نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

  1. #1

    جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    سلام.
    من یه تقویم دارم که با جاوا اسکریپ نوشته شده میخوام این تقویم رو درون صفحاتی که از مسترپیج ارث برده اند قرار بدم اما هرکار میکنم نمایش داده نمیشه!! ممنون میشم راهمایی کنید

    کدهای اسکریپت و لینک پوشه تقویم درون مسترپیج باید قرار بگیرن یا صفحه ای که ارث برده و دقیقا کجا باید قرار بگیرن ؟

    کدها شامل این سه قسمت هستن

      <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"  CssClass="pdate"></asp:TextBox>



    <asp:HiddenField ID="HiddenField1" runat="server" />


    لینک تقویم

      <link href="/Taghvim/js-persian-cal.css" rel="stylesheet" />
    <script src="/Taghvim/js-persian-cal.min.js"></script>



    کد جاوا اسکریپت



    <script type="text/javascript">
    var objCal1 = new AMIB.persianCalendar('pcal1',
    { extraInputID: "extra", extraInputFormat: "dd MM yyyy" }
    );
    </script>


    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار notlikeothers
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    388

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    درود.شما فایل coreجی کوئری رو گذاشتین؟

  3. #3

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    سلام.ممنون از پاسخگویی
    اگه منظورتون فایل های تقویم هست اونارو همه دانلود کردم و تو پوشه تقویم در روت اصلی پروژه قرار دادم

  4. #4

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    خود کتابخانه جی کوئری هم اضافه کردم فایده نده!! تو صفحات معمولی و خود مسترپیج اجرا میشه اما تو صفحه ارث برنده از مستر پیج نه!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    من الان متوجه نشدم چطوری میخوای این و به اون تکس باکس بدی ..... تو یه تکس باکس داری که میخوای تبدیل بشه به تاریخ درسته ؟؟

    حالا کجا مشخص میکنی که اون تکس باکس ساختار تقویم به خودش بگیره ؟؟؟

    به احتمال زیاد آی دی تکس باکس رو درست نمیدی

  6. #6

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    سلام مجدد

    یه تکس باکس هست که کنارش یه تقویم وجود داره کاربر که روی تاریخ کلیک میکنه درون تکس باکس به نمایش در میاد..

    ایدی کد جاو رو دادم به تکس باکس و تو صفحات معمولی کار میکنه اما نمیدونم هر کدوم از سه قسمت کد زیر رو کجای صفحات ارث برنده مستر پیج قرار بدم که اونجا هم کار کنه !!
    در صفحات معمولی کد اسکریپت رو با اخر تگ بادی و لیکن هارو به هدر صفحه اضافه میکنیم اما در صفحات ارث برنده مستر پیج فقط دوتا ContentPlaceHolder داره نمیدونم هر قسمت کدهارو دقیقا کجا قرار بدم که درست کار کنه !! تو این صفحات هرجایی تست میکنم تقویم کلا نمایش داده نمیشه!!!

    قسمت لینکها که در صفحات معمولی به هدر صفحه اضافه میشه اما نمیدونم تو صفحات ارث برنده مستر پیج که دوتا ContentPlaceHolder داره کجا اضافه میشن؟
         <script src="Taghvim/jquery-1.11.1.min.js"></script>        <script src="Taghvim/js-persian-cal.min.js"></script>
    <link href="Taghvim/js-persian-cal.css" rel="stylesheet" />



    قسمت تکس باکس و تقویم کنارش

    <asp:TextBox ID="pcal1" runat="server"  CssClass="pdate"></asp:TextBox>



    <asp:HiddenField ID="extra" runat="server" />


    قسمت جاوا اسکریپت که در صفحات معمولی به پایین تگ بادی صفحه اضافه میشه اما نمیدونم تو صفحات ارث برنده مستر پیج که دوتا ContentPlaceHolder داره کجا اضافه میشن؟

                                       <script type="text/javascript">                                            var objCal1 = new AMIB.persianCalendar('pcal1',
    { extraInputID: "extra", extraInputFormat: "dd MM yyyy" }
    );
    </script>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    نقل قول نوشته شده توسط پارسامهر مشاهده تاپیک
    سلام مجدد

    یه تکس باکس هست که کنارش یه تقویم وجود داره کاربر که روی تاریخ کلیک میکنه درون تکس باکس به نمایش در میاد..

    ایدی کد جاو رو دادم به تکس باکس و تو صفحات معمولی کار میکنه اما نمیدونم هر کدوم از سه قسمت کد زیر رو کجای صفحات ارث برنده مستر پیج قرار بدم که اونجا هم کار کنه !!
    در صفحات معمولی کد اسکریپت رو با اخر تگ بادی و لیکن هارو به هدر صفحه اضافه میکنیم اما در صفحات ارث برنده مستر پیج فقط دوتا ContentPlaceHolder داره نمیدونم هر قسمت کدهارو دقیقا کجا قرار بدم که درست کار کنه !! تو این صفحات هرجایی تست میکنم تقویم کلا نمایش داده نمیشه!!!

    قسمت لینکها که در صفحات معمولی به هدر صفحه اضافه میشه اما نمیدونم تو صفحات ارث برنده مستر پیج که دوتا ContentPlaceHolder داره کجا اضافه میشن؟
         <script src="Taghvim/jquery-1.11.1.min.js"></script>        <script src="Taghvim/js-persian-cal.min.js"></script>
    <link href="Taghvim/js-persian-cal.css" rel="stylesheet" />



    قسمت تکس باکس و تقویم کنارش

    <asp:TextBox ID="pcal1" runat="server"  CssClass="pdate"></asp:TextBox>



    <asp:HiddenField ID="extra" runat="server" />


    قسمت جاوا اسکریپت که در صفحات معمولی به پایین تگ بادی صفحه اضافه میشه اما نمیدونم تو صفحات ارث برنده مستر پیج که دوتا ContentPlaceHolder داره کجا اضافه میشن؟

                                       <script type="text/javascript">                                            var objCal1 = new AMIB.persianCalendar('pcal1',
    { extraInputID: "extra", extraInputFormat: "dd MM yyyy" }
    );
    </script>
    شما آی دی تکس باکس رو دادی pcal1 .... حالا این آی دی توی صفحات معمولی همین pcal1 هست اما توی مستر پیج بخاطر بحث ارث بری آی دیش عوض میشه و میشه حدودا ContentPlaceHolder1_pcal1
    شما دستور زیر رو جایگزین کن فکر کنم درست بشه

    کد HTML:
    var objCal1 = new AMIB.persianCalendar('<%=ClientID %>_pcal1',

  8. #8

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    سلام. ممنون ازپاسخگویی شما ولی نمیدونم چرا درست نشد!!!!!!چند تا سوال؟

    1.بجای clientID چیز خاصی باید بنویسم یا خودشه؟
    2.الان من سه قسمت کد دارم یکی (لینک ها به پوشه تقویم) یکی (تکس باکس و هیدن فیلد )و دیگری (کدهای جاوا) اینها باید کجا قرار گیرن هر کدوم؟؟؟

    درون صفحه مستر پیج؟ درون صفحه ارث برنده مسترپیج؟ درون پلیس هلدر هدر ؟ هرجوری تست میکنم نمیشه لطفا دقیق راهنمایی کنید ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    شما کل کد صفحه مستر پیجتو (همشو) اینجا آپلود کن ببینیم مشکل کجاست ...(فایل مستر پیجتو بزار)

  10. #10

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    سلام.واقعا ممنون از پیگیری و پاسخ گوییتون



    این فایل مسترپیج ک مشکلی نداره و راحت کار میکنه


    http://s6.picofile.com/file/82383697...hvim1.rar.html


    اینم فایل دوم ک مشکل داره مربوط به صفحه ارث برنده
    (من میخوام تقویم فقط درون صفحه ارث برنده باشه نه مسترپیج)


    http://s6.picofile.com/file/82383703...hvim2.rar.html

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    این خط و جایگزین کن درست میشه
    کد HTML:
    var objCal1 = new AMIB.persianCalendar('ContentPlaceHolder1_pcal1',
    یا بجای خط بالایی این خط و جایگزین کن

    کد HTML:
            var objCal1 = new AMIB.persianCalendar('<%=pcal1.ClientID %>',

  12. #12

    نقل قول: جاوا اسکریپت در صفحات ارث برنده مستر پیج

    سلام.واقعا ممنوووووون درست شد...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج
    نوشته شده توسط morteza_1234m در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1393, 09:04 صبح
  2. سوال: استفاده از جاوا اسکریپت در صفحات دارای MasterPage
    نوشته شده توسط maryam_vb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 12:17 عصر
  3. سوال: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت در حالت استفاده از مستر پیج
    نوشته شده توسط ghazal4843 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 12:47 عصر
  4. عدم اجرا -كدهاي جاوا اسكريپت در صفحات asp -در mozila
    نوشته شده توسط sinsin666 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 14:20 عصر
  5. تاثیر صفحات ارث دهنده در صفحات ارث برنده
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 09:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •