نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تزریق وابستگی در فیلتر ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    143

    Question تزریق وابستگی در فیلتر ها

    با سلام
    در مورد "تزریق وابستگی در فیلتر ها" مقاله ای با این عنوان هست و توضیحات کامل داده

    متاسفانه وقتی که موارد ذکر شده رو انجام میدم، با خطای زیر روبرو میشم:

    'DI06.CustomFilters.LogAttribute' does not contain a constructor that takes 0 arguments

    مقاله های دیگه رو هم بررسی کردم ولی باز همین مشکل رو داره، چون تزریق از طریق سازندست وقت فیلتر رو به صورت [Log] استفاده می کنم پیغام خطای زمان کامپایل رو میده

    چطور میتونم مشکل ایجاد شده رو رفع کنم؟



    [Log]
    public ActionResult Index()
    {
    return View();
    }


    public class LogAttribute : ActionFilterAttribute
    {
    private readonly IContainer _container;


    public LogAttribute(IContainer container)
    {
    _container = container;
    }


    public override void OnActionExecuted(ActionExecutedContext filterContext)
    {
    _container.GetInstance<ILogActionService>().Log(". .....data......");
    //LogActionService.Log("......data......");
    base.OnActionExecuted(filterContext);
    }
    }

    و ....

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تزریق وابستگی در فیلتر ها

    برای فیلترها بهتره از Property Injection بجای Constructor Injection استفاده کنید. اینجوری خطای Construtor نمیگیرید.

  3. #3

    نقل قول: تزریق وابستگی در فیلتر ها

    به آخرين سورس ارسال شده‌ي آن مقاله در GitHub مراجعه كنيد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    143

    نقل قول: تزریق وابستگی در فیلتر ها

    نقل قول نوشته شده توسط anubis_ir مشاهده تاپیک
    به آخرين سورس ارسال شده‌ي آن مقاله در GitHub مراجعه كنيد.
    مسال ذکر شده نیز بررسی شد، خطای مربوطه وجود دارد

    درکنترلر Home خط 31 [Log] را از حالت کامنت خارج کنید، خطای مذکور قابل مشاهده می باشد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    143

    نقل قول: تزریق وابستگی در فیلتر ها

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    برای فیلترها بهتره از Property Injection بجای Constructor Injection استفاده کنید. اینجوری خطای Construtor نمیگیرید.

    در حالت Property Injection و در صورت کار با دیتابیس وهله سازی یک بار در طول عمر برنامه انجام میگیرد و مشکل ساز خواهد بود.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    143

    نقل قول: تزریق وابستگی در فیلتر ها

    با عرض پوزش از خطایی که از جانب بنده در مطرح کردن این سوال ایجاد شد؛ مثال فوق در سورس خودش به درستی عمل میکنه.

    سوال خودم رو اصلاح می کنم.
    این مثال تزریق وابستگی رو به صورت سراسری تعریف کرده، به همین خاطر نیازی به گذاشتن [Log] بالای کنترلر یا کلاس نیست (در این مثال )

    می خواستم ببینم که راهی هست برای تزریق وابستگی به فیلتر از طریق سازنده (نمیخوام به صورت سراسری تعریفش کنم) و به همون صورت مثلا [Log] رو رو هر اکشنی یا کنترلی که خواستم اعمال کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در فیلتر کردن داده ها
    نوشته شده توسط teymoorei در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 18:25 عصر
  2. سوال: فیلتر کردن جاوا اسکریپت و فرم ها در ورودی ها
    نوشته شده توسط tem988 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 16:57 عصر
  3. گفتگو: چگونگی فیلتر ها و محاسبات پی در پی در یک پایگاه داده
    نوشته شده توسط hr_rd3251 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 08:51 صبح
  4. اعمال فیلتر در گزارش ها
    نوشته شده توسط YRajabali در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 18:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •