نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: رفع چند مورد در پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    رفع چند مورد در پروژه

    باسلام خدمت تمامی دوستان عزیز. چندین مورد در پروژه وجود دارد که از دوستان خواهشمندم در صورت امکان جهت رفع این موارد همکاری نمایند./ باتشکر

    1 - در صورت وارد نمودن اطلاعات در هریک از فیلدها، سپس فشردن چندین بار کلید Tab، اطلاعات ذخیره می شوند!!!! - - - - - - - انجام شد.

    2 - جهت مشاهده تمامی اطلاعات، Table باز شده در زیر فرم قرار می گیرد.آیا راهی وجود دارد که بر روی فرم قرار گیرد. - - - - - - انجام شد.

    3 - چگونه میتوان آخرین ردیف از اطلاعات ذخیره شده را پس از فشردن کلید چاپ رسید، به چاپ رساند.

    4 - کد های مخفی نمودن محیط اکسس فقط مختص سیستم های عامل 32 بیت میباشد و بر روی 64 بیت خطا می دهد. آیا کدی وجود دارد که برای هر دو سیستم عامل کد عمل نماید. - - - - - - انجام شد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mobinsaffarpour : سه شنبه 27 بهمن 1394 در 17:04 عصر

  2. #2

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    سلام.
    متوجه سوال اول وسوم نشدم.
    مشکل دومتون حل شد.
    مشکل آخر هم به نظر به کد های declare ویندوز مربوط میشه.البته شاید.برای اطمینان به پست 4 این تاپیک برید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    دوست عزیز با سلام و عرض تشکر خدمت شما

    منظور از سوال 1 : بعنوان مثال بعد از وارد نمودن کد پرسنلی 12 و فشردن 11 بار Tab، عملیات ذخیره سازی انجام می شود.

    سوال 2 : آیا راهی وجود نداره که از روش دیگری استفاده کرد ( از کد یا روش دیگری ) به غیر از این روش که شما زحمت کشیدید

    منظور از سوال 3 : برای چاپ بیاد آخرین ردیفی که توی تیبل ذخیره شده رو در نظر بگیره و چاپ کنه

    سوال 4 : هرچی پست رو میخونم حقیقتاً منظور رو متوجه نمیشم.
    آخرین ویرایش به وسیله mobinsaffarpour : سه شنبه 20 بهمن 1394 در 20:26 عصر

  4. #4

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    سلام.
    برای سوال 2 راه دیگه ای بنده نمیدونم
    برای سوال اول هنوز متوجه نشدم که قصد دارید بعد از کلید tabذخیره ساز ی انجام بشه یا نشه.؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    سلام و دردود بر شما دوست عزیز
    در ارتباط با سوال اول میخوام که انجام نشه.
    در رابطه با سوال دوم هم یک نمونه پیدا کردم اما هر کاری میکنم نمیدونم از چه راهی این کار رو انجام داده. ( فایل پیوست )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    سلام.
    در نمونه حالت popup فرم غیر فعال هست برای همین دیتاشیت روی فرم قرار می گیره.
    ولی اگربخواید در فرم خصوصیت popup فعال بشه بجزء راه قبلی که پیشنهاد دادم راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

  7. #7

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    برای ذخیره نشدن با کلید tab
    nemone.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    دوست عزیز با سلام و تشکر فراوان از شما بابت توجهی که داشتید

    برای سوال 3 و 4 چه کاری می توان انجام داد.

  9. #9

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    چاپ آخرین رکورد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    آیا اجرای این کار از طریق vba راهی دارد.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: رفع چند مورد در پروژه

    سوال 4 هم با کد ذیل مشکل رو حل میکنه . البته هنوز روی سیستم 64 بیت امتحان نکرده ام.

    Option Compare Database
    #If Win64 Then
    Private Declare PtrSafe Function ShowWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long
    #Else
    Private Declare Function ShowWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long
    #End If

    Public Sub HideAccess()
    Call ShowWindow(Access.hWndAccessApp, 0)
    End Sub
    Public Sub ShowAccess()
    Call ShowWindow(Access.hWndAccessApp, 5)
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع اشکال چند ایراد در پروژه
    نوشته شده توسط mobinsaffarpour در بخش Access
    پاسخ: 28
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1394, 03:04 صبح
  2. آموزش: مبتدی-نحوه استفاده از کلاس accessLayer ( معماری چند لایه) در پروژه
    نوشته شده توسط hamed_hossani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 15:43 عصر
  3. چند مشکل در پروژه های سیلور لایت
    نوشته شده توسط sh.shad در بخش Silverlight
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 22:36 عصر
  4. راهنمایی برای چند مشکل در پروژه
    نوشته شده توسط mahtab_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 13:40 عصر
  5. رفع چند مشکل در برنامه
    نوشته شده توسط barname_m708 در بخش Access
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •