نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم ریجستر شدن دلفی Ex8

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darrudi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    103

    Question عدم ریجستر شدن دلفی Ex8

    درود بر همه دوستان


    مشکل من اینه که بعد از نصب Ex8 و کرک کردن اون با این مشکل روبرو میشم که مینویسه :

    Exception ETampering Detected in module bds.exe
    at 0002c795
    image validation failure at 00409116 . Hers a thought -- Maybe
    you should actually buy the product ? Bye-bye..

    البته ناگفته نماند که من دلفی 7 رو هم دارم رو سیستمم .

    اگه امکان داره کمکم کنید ... ممنونم میشم .


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار darrudi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    103

    نقل قول: عدم ریجستر شدن دلفی Ex8

    سلام دوستان اگه امکان داره keygen که مربوط به این نسخه دلفی هستش ، و صحیح کرک میکنه رواطلاع بدین ... ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله darrudi : پنج شنبه 08 بهمن 1394 در 09:33 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: عدم ریجستر شدن دلفی Ex8

    با سلام از سایت p30download.com کرک درستش رو دانلود کن.
    دلفی xe8 خودم رو از این سایت گرفته ام

  4. #4
    کاربر جدید آواتار ohdsati
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    All Iran, My Home
    پست
    11

    نقل قول: عدم ریجستر شدن دلفی Ex8

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    با سلام از سایت p30download.com کرک درستش رو دانلود کن.
    دلفی xe8 خودم رو از این سایت گرفته ام
    سلام. من حوصله دانلود نداشتم از طریق سایته روی سفارش زدم و مراحل رو انجام دادم تا به دستم رسید؛ حالا در حین نصب کرک نشد بعد نصب هم نشد. من از همون کرک و آموزش کرک استفاده کردم ولی هی میگه میخواهید دوباره امتحان کنید؟ چه بزنی No و چه بزنی Yes مراحل فعالسازی رو دوباره انجام میده.

    لطفا راهنمایی کننین

    باتشکر گروه اهدساتی

تاپیک های مشابه

  1. عدم شناخته شدن فونت در رایانه های دیگر
    نوشته شده توسط vahid salehi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1384, 02:43 صبح
  2. عدم update شدن گزارش در crystal report
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1384, 17:07 عصر
  3. عدم دیده شدن این بخش در حالت کاربری
    نوشته شده توسط whitehat در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1384, 16:29 عصر
  4. عدم باز شدن پروژه جدید
    نوشته شده توسط lilac7531 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 07:45 صبح
  5. رجیستر شدن دلفی هفت !!
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1383, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •