نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

  1. #1

    باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    سلام دوستان

    من داخل برنامه یه دکمه گذاشتم که وقتی کاربر کلیک میکنه صفحه پنج ستاره به صورت یک پیغام نمایش داده بشه و کاربر بتونه پنج ستاره بده به برنامه بلد نبودم میخواستم بپرسم چگونه هست

    یک سوال دیگر که دارم این هست که من میخوام مثلا وقتی کاربر وری یک کلیک کلیک میکنه بیاد و یه لینکی رو باز کنه من وقتی لینک ادرس رو به صورت http میزارم خطا میده

    باید چکار کرد ؟


    ممنون میشم درباره این دوتا سوال راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    برای اینکه صفحه نظر باز شه : از این اینتنت بازار استفاده کن ، و بجای com.example اسم پکیج دلخواه خودذت
    			Intent nazarint = new Intent(Intent.ACTION_EDIT,					Uri.parse("bazaar://details?id=com.example"));
    startActivity(nazarint);






    برای لینک باز شدن در مرورگر پیشنهاد میکنم از این استفاده کن .

    			String url = "http://site.ir";

    Intent next = new Intent(Intent.ACTION_VIEW);
    try {
    next.setData(Uri.parse(url));
    startActivity(next);
    } catch (Exception e) {
    next.setData(Uri
    .parse("http://site.ir"));
    startActivity(next);
    }

  3. #3

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    ببخشید یه سوال دیگه

    مثلا میخوام وقتی روی یک دکمه کلیک کردم بره تو صفحه اینستاگرامم دیگه مروگر باز نشه

    این به چه صورت هست ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Pam.goudarzi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    همدان
    پست
    214

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    میتونید از
    intent.setPacakge(PACKAGE_NAME)

    استفاده کنید . باید پکیج نیم اینستاگرام رو به صورت یه رشته داخلش قرار بدین.

  5. #5

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟

    این پکیجو کجا قرار بدم ؟

    داخل کدام رشته ؟

  6. #6

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    کسی هست که بیشتر از این بلد باشه راهنمایی کنه ؟

  7. #7

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    دوستانیی که آگاهی دارن لطفا کمکی بکنند

  8. #8

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    چرا اخه یه موضوع به این سادگی رو راهنمایی نمیکنید دوستان

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    نقل قول: باز شدن صفحه پنج ستاره کافه بازار در برنامه اندروید

    کد زیر بررسی میکنه اگر برنامه نصب باشه بازش میکنه اگرنه false برگشت میده :
    public static boolean openApp(Context context, String packageName) {
    PackageManager manager = context.getPackageManager();
    try {
    Intent i = manager.getLaunchIntentForPackage(packageName);
    if (i == null) {
    return false;
    //throw new PackageManager.NameNotFoundException();
    }
    i.addCategory(Intent.CATEGORY_LAUNCHER);
    context.startActivity(i);
    return true;
    } catch (PackageManager.NameNotFoundException e) {
    return false;
    }
    }



    پکیج برنامه ها رو هم در گوگل سرچ بزنید پیدا میکنید

تاپیک های مشابه

  1. تعريف ستون لينك دار در گريد و باز شدن صفحه وب
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 09:13 صبح
  2. سوال: باز شدن صفحه ی جدید در رویداد Button
    نوشته شده توسط RoostaYeBekr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 09:57 صبح
  3. در خواست کد جاوا برای باز شدن صفحه با وبلاگ
    نوشته شده توسط javadt در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 19:33 عصر
  4. سوال: باز شدن صفحه سایت دیگر در سایت ما
    نوشته شده توسط ali_yousefian19 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 16:58 عصر
  5. کد باز شدن صفحه جدید، سمت سرور , قابلیت به کار بردن در vbscript
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1385, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •