نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نصب ماژول های bcrypt و node-gyp در node js

  1. #1

    مشکل در نصب ماژول های bcrypt و node-gyp در node js

    سلام دوستان
    من میخواستم ماژول bcrypt رو تو node js واسه هش کردن پسورد نصب کنم ولی ارور داد گفت باید ماژول node-gyp رو نصب کنی بعدش rebuild کنی
    اونو نصب کردم ولی وقتی میخوام ریبیلدش کنم این ارورو میده
    کسی میدونه چجوری باید درستش کنم؟؟Error.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: مشکل در نصب ماژول های bcrypt و node-gyp در node js

    نقل قول نوشته شده توسط davidtt12 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من میخواستم ماژول bcrypt رو تو node js واسه هش کردن پسورد نصب کنم ولی ارور داد گفت باید ماژول node-gyp رو نصب کنی بعدش rebuild کنی
    اونو نصب کردم ولی وقتی میخوام ریبیلدش کنم این ارورو میده
    کسی میدونه چجوری باید درستش کنم؟؟Error.jpg
    سلام
    معمولا نصب npm ها به علت ورژن خود node Js به مشکل بر می خورند، لطفا اول خود Node Js و به روز کنید و بعد سعی در نصب پکیج bcrypt کنید و نیازی به node-gyp نیست چون خود npm اگر نیاز باشه اون و هم نصب می کنه دستور نصب هم به این شکل است
    npm install bcrypt-nodejs

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nava_2012
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    167

    نقل قول: مشکل در نصب ماژول های bcrypt و node-gyp در node js

    برای نصب ماژول ها باید به powershell برین و درمسیر NodeJs ماژولارو بنویسین.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ریختن فایلها در پوشه های مختلف ویندوز هنگام نصب
    نوشته شده توسط yeki_be_name_hich_kas در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 44
    آخرین پست: سه شنبه 09 آذر 1389, 14:38 عصر
  2. سوال: مشکل پس از نصب ماژول در نوک
    نوشته شده توسط the Dead در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 08:11 صبح
  3. مشکل در نصب مجدد کامپوننت های دلفی
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 20:55 عصر
  4. سوال: مشكل در گزارش هاي برنامه نصب شده..؟
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 18:30 عصر
  5. مشکل در نصب برنامه های vlc و sonic-rainbow
    نوشته شده توسط simorg در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 06:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •