نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

  1. #1

    با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    سلام.
    لطفا این کد رو ببینید:

    tickercontent[0] = '<%# Eval("kmatn")%> ';

    با این کد فقط رکورد اول رو نمایش میده!
    مقدار 0 رو به چی تغییر بدم تا همه رکورد ها رو بخونه؟

  2. #2

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    یا باید از کنترل های تکرار کننده مثل repeater استفاده کنید ی به تعداد سطر ها یک حلقه دست کنید

  4. #4

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    خب من وقتی به جای دیتالیست از ریپیتر استفاده میکنم کد رو به چی تغییر بدم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    کل کنترل های دیتا مثل ریپیتر دیتا لیست گرید و ... وقتی به دیتابیس وصل کنید توی itemtemplate اونا هر چیزی رو مثلا همین <%# Eval("kmatn")%> فراخوانی کنید در هر رکورد مقدار kmatn اون رکورد رو نمایش میده

  6. #6

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    ببینید دوست عزیز فکر کنم من درست سوالمو مطرح نکردم!

    من کد رو داخل دیتالیست گذاشته بودم.
    و با تغییر دیتالیست به ریپیتر مشکل من حل نمیشه.
    داخل دیتالیست یا ریپیتر من از این کد استفاده میکنم:


    <script type="text/javascript">
    var tickercontent = new Array();
    tickercontent[0] = '<%# Eval("kmatn")%> ';
    </script>


    در اصل قراره هر متن به صورت متحرک باشه...یعنی هر چند ثانیه یک متن نشون داده بشه.
    با روشی که شما میگین همه رکورد ها رو برای من لیست میکنه!
    این کد مربوط به یه سری جملات هست که هر چند ثانیه تغییر میکنه.

    حالا لطفا بفرمایید کد داخل تگ اسکریپت رو به چی تغییر بدم؟

  7. #7

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    کسی نیست منو راهنمایی کنه؟

  8. #8

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    با کدی که گذاشتم فقط رکورد اول نشون داده میشه.
    برای اینکه هر تعداد رکوردی که دارم به صورت متن متحرک باشن چه راه حلی هست؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    آی دی جدول تون رو بجای صفر بزارید
    <script type="text/javascript">
    var tickercontent = new Array();
    tickercontent[<%# Eval("ID") %>] = '<%# Eval("kmatn")%> ';

    </script>



  10. #10

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    ممنون دوست عزیز.
    قبلا این کار رو انجام دادم جواب نمیده یعنی کلا هیچی نشون نمیده.
    به جای [ هم پرانتز گذاشتم ولی باز چیزی نشون نمیده.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟

    به هر حال شما باید یه حلقه بزاری که برای [0] اندیس ایجاد کنه که توی یکی نریزه این کارو بکنید سوسر صفحه تون رو بعد از اجرای برنامه ببینید مشخص میشه جاوا اسکریپتتون به چی تبدیل شده اگر درست بود مشکل از کد جاواتونه نه سی شارپ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک کردن همه رکورد های جدول Access
    نوشته شده توسط m2011kh در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 17:32 عصر
  2. کد معادل با این قطعه کد Vb در #C
    نوشته شده توسط sirvan-me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 13:16 عصر
  3. سوال: مشکل با اجرا این قطعه کد
    نوشته شده توسط saeed5884 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1391, 02:02 صبح
  4. سوال: امنیت و اشکال این قطعه کد
    نوشته شده توسط uniquedesign در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:00 عصر
  5. چطور میتونم یه رکورد رو جستجو کنم؟
    نوشته شده توسط khareh_siah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 20:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •