نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد ایجاکس ارسال فایل

  1. #1

    کد ایجاکس ارسال فایل

    سلام دوستان
    من اطاعات رو با AJAX با دستور زیر ارسال می کردم ولی الان می خوام فایل ارسال کنم ولی این دستور کار نمیده لطفا بگید با چه دستوری میتونم مقدار input رو بدون ریفرش صفحه ارسال و اپلود کنم ؟
    همینطور من تابع های در Jquery تعریف کردم که وقتی رو چیزی کیلیک میشه یا change میشه این ارسال اطلاعات انجام بشه ولی در این مورد می خوام وقتی روی brows کلیک شد و فایل انتخاب شد اتوماتیک شروع به اپلود کند باید جای CLICK یا Change کدوم دستور رو انتخاب کنم ؟
    با تشکر .


                    $.post('config.php', { file : set } , function(data){


  2. #2

    نقل قول: کد ایجاکس ارسال فایل

    کسی اینجا نیست که ایجکس بلد باشه ؟
    نمیتونم با َ AJAX فایل ارسال کنم
    لطفا راهنمایی کنید

  3. #3

    نقل قول: کد ایجاکس ارسال فایل

    خودم پیدا کردم
    اینم جوابش
    $(document).ready(function() { $("#btn-upload").click(function(){

    $('.progress').progressbar({
    min : 0,
    max : 100,
    value : 20,
    change:function(){
    }

    })

    var form_data = new FormData ($('#dataform').get(0));


    $.ajax({
    url:'ajax.php',
    type:'POST',
    data: form_data,
    cache:false,
    contentType:false,
    processData:false,
    xhr: function()
    {
    var myxhr = $.ajaxSettings.xhr();

    return myxhr;

    if(myxhr.upload)
    {
    myxhr.upload.addeventlistener('progress', function() {
    })
    }




    },
    success: function(data){
    console.log(data);
    data = $.parseJSON(data);
    if (data['stat'] == 'ok' ) {
    $('#img-upload').attr('src','http://localhost/khabarname/assets/upload/'+data.filename);
    console.log('http://localhost/khabarname/assets/upload/'+data.filename);
    }
    else {
    alert('آپلود نا موفق بود ');
    }

    },
    error: function(){
    },
    beforeSend: function(){
    }




    })
    return false;
    })
    });

  4. #4

    نقل قول: کد ایجاکس ارسال فایل

    البته یک کم ناقصه فقط میشه اپلود رو باش انجام داد یک سری توابعش کمه که هنوز ننوشتم مثل نمایش درصد اپلود که زیاد در اصل اپلود کردن فایل تاثیری نداره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد ارسال فایل txt به صورت خودکار
    نوشته شده توسط ppcsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1394, 22:55 عصر
  2. سوال: مشکل با ارسال فایل از طریق کد های ftp
    نوشته شده توسط MoMo121 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 02:26 صبح
  3. اضافه کردن کد به ابتدای فایل exe
    نوشته شده توسط mdrd در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 10:57 صبح
  4. یک بار ارسال فایل توسط indy به چند کلاینت
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1383, 00:57 صبح
  5. آموزشی : ارسال فایل به سرور توسط کاربران
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 15:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •