال فایل در شبکه داخلی شرکت و اینترنت استفاده نمایم. کد زیر از یک سایت خارجی با تغییرات بکار بردم و خطای زیر گرفته میشود. چرا؟ متشکرم.

    procedure TfrmSabtGhabzDaryaft.btn1Click(Sender: TObject);
    var
    objFTP: TidFTP;
    sCaminho: String;
    begin
    sCaminho := 'C:\Applications\Refah.exe';
    System.SysUtils.DeleteFile(sCaminho);
    try
    objFTP := TIdFTP.Create;
    try
    objFTP.Host := '999.99.999.9';
    objFTP.Username := 'shirani';
    objFTP.Password := 'ََAAA_932';
    objFTP.IOHandler := IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL1.Create(objFTP);
    objFTP.UseTLS := utUseExplicitTLS;
    try
    // objFTP.Port := 990;
    objFTP.Passive := True;
    objFTP.Connect;
    objFTP.ChangeDir('C:/Applications');
    objFTP.Get('Refah.exe', sCaminho);
    finally
    objFTP.Disconnect;
    end;
    finally
    FreeAndNil(objFTP);
    end;
    except
    on E: Exception do
    Writeln(E.ClassName, ': ', E.Message);
    end;



    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله khoshblagh : یک شنبه 04 بهمن 1394 در 16:28 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    به احتمال زیاد مجوز دسترسی به Refah.exe را ندارید . چون معنی این خطا مربوط به عدم توانایی در باز کردن فایله .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    به احتمال زیاد مجوز دسترسی به Refah.exe را ندارید . چون معنی این خطا مربوط به عدم توانایی در باز کردن فایله .
    با تشکر از پاسختان
    مشکل مربوط به کانکت شدن میباشد. (کد قرمز رنگ).

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با تشکر از پاسختان
    مشکل مربوط به کانکت شدن میباشد. (کد قرمز رنگ).
    منظورتون اینه objFTP.Connect ؟
    الان درست شده ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    با سلام .
    بله منظورم objFTP.Connect میباشد. و مشکل همچنان وجود دارد. و خطای 105 مانع اجرای برنامه میشود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    در حالت عادی بدون استفاده از این کد مثلا با استفاده از برنامه های Filezilla یا CuteFtp می تونید با ftp server ارتباط برقرار کنید ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    سلام
    کد شما مشکل دستوری نداره ولی از کد من هم استفاده کن ببین میشه یا نه؟
    var  strDirectory: string;
    begin
    FDownload:=TIdFTP.Create(nil);
    FDownload.Passive:=False;
    FDownload.host :='192.168.1.2';
    FDownload.Passive := false;
    FDownload.Username := EUser.Text;
    FDownload.Password := EPass.Text;
    FDownload.Connect;
    if FDownload.Connected then
    LSend.text :='Server Connected'
    else
    LSend.text := 'Not Connect Check Network';
    try
    FDownload.ConnectTimeout := 1000;
    FDownload.BeginWork(wmRead);
    FDownload.ChangeDir('');
    strDirectory := C:\;
    if not DirectoryExists(strDirectory) then
    CreateDir(strDirectory);
    FDownload.Get('123.db', strDirectory + '/' + '123.db', True, false);
    FDownload.Disconnect();
    except
    on e: exception do
    showMessage(e.message);
    end;

    بعضی از قسمت هاش چون Lsend اضافی هستش.


    درضمن در event کامپوننت ftp بخش work این کد رو هم بگذار.
    application.ProcessMessages;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    من با IPValid و یوزر و پسورد براحتی در منزل به سرور شرکت وصل میشوم. ظاهرا مشکل باید از سمت سرور باشد. آیا در سمت سرور کار خاصی انجام داد؟
    ضمنا کد جناب آقای عباسی این خطا نمایش داده میشود.
    Untitled.png

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    با سلام خدمت دوستان
    در شبکه داخلی (لوکال) خطای Socket error =#10061را میده. البته فایر وال غیر فعال است. ظاهرا باید سوکت 21 را باز نمود.درست است؟
    در این صورت این سوکت از سمت سرور و یا از سمت کلاینت و یا هر دو باید بررسی شود. آسانترین راه تست باز بودن آنها چگونه است؟ متشکرم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    در شبکه داخلی (لوکال) خطای Socket error =#10061را میده. البته فایر وال غیر فعال است. ظاهرا باید سوکت 21 را باز نمود.درست است؟
    در این صورت این سوکت از سمت سرور و یا از سمت کلاینت و یا هر دو باید بررسی شود. آسانترین راه تست باز بودن آنها چگونه است؟ متشکرم.
    با این لینک آی پی ولیدتون را اسکن کنید ببینید چه پورت هایی بازه .

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    با سلام خدمت دوست گرامی
    با لینک مورد نظر پورتهای زیر باز میباشد.
    PORT STATE SERVICE
    80/tcp open http
    110/tcp open pop3
    119/tcp open nntp
    443/tcp open https
    3389/tcp open ms-wbt-server
    49152/tcp open unknown
    49154/tcp open unknown
    49155/tcp open unknown
    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    با این لینک آی پی ولیدتون را اسکن کنید ببینید چه پورت هایی بازه .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    خوب دوست عزیز پورت 21 مربوط به ftp که با توجه به نتیجه اسکن که گذاشتید (اگر قبلا تغییرش نداده باشید) این پورت باز نیست .
    اون پورت های ناشناخته 49152 و 49154 و 49155 را هم مسدود کنید .
    کلا پورت هایی را که استفاده نمی کنید ببندید .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    به نظرم مشکل از پورت نیست.
    چون خودم یک برنامه ftp همون کدی که گذاشتم استفاده میکنم.و از طریق اینترنت با ip static ها درحال تبادل هستم و هیچ پورتی رو نه بسته ام و نه باز کرده ام.(البته پورت های ناشناخته باز زیادی دارم که انتی ویروس بطور اتومات اون هارو block کرده.)
    بنظرم وقتی پیغام socket میدهد:2 معنی از نظر بنده میدهد:
    1-فایروال انتی ویروس اجازه کار رو به Ftp تون نمی ده و باید disable بشه.
    2-سروری که قراره فایل بفرسته درست کارنمی کنه(یعنی فرمان هایی که برای دریافت اطلاعات نوشته اید ایرادی دارد(که به احتمال زیاد از کد نویسی نیست).


    حال باید بررسی کنید ممکنه یکی از این 2 مورد باعث بشه فایل دریافت نشه یانه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز پورت 21 مربوط به ftp که با توجه به نتیجه اسکن که گذاشتید (اگر قبلا تغییرش نداده باشید) این پورت باز نیست .
    اون پورت های ناشناخته 49152 و 49154 و 49155 را هم مسدود کنید .
    کلا پورت هایی را که استفاده نمی کنید ببندید .
    با سلام
    سرور را restrat و پورت 21 باز شد. ولی مشکل همچنان باقی است.
    PORT STATE SERVICE
    7/tcp filtered echo
    13/tcp filtered daytime
    21/tcp open ftp
    25/tcp open smtp
    80/tcp open http
    110/tcp open pop3
    119/tcp open nntp
    135/tcp open msrpc
    139/tcp open netbios-ssn
    143/tcp open imap
    443/tcp open https
    445/tcp open microsoft-ds
    465/tcp filtered smtps
    513/tcp filtered login
    515/tcp filtered printer
    3389/tcp open ms-wbt-server
    5051/tcp filtered ida-agent
    8000/tcp filtered http-alt
    9999/tcp filtered abyss
    49152/tcp open unknown
    49153/tcp open unknown
    49154/tcp open unknown
    49157/tcp open unknown

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    به نظرم مشکل از پورت نیست.
    چون خودم یک برنامه ftp همون کدی که گذاشتم استفاده میکنم.و از طریق اینترنت با ip static ها درحال تبادل هستم و هیچ پورتی رو نه بسته ام و نه باز کرده ام.(البته پورت های ناشناخته باز زیادی دارم که انتی ویروس بطور اتومات اون هارو block کرده.)
    بنظرم وقتی پیغام socket میدهد:2 معنی از نظر بنده میدهد:
    1-فایروال انتی ویروس اجازه کار رو به Ftp تون نمی ده و باید disable بشه.
    2-سروری که قراره فایل بفرسته درست کارنمی کنه(یعنی فرمان هایی که برای دریافت اطلاعات نوشته اید ایرادی دارد(که به احتمال زیاد از کد نویسی نیست).


    حال باید بررسی کنید ممکنه یکی از این 2 مورد باعث بشه فایل دریافت نشه یانه

    با سلام خدمت دوست عزیز
    1- فایر وال خاموش است.
    2- مورد دوم را نمیدانم باید چکاری روش انجام بدم.
    3 - کد شما هم مشکل را حل نکرد.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت استفاده از FTP

    مشکل شما کمی عجیبه،چون هم پورت باز هست و هم فایروال خاموش است و هم کد نویسی اشکلا ندارد.
    از نمونه کد هایی که توی اینترنت هست،کد فرستنده فایل رو تغییر دهید تا مشکل حل شود.خودم به این مشکل با سرور برنخورده ام.ولی یک بار بخاطر فایروال مشکل داشتم که اون هم حل شد.
    کد های فرستنده فایل رو تغییر دهید تا مشکل حل شود.

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی جهت استفاده از تصویر در گزارش
    نوشته شده توسط EBRAHIM_BANIHOSEINI در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1393, 11:17 صبح
  2. درخواست پیشنهاد جهت استفاده از machin id
    نوشته شده توسط hadiranji در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1387, 14:30 عصر
  3. درخواست راهنمایی برای استفاده از Ajax toolkit
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 10:14 صبح
  4. سوال: درخواست راهنمایی جهت استفاده از MySql در شبکه داخلی
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 08:46 صبح
  5. درخواست راهنمایی برای استفاده از بانک اکسس در ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط blackbird در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •