نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل مقادیر داخل حلقه به آرایه در qml

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    تبدیل مقادیر داخل حلقه به آرایه در qml

    سلام
    برنامه زیر را امتحان کنید:

    import QtQuick 2.3
    import QtQuick.Window 2.2
    Window {
    visible: true
    width: 50
    height: 50
    property var word:[]
    Component.onCompleted: {
    for (var i = 0; i < 15; ++i) {
    word+=i
    print(typeof(word))
    }
    }
    }

    من میخوام مقدار متغییر word که شامل مقادیر داخل حلقه هست به آرایه تبدیل بشه. ولی نمیدونم چطوری این کار رو بکنم؟
    متشکرم.

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبدیل مقادیر داخل حلقه به آرایه در qml

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    پراپرتی word به صورت آرایه تعریف شده. متوجه نمیشم، مشکل چیه؟احتمالا در خط ۱۰ باید بنویسید:
    word.push(i);
    من عمدا کدم رو گذاشتم تا شما راحت امتحان کنید.
    نوع متغییر با این خط به شما نمایش میده:
    print(typeof(word))

    اگه برنامه رو اجرا کنید می نویسه string
    من میخوام آرایه باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبدیل مقادیر داخل حلقه به آرایه در qml

    وقتی اینطوری کردم نوشت object

    import QtQuick 2.3
    import QtQuick.Window 2.2
    Window {
    visible: true
    width: 50
    height: 50
    property var name:new Array
    property var word:new Array
    Component.onCompleted: {
    for (var i = 0; i < 15; ++i) {
    name+=i
    word.push(name);
    print(typeof(word))
    }
    }
    }

    مشکل من اینه که مقدار متغییر word با این آرایه در خط زیر متفاوته:
    word=["ali","ahmad"]

    من این تفاوت رو با کد زیر فهمیدم:
    import QtQuick 2.3
    import QtQuick.LocalStorage 2.0
    import QtQuick.Controls 1.1
    Rectangle {
    id: page2
    property var word:new Array
    property var namee:new Array

    width: 360
    height: 360

    Column {
    id: row
    spacing: 5;

    Component.onCompleted:{
    var db = LocalStorage.openDatabaseSync("ravandi", "1.0", "The Example QML SQL!", 1000000);
    db.transaction(
    function(tx) {
    tx.executeSql('CREATE TABLE IF NOT EXISTS jadval(id integer primary key autoincrement not null,`name` varchar(40),`last` varchar(40))');
    tx.executeSql("insert into jadval (name,last) values('mohammad','ravandi')");
    var rs = tx.executeSql('SELECT * FROM jadval');
    for(var i = 0; i < rs.rows.length; i++) {
    namee +=rs.rows.item(i).name
    //word=["ali","ahmad"]
    print(typeof(namee))
    word.push(namee);
    print(word)
    }


    }
    )

    }

    Repeater {
    id: repeater
    model: word;
    delegate: Rectangle {
    width:100
    height:30
    border.color: "red"
    border.width: 1
    Text{
    id:matn
    anchors.centerIn: parent
    text: modelData
    }
    }
    }
    }

    }

    الان مقدار word که به model داده میشه کار نمیکنه. یعنی مقدار بهش داده نمیشه ولی اگه بیایم و این خط رو به جاش بدیم:
    word=["ali","ahmad"]

    برنامه کار میکنه و مقادیر داخل مستطیل ها در پنجره نمایش داده میشه.
    چرا؟
    آخرین ویرایش به وسیله ravand : یک شنبه 11 بهمن 1394 در 20:31 عصر

  5. #5

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبدیل مقادیر داخل حلقه به آرایه در qml

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    این خط‌ها رو
    namee +=rs.rows.item(i).name
    //word=["ali","ahmad"]
    print(typeof(namee))
    word.push(namee);
    print(word)


    تبدیل کنید به:
    word.push(rs.rows.item(i).name);
    این کار رو کردم هیچ فرقی نمیکنه.
    باید مقادیر را داخل مستطیل در پنجره نمایش بده ولی نمیده!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبدیل مقادیر داخل حلقه به آرایه در qml

    اومدم این خط رو اضافه کردم مشکلم حل شد. امیدورام دگه مشکلی پیش نیاد:
    repeater.model = word

    import QtQuick 2.3
    import QtQuick.LocalStorage 2.0
    import QtQuick.Controls 1.1
    Rectangle {
    id: page2
    property var word:new Array
    property var namee:new Array

    width: 360
    height: 360

    Column {
    id: row
    spacing: 5;

    Component.onCompleted:{
    var db = LocalStorage.openDatabaseSync("ravandi", "1.0", "The Example QML SQL!", 1000000);
    db.transaction(
    function(tx) {
    tx.executeSql('CREATE TABLE IF NOT EXISTS jadval(id integer primary key autoincrement not null,`name` varchar(40),`last` varchar(40))');
    tx.executeSql("insert into jadval (name,last) values('mohammad reza','ravandi')");
    var rs = tx.executeSql('SELECT * FROM jadval');
    for(var i = 0; i < rs.rows.length; i++) {
    namee =rs.rows.item(i).name
    word.push(namee);
    print(word)
    }

    repeater.model = word
    }
    )

    }

    Repeater {
    id: repeater
    model: word;
    delegate: Rectangle {
    width:100
    height:30
    border.color: "red"
    border.width: 1
    Text{
    id:matn
    anchors.centerIn: parent
    text: modelData
    }
    }
    }
    }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبدیل مقادیر داخل حلقه به آرایه در qml

    مشکل جدیدی که پیدا کردم اینه که میخوام فیلد last را هم علاوه بر این فیلد name از جدول در دیتابیس بگیرم و نمایش بدم.
    الان من یک Text دارم با id:matn میخوام کنارش یک Text دگه هم بذارم. یعنی داخل مستطیل دو تا Text باشه و مقادیر فیلد های name و last رو نشون بده. الان فیلد مقادیر name رو نشون میده. من نمیدونم چطوری این کار رو بکنم؟
    هر چی توی نت سرچ زدم روش دگه ای نبود که بتونم ازش استفاده کنم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل عدد داخل TextBox به حروف در Lable
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 12:49 عصر
  2. تبدیل رشته (متن داخل textBox) به آرایه اعداد
    نوشته شده توسط mas'oud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 00:57 صبح
  3. سوال: دلیل تبدیل شدن کلمات فارسی داخل Clipboard به "؟" در هنگام Paste در تکس باکس
    نوشته شده توسط abolfazl-z در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 15:23 عصر
  4. تبدیل label یا textbox به آرایه در #c
    نوشته شده توسط m.khani_121 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1390, 14:16 عصر
  5. تبدیل عکس به آرایه در جاوا ...
    نوشته شده توسط ronak_a در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 31 تیر 1389, 21:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •