نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست اوردن هندل برنامه مورد نظر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    بدست اوردن هندل برنامه مورد نظر

    سلام خسته نباشید
    من به هندل یه برنامه نیاز دارم که از برنامه مورد نظرم فقط یه قسمت از عنوان پنجره اصلی برنامه دارم بطور مثال عنوانش "barname 10" است ولی من فقط میدونم اولش "baname" چون قسمت دومش با هر دفعه اجرا تغییر میکنه

    حالا چطور میتونم هندل بدست بیارم؟


    فکری که به ذهنم به یه کد نیاز دارم که لیست عنوان های پروسه های در حال داخل لیست باکس نمایش بده بعد یکی یکی چک کنه هر کدوم که "barname" بود هندل اونو بدست بیار


    ممنون میشم راهنمایی کنید برای اینکار کدهارو بلد نیستم !


    یا حداقل بگین چطور میتونم لیست هندل پروسه ها داخل یه لیست باکس داشته باشم؟
    آخرین ویرایش به وسیله aleas2 : دوشنبه 19 بهمن 1394 در 13:51 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: بدست اوردن هندل برنامه مورد نظر

    سلام

    اینجا دقیقا همون چیزی هست که میخواید:
    http://www.freevbcode.com/ShowCode.asp?ID=336

    من به مقدار تغییرش دادم:
    Option Explicit

    Private Declare Function GetWindowText Lib "user32" _
    Alias "GetWindowTextA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpString As _
    String, ByVal cch As Long) As Long

    Private Declare Function GetWindowTextLength Lib "user32" _
    Alias "GetWindowTextLengthA" (ByVal hwnd As Long) As Long

    Private Declare Function GetNextWindow Lib "user32" _
    Alias "GetWindow" (ByVal hwnd As Long, ByVal wFlag As Long) _
    As Long

    'call it like so
    'call msgbox(dlhfindwin&(me,"text of window",false))
    'or to Get the caption Do this
    'call msgbox(getcaption$(dlhfindwin&(me,"text of window",false)))

    Public Function GetCaption(lhWnd As Long) As String

    Dim sA As String, lLen As Long

    lLen& = GetWindowTextLength(lhWnd&)

    sA$ = String(lLen&, 0&)

    Call GetWindowText(lhWnd&, sA$, lLen& + 1)
    GetCaption$ = sA$

    End Function

    Public Function DLHFindWin(lhWnd As Long, WinTitle As String, _
    CaseSensitive As Boolean) As Long

    Dim sA As String

    Do

    DoEvents
    If lhWnd& = 0 Then Exit Do
    If CaseSensitive = False Then
    sA$ = LCase$(GetCaption(lhWnd&))
    WinTitle$ = LCase$(WinTitle$)
    Else
    sA$ = GetCaption(lhWnd&)
    End If

    If InStr(sA$, WinTitle$) Then
    DLHFindWin& = lhWnd&
    Exit Do
    Else
    DLHFindWin& = 0
    End If

    lhWnd& = GetNextWindow(lhWnd&, 2)

    Loop

    End Function



    Private Sub Command1_Click()
    MsgBox (DLHFindWin&(0, "barname", False))
    End Sub


  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    پست
    45

    نقل قول: بدست اوردن هندل برنامه مورد نظر

    سلام
    من میخواهم وقتی برنامه ای که قسمتی از نام (کپشن) آن را میدانم اجرا شد برنامه من بسته شود .
    مثلاً عنوان آن برنامه 1Learning Farsi Access 2010_sourcecodes.ir.pdf است ومن فقط Access 2010 این عنوان را میدانم .
    با استفاده از کدبالا نتوانستم به نتیجه برسم

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن کد رنگ مورد نظر در صفحه وب
    نوشته شده توسط davood59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 02 مرداد 1391, 19:19 عصر
  2. سوال: بهترین روش بدست آوردن کد فیلد مورد نظر
    نوشته شده توسط sheihaky در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 12:08 عصر
  3. سوال: بدست آوردن هندل برنامه با دادن آدرس فایل
    نوشته شده توسط loo30fer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 16:05 عصر
  4. سوال: بدست آوردن فرکانس عدد مورد نظر در یک آرایه
    نوشته شده توسط MaHyaR.DrAcOulA در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 23:59 عصر
  5. سوال: بدست آوردن هندل برنامه مورد نظر با استفاده از pid
    نوشته شده توسط Saman_12 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 31 تیر 1389, 20:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •