نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Bootstrap MD.Persian DateTime Picker

  1. #1

    Bootstrap MD.Persian DateTime Picker

    سلام
    من از کامپوننت date time picker استفاده کردم . تاریخی که کاربر انتخاب می کنه می خوام مثل بقیه پراپرتی های مدلم پاس داده بشه به کنترلر ولی نمی خوام یک پارامتر دیگه غیر از مدلم بعه کنترلر پاس داده بشه
    میشه تو همون ویو پروپرتی تاریخ در مدلم رو با مقداری که در input tag وارد شده پر کنم که فقط مدل به کنترلر پاس داده بشه؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    کد HTML:
    @*<div class="form-group">
                        @Html.LabelFor(model => model.BirthDate, new { @class = "control-label col-md-2" })
                        <div class="col-md-10">
                            @Html.EditorFor(model => model.BirthDate)
                            @Html.ValidationMessageFor(model => model.BirthDate)
                        </div>
                    </div>*@
    
                <div class="form-group">
                    @Html.LabelFor(model => model.BirthDate, new { @class = "control-label col-md-2" })
                    <div class="col-md-3">
                        <input class="form-control"  id="bd" name="bd" placeholder="تاریخ" data-mdpersiandatetimepickershowing="false" title="" data-original-title="" data-mdpersiandatetimepickerselecteddatetime="{&quot;Year&quot;:1393,&quot;Month&quot;:10,&quot;Day&quot;:11,&quot;Hour&quot;:0,&quot;Minute&quot;:0,&quot;Second&quot;:0}" data-enabletimepicker="false" data-trigger="focus" data-mdpersiandatetimepicker="" data-mddatetimepicker="true" data-placement="right" type="text">
                    </div>
                </div>

  2. #2

    نقل قول: Bootstrap MD.Persian DateTime Picker

    با سلام دوست عزیز شما باید این کار رو با جی کوئری وبه صورت فرم ای جکسی به سمت کنترلر پاس بدهید

  3. #3

    نقل قول: Bootstrap MD.Persian DateTime Picker

    توی ویو نمیشه بصورت دستی یکی از پراپرتی های مدل رو مقدار دهی کرد ؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: Bootstrap MD.Persian DateTime Picker

    برای فیلد تاریخ بهترین روش چیه ؟ در بانک از چه نوعی باشه ؟ من تازه شروع به کار با ام وی سی و برنامه نویسی تحت وب کردم و هنوز تسلط به جی کوئری و جاوا اسکریپت ندارم . الان به نظرتون از کدوم روش استفاده کنم؟
    1- استفاده از همین persina date time picker و ارسال تاریخ بصورت مجزا و جدا از مدل به کنترلر
    2- استفاده از نوع string و استفاده از سه drop down list جهت نمایش روز ماه سال
    3- پیشنهاد شما چیه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: Bootstrap MD.Persian DateTime Picker

    نقل قول نوشته شده توسط oracle_dba مشاهده تاپیک
    سلام
    من از کامپوننت date time picker استفاده کردم . تاریخی که کاربر انتخاب می کنه می خوام مثل بقیه پراپرتی های مدلم پاس داده بشه به کنترلر ولی نمی خوام یک پارامتر دیگه غیر از مدلم بعه کنترلر پاس داده بشه
    میشه تو همون ویو پروپرتی تاریخ در مدلم رو با مقداری که در input tag وارد شده پر کنم که فقط مدل به کنترلر پاس داده بشه؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    کد HTML:
    @*<div class="form-group">
                        @Html.LabelFor(model => model.BirthDate, new { @class = "control-label col-md-2" })
                        <div class="col-md-10">
                            @Html.EditorFor(model => model.BirthDate)
                            @Html.ValidationMessageFor(model => model.BirthDate)
                        </div>
                    </div>*@
    
                <div class="form-group">
                    @Html.LabelFor(model => model.BirthDate, new { @class = "control-label col-md-2" })
                    <div class="col-md-3">
                        <input class="form-control"  id="bd" name="bd" placeholder="تاریخ" data-mdpersiandatetimepickershowing="false" title="" data-original-title="" data-mdpersiandatetimepickerselecteddatetime="{"Year":1393,"Month":10,"Day":11,"Hour":0,"Minute":0,"Second":0}" data-enabletimepicker="false" data-trigger="focus" data-mdpersiandatetimepicker="" data-mddatetimepicker="true" data-placement="right" type="text">
                    </div>
                </div>

    @Html.EditorFor(model => model.BirthDate, new { htmlAttributes = new { @class = "form-control", id = "bd", placeholder = "تاریخ" } })

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Persian DateTime Picker in vs 2010
    نوشته شده توسط ehsan mashkoori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1392, 10:53 صبح
  2. persian datetime picker
    نوشته شده توسط hpx در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 05:39 صبح
  3. سوال: Persian Date Picker به همراه روزهای تعطیل
    نوشته شده توسط kiarash_h18 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 14:30 عصر
  4. کنترل DateTime Picker شمسی
    نوشته شده توسط h_arman در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1384, 19:49 عصر
  5. dateTime Picker برای تاریخ شمسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط mkalone در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •