نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در رمز گشایی رشته ای که با SHA1 رمزنگاری شده است

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    مشکل در رمز گشایی رشته ای که با SHA1 رمزنگاری شده است

    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من با کد زیر، میام یه رشته رو ، رمزگذاری میکنم
    حالا برای رمز گشاییش ، به مشکل برخوردم و هیچی از دستوراتش رو نمیدونم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
            private string SHA1Text(string text)
    {
    SHA1CryptoServiceProvider sh = new SHA1CryptoServiceProvider();
    sh.ComputeHash(ASCIIEncoding.ASCII.GetBytes(text)) ;
    byte[] b = sh.Hash;
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    foreach (byte hash in b)
    {
    sb.Append(hash.ToString("x2"));
    }
    return sb.ToString();
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در رمز گشایی رشته ای که با ASH1 رمزنگاری شده است

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من با کد زیر، میام یه رشته رو ، رمزگذاری میکنم
    حالا برای رمز گشاییش ، به مشکل برخوردم و هیچی از دستوراتش رو نمیدونم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
            private string SHA1Text(string text)
    {
    SHA1CryptoServiceProvider sh = new SHA1CryptoServiceProvider();
    sh.ComputeHash(ASCIIEncoding.ASCII.GetBytes(text)) ;
    byte[] b = sh.Hash;
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    foreach (byte hash in b)
    {
    sb.Append(hash.ToString("x2"));
    }
    return sb.ToString();
    }
    سلام دوست عزیز
    این تابع هش هست و یک طرفه. یک کد 160 بیتی یکطرفه ایجاد میکنه و شم نمیتونی از روی این 160 بیت متن اصلی رو در بیاری.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: مشکل در رمز گشایی رشته ای که با SHA1 رمزنگاری شده است

    سلام
    بسیار بسیار ممنونم که پاسخ من رو دادید
    خوب شما پیشنهاد میکنید من برای رمز گاری رشته های توی برنامه ام، از چه روشی استفاده کنم، دیدم برنامه هایی رو که هش میکنن و بعد برش میگردونن که اینطور که شما میگین، مسلما از یه روش دیگه ای این کار رو انجام میدن
    اگر نظری یا روشی دارید،بسیار ممنون میشم که راهنماییم کنید دوستم :)

  4. #4

    نقل قول: مشکل در رمز گشایی رشته ای که با SHA1 رمزنگاری شده است

    از رمزنگاری Des استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: مشکل در رمز گشایی رشته ای که با SHA1 رمزنگاری شده است

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من با کد زیر، میام یه رشته رو ، رمزگذاری میکنم
    حالا برای رمز گشاییش ، به مشکل برخوردم و هیچی از دستوراتش رو نمیدونم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
            private string SHA1Text(string text)
    {
    SHA1CryptoServiceProvider sh = new SHA1CryptoServiceProvider();
    sh.ComputeHash(ASCIIEncoding.ASCII.GetBytes(text)) ;
    byte[] b = sh.Hash;
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    foreach (byte hash in b)
    {
    sb.Append(hash.ToString("x2"));
    }
    return sb.ToString();
    }
    یک سوال در خط 9 x2 یعنی چی؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در رمز گشایی رشته ای که با SHA1 رمزنگاری شده است

    نقل قول نوشته شده توسط negar442 مشاهده تاپیک
    یک سوال در خط 9 x2 یعنی چی؟
    برای فرمت کردن رشته ها در خروجی تابع toString می توان از این رشته ها استفاده نمود.
    در اینجا X2 رشته را به صورت هگزادسیمال فرمت خواهد کرد.
    در صورتی هم که در تابع toString در یک نوع بایت هیچ رشته فرمتی مشخص نکنید خروجی تابع اعداد اعشاری بدون علامت خواهد بود
    و برای مشاهده سایر فرمتها standard numeric format strings مراجعه نمایید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در رمز گشایی رشته ای که با SHA1 رمزنگاری شده است

    نقل قول نوشته شده توسط negar442 مشاهده تاپیک
    یک سوال در خط 9 x2 یعنی چی؟


    مثلا اگر کلمه امیر را انکریپت کنیم



    امیر x2=63eefbd45d89e8c91f24b69f7539942
    امیر x3=0630ee0fb0d405d0890e80c901f0240b60090f705309904 2
    ایکس 3 اینکریپت بیشتری انجام میدهد در نتیجه حافظه بیشتری اشغال می کند
    دیفالت ایکس 2 است

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای برنامه ای که با EF درست شده
    نوشته شده توسط @liReza11800 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1394, 11:12 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 14:23 عصر
  3. مشکل در پرینت گرفتن از گزارشی که با logoninfo تنظیم شده
    نوشته شده توسط mzamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1385, 09:18 صبح
  4. مشکل در Debug کردن پروژه ای که از قبل نوشته شده
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1385, 00:50 صبح
  5. Decode نمودن رشته ای که با MD5 کد شده است
    نوشته شده توسط mohammad_sabeghi در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 33
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 21:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •